Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 311K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
Αs καω φιλε μου.........Παραδεισοs και Κολαση μαζι...Με εστειλε

Ένας τύπος πεθαίνει και πάει στην κόλαση. Με το που φτάνει εκεί, αρχίζει και φωνάζει. Τον πιάνει ένας από τους «προϊσταμένους» εκεί μέσα και τον ρωτάει:
- Τι συμβαίνει; Γιατί φωνάζεις;
- Είναι να μη φωνάζω; Στην κόλαση είμαι.
- Ε και;
- Και; Καιιιιιιι;! Θα σαπίσω στην Κόλασηηηηηηη!
- Σιγά βρε, δεν είναι και τόσο άσχημα εδώ πέρα. Ωραία είναι;
- Πού το είδες το ωραίο;
- ’κουσε να σου εξηγήσω. Σου αρέσουν οι γυναίκες;
- Ναι, μ αρέσουν.
- Ωραία γιατί κάθε Δευτέρα όλες οι κολασμένες γυναίκες έρχονται και κάνουμε ξέφρενο και άγριο σεξ όλη μέρα.
- Αλήθεια λες;
- Ναι ρε, αφού σου λέω εγώ τώρα. Τα χαρτοπαίγνια σου αρέσουν; Ειλικρινά!
- Ε ναι, εντάξει, έπαιζα που και που εκεί έξω και καμιά φορά κέρδιζα κιόλας.
- Ωραία γιατί κάθε Τρίτη έρχεται το συνάφι, όλοι οι καλύτεροι χαρτοπαίκτες και το στήνουμε γερά. Πολλές φορές βγάζουμε τρελά λεφτά.
- Το ποτό σου αρέσει;
- Και βέβαια!
- Ωραία! Τις Τετάρτες πίνουμε τον άμπακο και μετά ξαναπίνουμε και ποτέ δεν έχουμε hangover.
- Φανταστικά!
- Ναι ρε... Δε μου λες, είσαι αδελφή;
- Όχι!
- Χμ, κρίμα... Δεν θα σου αρέσουν και τόσο οι Πέμπτες!
:tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth: :tooth:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Κελακυ, εγω εχω να πω ενα.

ΕΙΣΑΙ ΤΕΛΕΙΟ τυπακι!!!! :rockon: :headbang2: :headbang2:
φιλια παντου... ξερεις εσυ...
και ειχες δικιο... δεν το εχω τελικα... αλλα εσυ ησουνα super!
θα τα ξαναπουμε αν θελουμε και οι 2 :-* :-* :-* :-* :-*

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
Πιο καινούργιο δεν έχεις   :S
με κολαση οχι :birdman:
Ένας Έλληνας πεθαίνει και φτάνει στη ρεσεψιόν της Κόλασης. Ο υπάλληλος του ανακοινώνει ότι επειδή είναι υπήκοος χώρας μέλους της Ευρωπαϊκής Ενωσης, μπορεί να διαλέξει μία από τις κολάσεις των χωρών-μελών. Σκέφτεται λίγο και αποφασίζει να πάει στη Γερμανική. Οργανωμένη χώρα σου λέει, τόσα χρόνια στην Ελλάδα τι κατάλαβα... μου βγάλανε το λάδι. Τουλάχιστον, ας πάρω μυρωδιά του τι σημαίνει Ευρώπη, έστω και στην κόλαση.
Φτάνει λοιπόν μπροστά στην πύλη της γερμανικής κολάσης. Μαύρο μάρμαρο, καλογυαλισμένο, σιδερένια πύλη και ψηλά γράφει με μεγάλα γράμματα ΚΟΛΑΣΗ στα γερμανικά. Χτυπάει.... Του ανοίγει ένας άψογα ντυμένος υπάλληλος και τον ρωτά τι θέλει.
- Να δω πώς είναι, του απαντά εκείνος.
- Ούτε να το σκέφτεστε, του απαντά ο υπάλληλος! Όλη την ημέρα μας δέρνουνε με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια γεμάτα σκατά!! Φρίκη! Φρίκη!

Όπου φύγει-φύγει ο ρωμιός...... Δοκιμάζει τις υπόλοιπες κολάσεις, τα ίδια. Έτσι απογοητευμένος, καταφεύγει στην έσχατη λύση, την ελληνική κόλαση!
Φτάνει λοιπόν έξω από την πύλη. Μία πύλη εγκαταλειμμένη, βρώμικη, όπου στο ψηλότερο σημείο της υπάρχει με μεγάλα φωσφορίζοντα γράμματα η λέξη ΚΟΛΑΣΗ. Το Κ και το Λ φυσικά δεν ανάβουν. Έτσι η επιγραφή γράφει Ο ΑΣΗ.
- Ελληνική ανοργανωσιά....μουρμουρίζει...
Όσο πλησιάζει, ακούει κάτι περίεργους θορύβους... Μοιάζουν με μουσική. Πλησιάζει περισσότερο. Η μουσική πλέον ακούγεται ολοκάθαρα. Μπουζούκια, μπαγλαμάδες κλπ. Χτυπάει... Του ανοίγει ένας τύπος κρατώντας μία μπουκάλα στο χέρι, εντελώς φέσι, και τον ρωτά τι θέλει.
- Ήρθα να δω πώς είναι, του λέει και βάζει το κεφάλι του μέσα... Τραπέζια, κάπνα, κάτι γκόμενες χορεύουν πάνω στα τραπέζια τσιφτετέλια, νταούλια..... Γενικώς, μπάχαλο.
Τρελαίνεται ο τύπος....
- Καλά ρε φίλε, τι γίνεται εδώ; ρωτά.
- Aσε φίλε, χάλια του λέει ο μεθυσμένος. Η κατάσταση είναι δραματική εδώ πέρα. Μας δέρνουν όλη μέρα με κάτι τεράστια μαστίγια και το βράδυ μας βάζουν σε κάτι τεράστια βαρέλια με σκατά.
- Πλάκα μου κάνεις, απαντάει ο πεθαμένος. Εδώ πίνετε και γλεντάτε......
- Εεε, ξέρεις πώς είναι εδώ στην Ελλάδα. Τη μία δεν έχουμε σκατά, την άλλη χαλάνε τα μαστίγια... :birdman:

