κελλυ το αριστουργημα
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 19 Νοε 2012
- Like
- 0
Tαιριαζουμε ιδεολογικος με τον τζημακο. Ειμαστε και οι δυο καυλιαριδες!!!
και εγω τον παω πολυ
Tαιριαζουμε ιδεολογικος με τον τζημακο. Ειμαστε και οι δυο καυλιαριδες!!!
στη πιπα βαζεις και δοντι καβλα?
μπα βριζουν και τα αγγελουδια?
Θέλω να γλύψω το υπέροχο μουνάκι σου...
στη πιπα βαζεις και δοντι καβλα?
Θα συντονίσω τα πλήθηΦίλτατε Ταρτούφο είσαι έτοιμος τελικά να κάνεις τον τροχονόμο αύριο ?
Ολος ο αντρικος πληθυσμος αυτο θελειΘέλω να γλύψω το υπέροχο μουνάκι σου...
ΑΓΓΕΛΕ ΜΟΥΥΥΥΥΥΥΥΥΥ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
λιγο δοντακι στο ποθτσοκεφαλο θελω καβλιτσα μουχαχαχαχαχαχαχαχαχα οχι βεβαια αν ειναι δυνατον
Ευχαριστώ για το background άν καί προσωπικά προτιμώ το Winter dreams του Piotr Ilich Tchaikovski που συμπτωματικά είναι καί τίτλος έργου του πνευματικού σου πατέρα F.Scott Fitzgerald !!! φαίνεται τα μεγάλα πνεύματα συναντιώνται !!
Από τη μερα που ξαναγύρισες έδωσες ζωη στο φορουμ!!!!!!!!!!!οριστεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεεε!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nαι.Ειμαστε ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα!Καλησπέρα... Όλα τα καλά παιδιά εδώ...????
Καλησπέρα... Όλα τα καλά παιδιά εδώ...????
Nαι.Ειμαστε ολοι μια ωραια ατμοσφαιρα!
και μια που είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα για να κάνουμε, με την άδεια της κούκλας οικοδέσποινας μας λίγο μάθημα γυναικείας ανατομίας.
maldini, τι εννούσες χθες με τον όρο "κλειτοριδικές γυναίκες"?
μεταξύ μας φίλε μου, ήθελα κάτι σε ποπ.
το κομμάτι που λες δεν το ξέρω και έτσι κι αλλιώς δεν θα ήθελα να πάω σε κλασσική μουσική γιατί έτσι θα φέρναμε σε δύσκολη θέση τους συνδαιτημόνες μας και κυρίως την γυναίκα το όνομα της οποιας φέρει το thread και η οποία έχει την καλοσύνη να μας φιλοξενεί...
Δασκάλα μου :-* εσένα χαίρομαι αν σου αρεσε το κομμάτι. είμαστε (διαδικτυακοί) φίλοι με τον ερωτύλο Don Giovanni, ειμαστε και οι δυο ήρωες, εκείνος όπερας, εγώ μυθιστορήματος.
σε ερώτηση που σου έκαναν για το τατουάζ σου, μοιάζει με γυναίκα (άγγελο?) που όμως κρατάει κάτι. έχω μια ιδέα για το τι κρατάει αλλά επειδή είμαι διακριτικός δεν θα πω. μπορεί και να μην βλέπω καλά.
Mε τον ορο "κλειτοριδικες γυναικες¨" εννοουσε οτι το θηλεο ειναι μακραν η κορυφαια πρεσβειρα της ακολασιας, της λαγνειας, της ασωτιας, της εκλυσης ηθων,του αχαλινωτου σαρκικου παθους, της ελευθεριοτητας και του ολοκληρωτικου εκμαυλισμου!!!και μια που είμαστε όλοι μια ωραία ατμόσφαιρα για να κάνουμε, με την άδεια της κούκλας οικοδέσποινας μας λίγο μάθημα γυναικείας ανατομίας.
maldini, τι εννούσες χθες με τον όρο "κλειτοριδικές γυναίκες"?
Mε τον ορο "κλειτοριδικες γυναικες¨" εννοουσε οτι το θηλεο ειναι μακραν η κορυφαια πρεσβειρα της ακολασιας, της λαγνειας, της ασωτιας, της εκλυσης ηθων,του αχαλινωτου σαρκικου παθους, της ελαυθεριοτητας και του ολοκληρωτικου εκμαυλισμου!!!