KELARA
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 14 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
οταν κοιτας τα ματια της κελλυς πεφτεις μεσα στο διαστημα βλεποντας τους πλανητες
μη του λες τετοια εχει ευαισθητο πωπουδακι ο σταμουληςκωλοπαιδο μου.... :-* τι μου λες βραδιατικα :-*
θες να σου κανω κονε για το <<EKSTASI>>Καλησπερα ΚΕΛΑΚΥ!
Καλησπερα στην παρεα!
Καρδια μου δεν εχει σημασια αν εχεις μπλε,πρασινα η μαυρα ματια το πιο σημαντικο ειναι ενα και μοναδικο οτι εχεις μεγαλη και ευαισθητη καρδια και οι περισσοτεροι αυτο βλεπουμε και μας αρεσει ;) ;) ;).Και εννοειτε φυσικα και η ατελειωτη κορμαρα σου κουκλιτσα μου,που δυσκολα μπορουμε να αντισταθουμε...... :-* :-* :-* :-* :-* :-*
θες να σου κανω κονε για το <<EKSTASI>>
Θα σε ενημερωσω αυτες της μερες με πμΣου ειπα ποσο πολυ σε αγαπαω???
Κανε μου εσυ κονε καλο και σε κερναω ενα 50ρικο στο 104 με την κοπελα της αρεσκειας σου! ;)
Θα σε ενημερωσω αυτες της μερες με πμ
Αλλα ειναι ενας καριολης πορτιερης μπροστα... που θελει φιλοδορημα
καλησπερα σε ολους!
Μια ξεχωριστη καλησπερα στα ματια που μου εχουν παρει το μυαλο!
Σου ειπα ποσο πολυ σε αγαπαω???
Κανε μου εσυ κονε καλο και σε κερναω ενα 50ρικο στο 104 με την κελλυ ;)
Καλη η παρεα σας αλλα δυστυχως εγω θα σας αφησω,γιατι πρεπει να σηκωθω στις 5 για δουλεια.Καληνυχτα σε ολους τους συναγωνιστες και φυσικα την πιο γλυκια Καληνυχτα στην καρδια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* πολλα κουκλα μου,καλη συνεχεια στην δουλεια σου,θα τα πουμε αυριο παλι.....καλησπερα...το ξερω οτι με αγαπας.....
καληνυχτα κωστα...καλη δουλεια να εχεις....Καλη η παρεα σας αλλα δυστυχως εγω θα σας αφησω,γιατι πρεπει να σηκωθω στις 5 για δουλεια.Καληνυχτα σε ολους τους συναγωνιστες και φυσικα την πιο γλυκια Καληνυχτα στην καρδια μου :-* :-* :-* :-* :-* :-* πολλα κουκλα μου,καλη συνεχεια στην δουλεια σου,θα τα πουμε αυριο παλι.....
Τσιγαρο!καλησπερα μικρε κουκλινε......
Γίγαντα ξέρεις τι θα πει αγάπηΤσιγαρο!