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.318
Πόντοι
5.097
στα παπαρια μου :birdman:

ρέθηκαν μια μέρα στη Κόλαση ένας Έλληνας , ένας Αμερικανός και ένας Ινδός. Τους συναντάει ο Διάβολος και τους λέει. Σε όλους που έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στο Παράδεισο. Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας : « όποιος θα αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει φεύγει στον Παράδεισο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε για ασπίδα ό,τι θέλετε.
Πρώτος βγαίνει ο Αμερικανός.
Τι θα έχεις για ασπίδα; Ρωτάει ο Διάβολος.
Ο αμερικανός σηκώνει μια τεράστια πέτρα και λέει «είμαι έτοιμος».
Σηκώνει ο Σατανάς το μαστίγιο, χτυπάει μια φεύγει η πέτρα, χτυπάει δεύτερη.φωνάζει σαν τρελός ο αμερικάνος.
Επόμενος, λέει ο Σατανάς .
Βγαίνει ο Ινδός.
Τι θα έχεις για ασπίδα;
Τίποτα! -λέει ο Ινδός-80 χρόνια γιόγκα έκανα και δεν νιώθω πόνο σωματικό ποτέ!
Πρώτο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσσσς»
Δεύτερο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσσς»
Τρίτο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσς»
« Α να πάρει!!!» κάνει ο Διάβολος «πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα. Λοιπόν λέει είσαι ελεύθερος να πας στον παράδεισο.»
ΟΧΙ, λέει ο Ινδός, θέλω να μείνω και να δω. Σε όλα τα ανέκδοτα ο Έλληνας την βγάζει καθαρή, θέλω να δω τώρα πώς θα ξεμπερδέψει!
Εντάξει, μείνε. Λοιπόν τι θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα; Ρωτάει τον Έλληνα ο Διάβολος.
Και απαντάει ο δικός μας : «Ε ΤΙ, ΤΙ, ΤΟΝ ΙΝΔΟ ΦΥΣΙΚΑ!»

lagonisian

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Ιουν 2011
Κριτικές
283
Like
12.556
Πόντοι
26.470
στα παπαρια μου :birdman:

ρέθηκαν μια μέρα στη Κόλαση ένας Έλληνας , ένας Αμερικανός και ένας Ινδός. Τους συναντάει ο Διάβολος και τους λέει. Σε όλους που έρχονται εδώ δίνω μία ευκαιρία να μεταφερθούν στο Παράδεισο. Και βγάζει ένα τεράστιο μαστίγιο λέγοντας : « όποιος θα αντέξει τρία χτυπήματα χωρίς να φωνάξει φεύγει στον Παράδεισο, μπορείτε να χρησιμοποιείτε για ασπίδα ό,τι θέλετε.
Πρώτος βγαίνει ο Αμερικανός.
Τι θα έχεις για ασπίδα; Ρωτάει ο Διάβολος.
Ο αμερικανός σηκώνει μια τεράστια πέτρα και λέει «είμαι έτοιμος».
Σηκώνει ο Σατανάς το μαστίγιο, χτυπάει μια φεύγει η πέτρα, χτυπάει δεύτερη.φωνάζει σαν τρελός ο αμερικάνος.
Επόμενος, λέει ο Σατανάς .
Βγαίνει ο Ινδός.
Τι θα έχεις για ασπίδα;
Τίποτα! -λέει ο Ινδός-80 χρόνια γιόγκα έκανα και δεν νιώθω πόνο σωματικό ποτέ!
Πρώτο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσσσς»
Δεύτερο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσσς»
Τρίτο χτύπημα. Ο ινδός «σσσσσς»
« Α να πάρει!!!» κάνει ο Διάβολος «πρώτη φορά αντέχει κάποιος τρία χτυπήματα. Λοιπόν λέει είσαι ελεύθερος να πας στον παράδεισο.»
ΟΧΙ, λέει ο Ινδός, θέλω να μείνω και να δω. Σε όλα τα ανέκδοτα ο Έλληνας την βγάζει καθαρή, θέλω να δω τώρα πώς θα ξεμπερδέψει!
Εντάξει, μείνε. Λοιπόν τι θα χρησιμοποιήσεις για ασπίδα; Ρωτάει τον Έλληνα ο Διάβολος.
Και απαντάει ο δικός μας : «Ε ΤΙ, ΤΙ, ΤΟΝ ΙΝΔΟ ΦΥΣΙΚΑ!»
καλοό....

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
σε αλλο θρεντ ισως? λεω τωρα.....
αντε γιατι ολα τα εχουμε κανει μπουρδελο!

KELARA

Ιερόδουλη
Εγγρ.
14 Ιουν 2011
Κριτικές
1
Like
3
σε αλλο θρεντ ισως? λεω τωρα.....
αντε γιατι ολα τα εχουμε κανει μπουρδελο!

μη μου τσαντιζεσε κουκλε μου.....εισαι ενας υπεροχος κουκλος.......σε φιλω πολυ πολυ
περασα πολυ ωραια μαζι σου και ναι λοιπον δεν το'χεις ;)

καλο σου βραδυ :-*

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom