Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 313K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1
Ούτε η Βουγιουκλάκη στη Μοντέρνα Σταχτοπούτα τέτοια αντιγραφή... "Πιό γρήγορα παρακαλώ... Πιό γρήγορα..."

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μπορει να ημουν μαζι σας αλλα τα ξερω ολα........ :boobies: :boobies: :boobies: :boobies: :boobies:

μου ειπε και η νεφελη διαφορα αλλα δεν περιγραφω αλλο γιατι θα σας στειλω............ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
συνεχιζεις να θες αποδειξεις????? :grin: :grin: :grin:

υ.γ. εχω φωτο εσενα με την κελλυ εχεις πολυ φωτογενεια........... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*

Αυτή η φωτό δεν υπάρχει... Σ ευχαριστώ πάντως που λες ότι έχω φωτογένεια και ας μη με ξέρεις... Είναι αυτά που σκαρφίζεστε εσείς οι γυναίκες για να μας πείσετε για την "αλήθεια" σας... Είναι τακτική ψυχολογικού πολέμου... Σου λέω κάτι ωραίο (βλέπε φωτογένεια) ώστε να τσιμπήσεις (μαλάκα μου) και να αποδεχτείς τα πάντα... Έχω δίκιο???
:P

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
Αυτή η φωτό δεν υπάρχει... Σ ευχαριστώ πάντως που λες ότι έχω φωτογένεια και ας μη με ξέρεις... Είναι αυτά που σκαρφίζεστε εσείς οι γυναίκες για να μας πείσετε για την "αλήθεια" σας... Είναι τακτική ψυχολογικού πολέμου... Σου λέω κάτι ωραίο (βλέπε φωτογένεια) ώστε να τσιμπήσεις (μαλάκα μου) και να αποδεχτείς τα πάντα... Έχω δίκιο???
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις μεγαλε μου

despinara

Ιερόδουλη
Εγγρ.
11 Ιαν 2012
Like
1

ελα τωρα  μην κανεις πως δεν με ξερεις αφου με ξερεις και σε ξερω πολυυυυυυυυυυυ καλααααααααααααααααααααααα................. :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:

SOUTZ

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Απρ 2006
Κριτικές
16
Like
21
Πόντοι
5.775
ελα τωρα  μην κανεις πως δεν με ξερεις αφου με ξερεις και σε ξερω πολυυυυυυυυυυυ καλααααααααααααααααααααααα................. :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2: :cool2:
κοιτα ουτε εγω σε ξερω αλλα φαινεται  οτι εχεις ωραιο προσωπο

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
βουλωμενο γραμμα διαβαζεις μεγαλε μου

Ε, καλά είσαι... Δε θα μας τρελάνουν αυτές... Θα τις τρελάνουμε εμείς...
Είναι ικανές να ανεβάσουν φωτό ενός μπακαλιάρου με mosaic στη μούρη και να πουν ότι είμαι εγώ... και δίπλα άλλη μία mosaic που ίσως είναι η Κέλλυ... Μούφα δηλαδή...  :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom