Maldini
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
οχι.........![]()
Ωραία... Επειδή δε βρίσκουμε άκρη προτείνω το εξής... Θα γράψεις τη δική σου εκδοχή για τα γεγονότα και εγώ θα υπογράψω από κάτω σε περίπτωση που συμφωνώ... Οκ????
οχι.........![]()
δεν εχετε τιποτα απολυτος....τα αρχιδια μου εχετε![]()
![]()
![]()
δεν εχετε τιποτα απολυτος....τα αρχιδια μου εχετε![]()
![]()
![]()
Ωραία... Επειδή δε βρίσκουμε άκρη προτείνω το εξής... Θα γράψεις τη δική σου εκδοχή για τα γεγονότα και εγώ θα υπογράψω από κάτω σε περίπτωση που συμφωνώ... Οκ????
Σοβαρά??? Και τη φωτό με το πούρο ποιός την έβγαλε??? O Mister Bean????
![]()
κι αυτοι??????
τι διαολο δωρητης οργανων εχεις γινει???
εγω σου ειπα πολλα εσυ τα αρνηθηκες...........![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
αρα το ιδιο λεμε![]()
Επειδή είναι σκόρπια γράψε μια περίληψη του τί φαντάστηκες ότι έγινε εκείνο το βράδυ...
θα αρχισω απο το οτι η κελλυ δεν φορουσε βρακι.......
φορουσε ενα στραπλες φορεμα χρυσο....με ενα τζακετ λεοπαρδαλε.....με γοβα μαυρη ψιλοτακουνι καστορ.....και ιδια τσαντα.....
ο αντυπας της φιλησε το χερι......εδωσε λουλουδι σε ενα τραγουδιστη ψηλο ξανθο.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
σας ελεγε να μην πινετε πολυ![]()
.....της εδωσες πουρο και το χαρτακι απο το πουρο το εβαλε στο δαχτυλακι της.....και το χαρτι απο το πουρο εγραφε ρωμαιο και ιουλιετα........ ;) ;) ;) ;) ;)
και τελος επειδη ειχατε γινει ντιρλα εσεις σας πηγε ολους στα σπιτια σας με την μερσεντες..........![]()
![]()
.
ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ??????![]()
![]()
![]()
![]()
φορουσε ενα στραπλες φορεμα χρυσο....με ενα τζακετ λεοπαρδαλε.....με γοβα μαυρη ψιλοτακουνι καστορ.....και ιδια τσαντα.....
ο αντυπας της φιλησε το χερι......εδωσε λουλουδι σε ενα τραγουδιστη ψηλο ξανθο.....![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.....της εδωσες πουρο και το χαρτακι απο το πουρο το εβαλε στο δαχτυλακι της.....και το χαρτι απο το πουρο εγραφε ρωμαιο και ιουλιετα........ ;) ;) ;) ;) ;)
και τελος επειδη ειχατε γινει ντιρλα εσεις σας πηγε ολους στα σπιτια σας με την μερσεντες..........![]()
![]()
.
ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ??????![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ??????![]()
![]()
![]()
![]()
ΟΚ... DONE... Δεν περιγράφω άλλο... μετά απ αυτό πάω για ύπνο...
>>
>
>
![]()
δεν σου ειπε ομως για κατι γκομενακια ξανθα πανω στην πιστα ;) ;)θα αρχισω απο το οτι η κελλυ δεν φορουσε βρακι.......
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
.
ΣΕ ΚΑΛΥΨΑ??????![]()
![]()
![]()
![]()
καλα η ξετσιπωτη δε φοραει βρακι εξω και φοραει στο Φ104???
τι ανωμαλιες ειναι αυτες?????![]()
![]()
αλλα καλα Αντυπας???
ελειπε μια Στανιση, μια Αντζελα κατι λιγο πιο cult?
δεν σου ειπε ομως για κατι γκομενακια ξανθα πανω στην πιστα ;) ;)
![]()
![]()
μπραβο μικρη μου
κανεις λαθος μου πετουσαν γαρυφαλαμου ειπε οτι σου τρεχαν τα σαλια αλλα δεν ηθελα να σε εκθεσω.........![]()
![]()
![]()
Κελλυ καθοσουνα και σταυροποδι πρωτο τραπεζι πιστα να αεριζονται τα αρχιδια σου?