Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 311K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ήρθα να πω στην kelly που με έψαχνε ότι οπού και αν πάω είναι στην συνείδησή μου και έτσι δεν πρέπει να ανησυχεί. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Άλλα βλέπω ότι έχετε καβαλήσει το καλάμι arwstakia  :birdman:, πόλι αέρα πειρατές και θα σάς τον κόψω, εάν σάς κουτσουλίσει κανένα Περιστέρι στο δρόμο δικό μου θα ναι. :birdman:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
μη μου τσαντιζεσε κουκλε μου.....εισαι ενας υπεροχος κουκλος.......σε φιλω πολυ πολυ
περασα πολυ ωραια μαζι σου και ναι λοιπον δεν το'χεις ;)

καλο σου βραδυ :-*

και εγω περασα εκπληκτικα μαζι σου και λεω να ξαναπερασω.

δεν πειραζει θα βρω αλλα γιατι οντως εγω αυτο δεν το εχω αλλα εσυ εισαι για οσκαρ!
να εισαι καλα καλη ξεκουραση

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
δεν το λεω μην με πιεζετε
δεν υπαρχει περιπτωση να το πω :P

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
ήρθα να πω στην kelly που με έψαχνε ότι οπού και αν πάω είναι στην συνείδησή μου και έτσι δεν πρέπει να ανησυχεί. :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Άλλα βλέπω ότι έχετε καβαλήσει το καλάμι arwstakia  :birdman:, πόλι αέρα πειρατές και θα σάς τον κόψω, εάν σάς κουτσουλίσει κανένα Περιστέρι στο δρόμο δικό μου θα ναι. :birdman:
της καραιβικης  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αι αμ καπτεν σπαροου  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
το τι αξιζει στο Κελακυ το ξερει το παλευει και το ευχεται ι ιδια και δεν χρειαζεται να μας το πει κιολας.
Συμφωνώ και επίσης ούτε οι άλλοι να κάνουν υποδείξεις για λογαριασμό της

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
gia iremiste ligo me tin kelly  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
Ηρεμει κανειs με την....Κολαση????????
Ο Τζόρτζ Μπους παθαίνει μπαράζ τριών εγκεφαλικών σε μισή ώρα, και μετά από λίγο,πεθαίνει.
Πηγαίνει στην κόλαση και βρίσκει το διάβολο, ο οποίος τον περιμένει καπνίζοντας, σκεπτικός και
φανερά αγχωμένος.
«'Δεν ξέρω τι να κάνω τώρα με σένα» του λέει ο διάβολος. «Είσαι ο επόμενος στη λίστα μου αλλά είμαστε κλεισμένοι φουλ, δεν υπάρχει άλλος χώρος στην κόλαση. Πρέπει όμως να μείνεις οπωσδήποτε... Οπότε θα σου πω τι θα γίνει» συνεχίζει ο διάβολος.

«Έχω τρείς τύπους εδώ που ήταν κακοί, αλλά όχι τόσο ελεεινοί όσο εσύ στη ζωή σου. Θα αφήσω έναν από αυτούς να φύγει κι εσύ θα πάρεις τη θέση του. Επειδή με βρίσκεις και στις καλές μου, θα αφήσω ΕΣΕΝΑ να αποφασίσεις ποιός
φεύγει για να πάρεις τη θέση του».

Η φάση καλοάρεσε στο Μπους, και δέχτηκε αμέσως.

Ο διάβολος ανοίγει το πρώτο δωμάτιο. Μέσα ήταν ο Νίξον σε μια μεγάλη βαθιά πισίνα με νερό, ο οποίος βουτούσε, κατέβαινε όσο βαθιά μπορούσε, ξαναέβγαινε στην επιφάνεια ίσα ίσα για να πάρει μια αναπνοή και ξανά βουτούσε από την αρχή. Αυτή ήταν η τιμωρία του στην κόλαση.

«΄Οχι, όχι!» Φώναξε ο Μπους. «Από κολύμπι είμαι άσχετος, και επίσης από φυσική κατάσταση εντελώς άχρηστος οπότε αποκλείεται να το αντέχω αυτό το πράμα όλη μέρα...»

Προχωράνε και ο διάβολος ανοίγει το δεύτερο δωμάτιο. Μέσα ήταν ο Τόνι Μπλαίρ, με μια σαραντάκιλη βαριοπούλα ανάμεσα σε μεγάλες ξερές πέτρες. Καταϊδρωμένος κόκκινος και κατάκοπος κοπανούσε σπάζοντας τις πέτρες, οι οποίες ξαναφύτρωναν ασταμάτητα...

«'Όχι καλύτερα.... Έχω αυτό το πρόβλημα με τον ώμο μου και σίγουρα θα υποφέρω αν σπάω πέτρες ασταμάτητα όλη μέρα».

«Πάμε για το τρίτο;»

Ανοίγει ο διάβολος το τρίτο δωμάτιο. Βλέπει μέσα ο Μπους τον Κλίντον, ξαπλωμένο στο πάτωμα χαλαρό με τα χέρια πίσω από το κεφάλι, να διαβάζει εφημερίδα και να ρουφάει το καφεδάκι του. Είχε τα πόδια του ανοιχτά και από πάνω του σκυμμένη ήταν η Μόνικα Λεβίνσκι, η οποία συνέχιζε να κάνει τα δέοντα στον πρώην Αμερικανό πρόεδρο εντελώς ατάραχη και αρκετά παθιασμένα.

Ο Μπους σάστισε από τη χαρά του για λίγο, το χώνεψε και είπε στο διάβολο «Ναι, αυτό μου κάνει. Είμαι σίγουρος ότι θα τα πάω μια χαρά».

Ο διάβολος χαμογέλασε, του έκλεισε το μάτι και φώναξε...

«ΟΚ Μόνικα, αρκετά κορίτσι μου, είσαι ελεύθερη να φύγεις»
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
μωρα μου δεν θελω αλλα πρεπει να σας αφησω να μαζευτω σπιτι μπυ...θα ειμαι καλο κοριτσι σημερα....
σας φιλω ολους
σταμουλη
ταφταρ
ζωη97
sailman
κουνελακι
και πονυ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom