stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
ο σταμ σε προστατευει περισσότερο ομωςκαλα ειμαι καρδια μου αλλα μονο απροστατευη δεν ειμαι με τοσους αντρες γυρο μου.......
ο σταμ σε προστατευει περισσότερο ομωςκαλα ειμαι καρδια μου αλλα μονο απροστατευη δεν ειμαι με τοσους αντρες γυρο μου.......
θεθ να μαθειθ μωλακι μου :-* :-*
αυτο να λεγεται.... και τι αντρες παρακαλωκαλα ειμαι καρδια μου αλλα μονο απροστατευη δεν ειμαι με τοσους αντρες γυρο μου.......
ο σταμ σε προστατευει περισσότερο ομως
αυτο να λεγεται.... και τι αντρες παρακαλω
Καλησπερααααα σε ολους,τι νεα ολα καλα??Καλησπερα κουκλαρα Κελλυ μου :-* :-*,τι κανεις???
Mια χαρα και εγω κουκλιτσα μου και θα ειμαι ακομα καλυτερα μολις βρω ελευθερο χρονο και σου ερθω,γιατι πρεπει να με ανανεωσεις μωρο μου οπως μονο εσυ ξερεις ;) ;),με τον δικο σου ιδιαιτερο τροπο.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*καλησπερα κωστα μου....καλα ειμαι μωρο μου εσυ?
Ε και? Η ουσία είναι ότι είναι πανέμορφα ….γιατι ολοι μου λενε για τα ματια μου....δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο ουτε μπλε ειναι ουτε πρασινα....δεν μπορω να καταλαβω.....
γιατι ολοι μου λενε για τα ματια μου....δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο ουτε μπλε ειναι ουτε πρασινα....δεν μπορω να καταλαβω.....
Mια χαρα και εγω κουκλιτσα μου και θα ειμαι ακομα καλυτερα μολις βρω ελευθερο χρονο και σου ερθω,γιατι πρεπει να με ανανεωσεις μωρο μου οπως μονο εσυ ξερεις ;) ;),με τον δικο σου ιδιαιτερο τροπο.... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ε και? Η ουσία είναι ότι είναι πανέμορφα ….
γιατί ανήκουν σε:
...εσυ να δεις τι μας κανειςααααααχχχχχχχ τι μου κανετε......
Καρδια μου δεν εχει σημασια αν εχεις μπλε,πρασινα η μαυρα ματια το πιο σημαντικο ειναι ενα και μοναδικο οτι εχεις μεγαλη και ευαισθητη καρδια και οι περισσοτεροι αυτο βλεπουμε και μας αρεσει ;) ;) ;).Και εννοειτε φυσικα και η ατελειωτη κορμαρα σου κουκλιτσα μου,που δυσκολα μπορουμε να αντισταθουμε...... :-* :-* :-* :-* :-* :-*γιατι ολοι μου λενε για τα ματια μου....δεν εχουν κατι το ιδιαιτερο ουτε μπλε ειναι ουτε πρασινα....δεν μπορω να καταλαβω.....