Νέα

Κέλλυ από Φυλής 104

• Μέλος που άνοιξε το νήμα johngeorgie
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 9K
  • Εμφανίσεις 309K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Υπογράφω???

• Ναι. Υπογράφω

Ψήφοι: 63 32,1%
  • Όχι , Δεν υπογράφω

Ψήφοι: 67 34,2%
  • Ναι , με όρους

Ψήφοι: 24 12,2%
  • ΔΓ/ΔΑ

Ψήφοι: 42 21,4%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    196
Εγγρ.
19 Νοε 2012
Like
0
Tαιριαζουμε ιδεολογικος με τον τζημακο. Ειμαστε και οι δυο καυλιαριδες!!!
shades-animated-animation-shades-smiley-emoticon-000387-large.gif

και εγω τον παω πολυ :sunglasses:

panagits

Μέλος
Εγγρ.
12 Απρ 2011
Like
0
Πόντοι
1
ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Ευχαριστώ  για το background άν καί προσωπικά προτιμώ το Winter dreams  του Piotr Ilich Tchaikovski που συμπτωματικά είναι καί τίτλος έργου του πνευματικού σου πατέρα F.Scott Fitzgerald !!! φαίνεται τα μεγάλα πνεύματα συναντιώνται !!  

μεταξύ μας φίλε μου, ήθελα κάτι σε ποπ.

το κομμάτι που λες δεν το ξέρω και έτσι κι αλλιώς δεν θα ήθελα να πάω σε κλασσική μουσική γιατί έτσι θα φέρναμε σε δύσκολη θέση τους συνδαιτημόνες μας και κυρίως την γυναίκα το όνομα της οποιας φέρει το thread και η οποία έχει την καλοσύνη να μας φιλοξενεί...

Δασκάλα μου  :-* εσένα χαίρομαι αν σου αρεσε το κομμάτι. είμαστε (διαδικτυακοί) φίλοι με τον ερωτύλο Don Giovanni, ειμαστε και οι δυο ήρωες, εκείνος όπερας, εγώ μυθιστορήματος.

σε ερώτηση που σου έκαναν για το τατουάζ σου, μοιάζει με γυναίκα (άγγελο?) που όμως κρατάει κάτι. έχω μια ιδέα για το τι κρατάει αλλά επειδή είμαι διακριτικός δεν θα πω. μπορεί και να μην βλέπω καλά.

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Καλησπέρα... Όλα τα καλά παιδιά εδώ...????

jaygatsby

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2010
Κριτικές
1
Like
346
Πόντοι
86
Καλησπέρα... Όλα τα καλά παιδιά εδώ...????

και μια που είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα για να κάνουμε, με την άδεια της κούκλας οικοδέσποινας μας λίγο μάθημα γυναικείας ανατομίας.

maldini,  τι εννούσες χθες με τον όρο "κλειτοριδικές γυναίκες"?

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
και μια που είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα για να κάνουμε, με την άδεια της κούκλας οικοδέσποινας μας λίγο μάθημα γυναικείας ανατομίας.

maldini,  τι εννούσες χθες με τον όρο "κλειτοριδικές γυναίκες"?

Η ερώτηση που πρέπει να κάνουμε σε κάθε γυναίκα πριν τη γνωρίσουμε για να ξέρουμε πώς πρέπει να την παίξουμε μπάλα...  :sunglasses:

DON GIOVANNI

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2011
Like
6
Πόντοι
16
μεταξύ μας φίλε μου, ήθελα κάτι σε ποπ.

το κομμάτι που λες δεν το ξέρω και έτσι κι αλλιώς δεν θα ήθελα να πάω σε κλασσική μουσική γιατί έτσι θα φέρναμε σε δύσκολη θέση τους συνδαιτημόνες μας και κυρίως την γυναίκα το όνομα της οποιας φέρει το thread και η οποία έχει την καλοσύνη να μας φιλοξενεί...

Δασκάλα μου  :-* εσένα χαίρομαι αν σου αρεσε το κομμάτι. είμαστε (διαδικτυακοί) φίλοι με τον ερωτύλο Don Giovanni, ειμαστε και οι δυο ήρωες, εκείνος όπερας, εγώ μυθιστορήματος.

σε ερώτηση που σου έκαναν για το τατουάζ σου, μοιάζει με γυναίκα (άγγελο?) που όμως κρατάει κάτι. έχω μια ιδέα για το τι κρατάει αλλά επειδή είμαι διακριτικός δεν θα πω. μπορεί και να μην βλέπω καλά.

Συμφωνώ σ' όλα πλήν όμως ή γυναίκα της οποίας το παρόν νήμα φέρει επάξια τ' όνομα είναι καί αυτή ένα έργο τέχνης ! καί τα έργα τέχνης τα θαυμάζουμε  όλα καί άς μην είναι όλα του άμεσου γούστου μας !!

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26

maldini,  τι εννούσες χθες με τον όρο "κλειτοριδικές γυναίκες"?
Mε τον ορο "κλειτοριδικες γυναικες¨" εννοουσε οτι το θηλεο ειναι μακραν η κορυφαια πρεσβειρα της ακολασιας, της λαγνειας, της ασωτιας, της εκλυσης ηθων,του αχαλινωτου σαρκικου παθους, της ελευθεριοτητας και του ολοκληρωτικου εκμαυλισμου!!!

Maldini

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2012
Like
0
Πόντοι
1
Mε τον ορο "κλειτοριδικες γυναικες¨" εννοουσε οτι το θηλεο ειναι μακραν η κορυφαια πρεσβειρα της ακολασιας, της λαγνειας, της ασωτιας, της εκλυσης ηθων,του αχαλινωτου σαρκικου παθους, της ελαυθεριοτητας και του ολοκληρωτικου εκμαυλισμου!!!

Το όρισες καλύτερα orgasmo nero... Απλά ήθελα να θέσω νέο θέμα προβληματισμού και τελικά φαίνεται ότι πέτυχε... Η εμπειρία των συναγωνιστών εδώ φαίνεται και με το παραπάνω... Εύγε... :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom