Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 312K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

bottom

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
2
Πόντοι
16
Φίλε,μάλλον σε γειώσανε...

osie.0909

Μέλος
Εγγρ.
7 Νοε 2007
Κριτικές
2
Like
8
Πόντοι
66
θα σε πετύχω, δεν θα σε πετύχω;
μόνο...να μου πεις αν σε πέτυχα να σταματήσω να ρίχνω!

Συνημμένα

• cupido-128.gif
    cupido-128.gif
    26,7 KB · Εμφανίσεις: 17

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Καλησπερα  μωρο  :smitten: :smitten:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Συγνώμη ρε παιδιά, χωρίς να θέλω να προσβάλω ούτε εσάς ούτε και την κάθε κοπέλα που μπαίνει στο forum και δουλεύει σε στούντιο, οίκους ανοχής, κλπ, μία ερώτηση: Δεν σας κάνει λίγο κοροϊδία να γράφετε για αγαπούλες, καλημέρες και λουλουδάκια, νομίζοντας κιόλας ότι σας γουστάρουν? Τα φράγκα σας θέλουν.Δεν θέλω σε καμμία περίπτωση να τις υποτιμήσω, και πάντα όταν τις επισκέπτομαι είμαι ευγενικός, καθαρός και φέρομαι σαν να ήταν κοπέλα μου.Αλλά δεν θέλω κι εκείνες από τη μεριά τους να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου πουλώντας μου "έρωτες"! Την πελατεία τους θέλουν να διατηρήσουν με κάθε τρόπο.Δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο στούντιο και είναι στα συν του ότι όλοι λένε τα καλύτερα.Αλλά σε πολλά sites βλέπω αντίστοιχα προφίλ των ιερόδουλων που κάνουν ουσιαστικά τους κράχτες.Φιλικά.

TAFTAAR

Ανώτερος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
6.125
Συγνώμη ρε παιδιά, χωρίς να θέλω να προσβάλω ούτε εσάς ούτε και την κάθε κοπέλα που μπαίνει στο forum και δουλεύει σε στούντιο, οίκους ανοχής, κλπ, μία ερώτηση: Δεν σας κάνει λίγο κοροϊδία να γράφετε για αγαπούλες, καλημέρες και λουλουδάκια, νομίζοντας κιόλας ότι σας γουστάρουν? Τα φράγκα σας θέλουν.Δεν θέλω σε καμμία περίπτωση να τις υποτιμήσω, και πάντα όταν τις επισκέπτομαι είμαι ευγενικός, καθαρός και φέρομαι σαν να ήταν κοπέλα μου.Αλλά δεν θέλω κι εκείνες από τη μεριά τους να υποτιμούν τη νοημοσύνη μου πουλώντας μου "έρωτες"! Την πελατεία τους θέλουν να διατηρήσουν με κάθε τρόπο.Δεν έχω πάει στο συγκεκριμένο στούντιο και είναι στα συν του ότι όλοι λένε τα καλύτερα.Αλλά σε πολλά sites βλέπω αντίστοιχα προφίλ των ιερόδουλων που κάνουν ουσιαστικά τους κράχτες.Φιλικά.
Η κοροϊδία που είναι ?δίνουμε τίποτα παραπάνω λεφτά από εσένα η από κανέναν άλλον? Στην ουσία ότι κανείς εσύ κάνουμε και εμείς  :knockinb:…όσο για καρδούλες και φιλάκια και λίγο χαβαλές να κανουμε δεν βλάπτει  ;)

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Η κοροϊδία που είναι ?δίνουμε τίποτα παραπάνω λεφτά από εσένα η από κανέναν άλλον? Στην ουσία ότι κανείς εσύ κάνουμε και εμείς  :knockinb:…[glow=red,2,300]όσο για καρδούλες και φιλάκια και λίγο χαβαλές να κανουμε δεν βλάπτει[/b[/glow]]  ;)

Ψευταγαπούλη  :2on1:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
Δεν ειπε κανεις οτι θα της παντρευτουμε κιόλας , ειναι πολλα τα ατομα τα οποια σεβονται παρα πολυ τα κορίτισια αυτα ως ενα κοινωνικο συνολο που δεν ειναι και πολυ αποδεκτο στην ελλαδα του συντηριτισμου, αλλα γιαυτο βλέπεις αυτο το κλίμα,πιθανων εμεις εχουμε κατι παραπανω απο τοσους πελάτες την ημερα  ;)

Αλλα στην τελική εαν εγω δεν ξαναπαω η ξαναπαω ποια η διαφορα ενως 50ρικου μειον η συν? εγω παω για να ξεχασω τα προβληματα μου, διοτη εγω που της εχω γνωρισει δυο απο εκει μεσα ειναι φοβεροι χαρακτήρες . Τελοσπαντων, ολες οι αποψεις ευπροσδεκτες  ;)

sarouman

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2007
Κριτικές
69
Like
535
Πόντοι
7.125
Φίλε...αν και δεν ποστάρω με το ρυθμό των συναδέλφων ... θα σου πω τη δική μου άποψη.

Ναι οι κοπέλες είναι επαγγελματίες, πουλάνε υπηρεσίες και αυτή είναι η όλη ουσία! Απλά εδώ είναι ένα site ενημέρωσης σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες και γνωριμιών μεταξύ μας (ανταλλάσσουμε εμπειρίες, απόψεις...καμιά φορά χαβαλεδιάζουμε..καλό είναι και αυτό) αλλά και γνωριμίας με τις κοπέλες.

Φυσικά και νοιάζονται οι κοπέλες να κρατήσουν τους πελάτες τους. Από την άλλη δεν το βρίσκω κακό να αναπτύσσονται φιλίες, συμπάθειες και οικειότητα μεταξύ κοριτσιών και μελών... αφού είναι φυσικό επακόλουθο ανάμεσα σε άτομα που έρχονται σε επαφή κοινωνικη και σεξουαλική.
Ναι είναι πληρωμένος έρωτας.
Απλά εσύ θες να έχει το ψυχρό προσωπείο της συναλλαγής και μόνο... άλλοι θέλουν να το βιώσουν διαφορετικά (δηλ με λίγο φλερτ, οικειότητα, και παρεϊστικη διάθεση)

Το συγκεκριμένο στούντιο προσπαθεί πέρα από τη συνέπεια στην παροχή των παραδοσιακών υπηρεσιών, να περάσει και ένα φιλικό κλίμα μεταξύ των κοριτσιών και των πελατών. Εγώ το βρίσκω πολύ όμορφο και πρωτοποριακό (μαλίστα σε ενημερώνω πως κάνουν και whiskey party σήμερα .. πας πίνεις το ουισκακι σου..βλέπεις τα κορίτσια..και αν θες περνάς... δηλ ενα κλίμα που δε σε κάνει να νιώθεις την παραδοσιακή αμηχανία που βιώνεις σε ένα μπουρδέλο)

Φυσικά, σου ξαναλέω, το ξέρουμε όλοι (ακόμα και οι συνάδελφοι που γράφουν πολύ συχνά και "ερωτοτροπούν" με τα κορίτσια...δεν είναι τοσο αφελεις να μην το γνωρίζουν) πως είναι πληρωμένος έρωτας. Απλά το "περυτίλιγμα' κάνει τη διαφορά κάποιες φορές... ξεκολλάς από τα προβλήματα της καθημερινότητας με ένα τρόπο που ούτε η κοπέλα, σύζυγος, οικογένεια, φίλοι, συνάδελφοι, εργασία, κοινωνικές γνωριμίες, χομπι, ενασχολήσεις κλπ κλπ μπορούν να το κάνουν... αλλά το καταφέρνουν οι κοπέλες αυτές.

Το ξέρουμε ότι θέλουν φράγκα.. είναι εργαζόμενες. Με αυτό ζουν. Αλλιώς θα ήταν μητέρες Τερέζες με ζαρτιέρες.
Και πίστεψε με... έχουν και αυτές τη δική τους καθημερινότητα, τα δικά τους προβλήματα, τις οικογένειες τους... και δε θέλουν πάντα να "συνεβρίσκονται" με τους πελάτες σε ένα κλίμα ψυχρό.. Γιατί αυτό τις αποξενώνει συναισθηματικά ή καλύτερα τις επιπεδώνει συναισθηματικά.
Τουλάχιστον έτσι θέλω να πιστεύω...

Αλλά θα καταλάβω ακόμα και αυτόν που ερωτευτεί μια τέτοια κοπέλα...πως ενώ όντως κοροϊδεύει τον εαυτό του, προσπαθεί να γεμίζει το κενό μέσα του με μια ψευδαίσθηση...
Δεν ξέρω αν είναι κακό πια.. να ζούμε με ψευδαισθήσεις...

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
Φίλε...αν και δεν ποστάρω με το ρυθμό των συναδέλφων ... θα σου πω τη δική μου άποψη.

Ναι οι κοπέλες είναι επαγγελματίες, πουλάνε υπηρεσίες και αυτή είναι η όλη ουσία! Απλά εδώ είναι ένα site ενημέρωσης σχετικά με αυτές τις υπηρεσίες και γνωριμιών μεταξύ μας (ανταλλάσσουμε εμπειρίες, απόψεις...καμιά φορά χαβαλεδιάζουμε..καλό είναι και αυτό) αλλά και γνωριμίας με τις κοπέλες.

Φυσικά και νοιάζονται οι κοπέλες να κρατήσουν τους πελάτες τους. Από την άλλη δεν το βρίσκω κακό να αναπτύσσονται φιλίες, συμπάθειες και οικειότητα μεταξύ κοριτσιών και μελών... αφού είναι φυσικό επακόλουθο ανάμεσα σε άτομα που έρχονται σε επαφή κοινωνικη και σεξουαλική.
Απλά εσύ θες να έχει το ψυχρό προσωπείο της συναλλαγής και μόνο... άλλοι θέλουν να το βιώσουν διαφορετικά (δηλ με λίγο φλερτ, οικειότητα, και παρεϊστικη διάθεση)

Το συγκεκριμένο στούντιο προσπαθεί πέρα από τη συνέπεια στην παροχή των παραδοσιακών υπηρεσιών, να περάσει και ένα φιλικό κλίμα μεταξύ των κοριτσιών και των πελατών. Εγώ το βρίσκω πολύ όμορφο και πρωτοποριακό (μαλίστα σε ενημερώνω πως κάνουν και whiskey party σήμερα .. πας πίνεις το ουισκακι σου..βλέπεις τα κορίτσια..και αν θες περνάς... δηλ ενα κλίμα που δε σε κάνει να νιώθεις την παραδοσιακή αμηχανία που βιώνεις σε ένα μπουρδέλο)

Φυσικά, σου ξαναλέω, το ξέρουμε όλοι (ακόμα και οι συνάδελφοι που γράφουν πολύ συχνά και "ερωτοτροπούν" με τα κορίτσια...δεν είναι τοσο αφελεις να μην το γνωρίζουν) πως είναι πληρωμένος έρωτας. Απλά το "περυτίλιγμα' κάνει τη διαφορά κάποιες φορές... ξεκολλάς από τα προβλήματα της καθημερινότητας με ένα τρόπο που ούτε η κοπέλα, σύζυγος, οικογένεια, φίλοι, συνάδελφοι, εργασία, κοινωνικές γνωριμίες, χομπι, ενασχολήσεις κλπ κλπ μπορούν να το κάνουν... αλλά το καταφέρνουν οι κοπέλες αυτές.

Το ξέρουμε ότι θέλουν φράγκα.. είναι εργαζόμενες. Με αυτό ζουν. Αλλιώς θα ήταν μητέρες Τερέζες με ζαρτιέρες.
Και πίστεψε με... έχουν και αυτές τη δική τους καθημερινότητα, τα δικά τους προβλήματα, τις οικογένειες τους... και δε θέλουν πάντα να "συνεβρίσκονται" με τους πελάτες σε ένα κλίμα ψυχρό.. Γιατί αυτό τις αποξενώνει συναισθηματικά ή καλύτερα τις επιπεδώνει συναισθηματικά.

Αλλά θα καταλάβω ακόμα και αυτόν που ερωτευτεί μια τέτοια κοπέλα...πως ενώ όντως κοροϊδεύει τον εαυτό του, προσπαθεί να γεμίζει το κενό μέσα του με μια ψευδαίσθηση...

Συγνώμη φιλε μου, αλλά όταν λες "ότι αναπτύσσονται φιλίες", θες να πεις ότι τα κορίτσια βγαίνουν με μέλη από δω έξω και συζητάνε τα προβλήματά τους και τα προσωπικά τους? Γιατί εγώ κάποια τέτοια έννοια έχω για την φιλία...Και ούτε εμένα μου αρέσει το ψυχρό κλίμα γι'αυτό και είπα ότι πάντα φέρομαι σαν να ήταν κοπέλα μου η κάθε ιερόδουλη.Αλλά οκ, δεν μπορώ να πετάω στα σύννεφα! Κάνουν κάποια συγκεκριμένη δουλειά τα κορίτσια, και δυστυχώς οι φιλίες και οι συμπάθειες με πελάτες δεν είναι για τους χώρους αυτούς.Δεν λέω ότι αποκλείεται να συμβούν.Αλλά θα είναι οι εξαιρέσεις.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046

[/quote ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom