Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
Συγνώμη φιλε μου, αλλά όταν λες "ότι αναπτύσσονται φιλίες", θες να πεις ότι τα κορίτσια βγαίνουν με μέλη από δω έξω και συζητάνε τα προβλήματά τους και τα προσωπικά τους? Γιατί εγώ κάποια τέτοια έννοια έχω για την φιλία...Και ούτε εμένα μου αρέσει το ψυχρό κλίμα γι'αυτό και είπα ότι πάντα φέρομαι σαν να ήταν κοπέλα μου η κάθε ιερόδουλη.Αλλά οκ, δεν μπορώ να πετάω στα σύννεφα! Κάνουν κάποια συγκεκριμένη δουλειά τα κορίτσια, και δυστυχώς οι φιλίες και οι συμπάθειες με πελάτες δεν είναι για τους χώρους αυτούς.Δεν λέω ότι αποκλείεται να συμβούν.Αλλά θα είναι οι εξαιρέσεις.

ανοίγεις μεγάλη κουβέντα που κατά  την άποψη μου θα πρέπει ή θα έπρεπε να εξεταστεί κατά περίπτωση (ανά κοπέλα) διότι αν γενικολογούμε ίσως είμαστε άδικοι.
για να μην είμαι κουραστικός η συναλλαγή ισχύει, τόσο δίνεις αυτό παίρνεις, (για μην υπάρχει παρεξήγηση αρνούμαι την έκπτωση ή το δώρο) αλλά μην λησμονείς πως και οι ιερόδουλες πρωτίστως γυναίκες είναι, με δυό λόγια, μια εικόνα ή ένα τραγούδι που θα αναρτήσεις δεν γίνεσαι φτωχότερος αλλά λίγο "πλουσιότερος" που έκανες μια γυναίκα έστω να χαμογελάσει.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.682
Πόντοι
5.097
αν δεν υπάρχει τόνος η ερμηνεία είναι κατά το δοκούν, όταν λες γλυκα εγώ καταλαβαίνω γλυκά, πότε θα τα στείλεις;
καλυτερα αλλαξε ερμηνεια
γιατι μπορει να στειλω τουλουμπες :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
ανοίγεις μεγάλη κουβέντα που κατά  την άποψη μου θα πρέπει ή θα έπρεπε να εξεταστεί κατά περίπτωση (ανά κοπέλα) διότι αν γενικολογούμε ίσως είμαστε άδικοι.
για να μην είμαι κουραστικός η συναλλαγή ισχύει, τόσο δίνεις αυτό παίρνεις, (για μην υπάρχει παρεξήγηση αρνούμαι την έκπτωση ή το δώρο) αλλά μην λησμονείς πως και οι ιερόδουλες πρωτίστως γυναίκες είναι, με δυό λόγια, μια εικόνα ή ένα τραγούδι που θα αναρτήσεις δεν γίνεσαι φτωχότερος αλλά λίγο "πλουσιότερος" που έκανες μια γυναίκα έστω να χαμογελάσει.
τα ειπες ολα μπραβο  :thumbsup: :thumbsup:

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
βαρος ποτε θα σε παω για μπυρες?  :cheesy:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.682
Πόντοι
5.097
οι τουλούμπες τι έχουν; :think:
σιροπι και απρεπες σχημα
ειναι οι επονομαζωμενες πουτσες κοτλε :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:
βαρος ποτε θα σε παω για μπυρες?  :cheesy:
αν κερνας και τωρα
:happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy: :happy:
αστον να κανει και καμια διαιτα

σαν αγγλος μπυροκοιλιας με τα κοκκινα μαγουλα θα καταντησει σε λιγο  :2funny: :2funny: :2funny:
σκασε εσυ αναρχα :birdman:

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
σιροπι και απρεπες σχημα
ειναι οι επονομαζωμενες πουτσες κοτλε :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

εξαρτάται σε ποια τρύπα τις βάζεις και με ποια διάθεση. :grin:
πάντως αν είναι φρέσκες και τις χρησιμοποιήσεις σωστά είναι.... :rockon:

Lucent51

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Σεπ 2008
Κριτικές
36
Like
151
Πόντοι
2.046
Τώρα έχω φουλάρι με κρασιά και με ουισκια άμα πιω και μπύρες θα μου βγουν  από τα αυτιά  :tooth: :tooth: :tooth: 

Τι εγινε, πηγες σπιτι εβαλες τις παντοφλες και ξαπλωσες???.........................Ντροπη!!  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Kαλα ρε φιλοι ?
Ολοι εδω ειστε ? :dunno:

Κανεις δεν ηλθε στο whiskey party σημερα?  :think:

Αν οχι,  ΧΑΣΑΤΕ !!!  :thumbsup:

Eν ολιγοις :
Συντροφια με SPEED, Biker, Μαθιου και Heelover, φτασαμε στο ιδρυμα.

Σε ρολο υπηρεσιας η Μαρινα, γελαστη και σεξυ μας υποδετηκε με ενα σταυρωτο φιλι.
Η σεξυ σερβιτορα Νεφελη μας κερασε αρκετα ουισκακια......

Η Αντζελα η Κελλυ και η Ελενη χαρμα οφθαλμων.

Κοσμος πολυς, μεγαλη και η παραμονη μας στο studio, με την Νεφελη, την Μαρινα και οποια κοπελα ηταν ελευθερη να μας κραταει συντροφια, σε πολυ φιλικο κλιμα.

Πραγματικα μια πολυ ομορφη βραδυα, που ευχομαι συντομα να επαναληφθει.

ΥΓ: Μεγαλη μου χαρα η γνωριμια με τον συναγωνιστη LAMBIS,  ο οποιος αν και σχετικα καινουργιος στο forum εχει να διδαξει πολλα τους νεωτερους συναγωνιστες με την πλουσια εμπειρια του.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom