stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
απο σεπτεμβρη λούγκρεψες?και συ γλυκα :-*
Που να πιασουν τα κρυα
απο σεπτεμβρη λούγκρεψες?και συ γλυκα :-*
Προτιμώ αποτυχίεςδεν φταίω εγώ, έτσι δείχνει!
δες το θετικά...έχεις επιτυχίες.
Συγνώμη φιλε μου, αλλά όταν λες "ότι αναπτύσσονται φιλίες", θες να πεις ότι τα κορίτσια βγαίνουν με μέλη από δω έξω και συζητάνε τα προβλήματά τους και τα προσωπικά τους? Γιατί εγώ κάποια τέτοια έννοια έχω για την φιλία...Και ούτε εμένα μου αρέσει το ψυχρό κλίμα γι'αυτό και είπα ότι πάντα φέρομαι σαν να ήταν κοπέλα μου η κάθε ιερόδουλη.Αλλά οκ, δεν μπορώ να πετάω στα σύννεφα! Κάνουν κάποια συγκεκριμένη δουλειά τα κορίτσια, και δυστυχώς οι φιλίες και οι συμπάθειες με πελάτες δεν είναι για τους χώρους αυτούς.Δεν λέω ότι αποκλείεται να συμβούν.Αλλά θα είναι οι εξαιρέσεις.
αχου το ζηλευει το μωλακι μουαπο σεπτεμβρη λούγκρεψες?
Που να πιασουν τα κρυα
και συ γλυκα :-*
αχου το ζηλευει το μωλακι μου
εθενα ζε ζε σ' αλλαζω :-*
καλυτερα αλλαξε ερμηνειααν δεν υπάρχει τόνος η ερμηνεία είναι κατά το δοκούν, όταν λες γλυκα εγώ καταλαβαίνω γλυκά, πότε θα τα στείλεις;
τα ειπες ολα μπραβοανοίγεις μεγάλη κουβέντα που κατά την άποψη μου θα πρέπει ή θα έπρεπε να εξεταστεί κατά περίπτωση (ανά κοπέλα) διότι αν γενικολογούμε ίσως είμαστε άδικοι.
για να μην είμαι κουραστικός η συναλλαγή ισχύει, τόσο δίνεις αυτό παίρνεις, (για μην υπάρχει παρεξήγηση αρνούμαι την έκπτωση ή το δώρο) αλλά μην λησμονείς πως και οι ιερόδουλες πρωτίστως γυναίκες είναι, με δυό λόγια, μια εικόνα ή ένα τραγούδι που θα αναρτήσεις δεν γίνεσαι φτωχότερος αλλά λίγο "πλουσιότερος" που έκανες μια γυναίκα έστω να χαμογελάσει.
καλυτερα αλλαξε ερμηνεια
γιατι μπορει να στειλω τουλουμπες
αστον να κανει και καμια διαιταβαρος ποτε θα σε παω για μπυρες?
σιροπι και απρεπες σχημαοι τουλούμπες τι έχουν;
αν κερνας και τωραβαρος ποτε θα σε παω για μπυρες?
σκασε εσυ αναρχααστον να κανει και καμια διαιτα
σαν αγγλος μπυροκοιλιας με τα κοκκινα μαγουλα θα καταντησει σε λιγο
Τώρα έχω φουλάρι με κρασιά και με ουισκια άμα πιω και μπύρες θα μου βγουν από τα αυτιάαν κερνας και τωρα
δε πειραζει εσυ κατσε και παρακολουθα μεΤώρα έχω φουλάρι με κρασιά και με ουισκια άμα πιω και μπύρες θα μου βγουν από τα αυτιά
σιροπι και απρεπες σχημα
ειναι οι επονομαζωμενες πουτσες κοτλε
Τώρα έχω φουλάρι με κρασιά και με ουισκια άμα πιω και μπύρες θα μου βγουν από τα αυτιά