Επισκέπτης
αυτα τα αφήνω στις Ελληνίδες να τα κάνουνε ;) ;) ;)Kαλά, το 'γραψες που το 'γραψες με font 50, τουλάχιστον να το 'γραφες και σωστά...
αυτα τα αφήνω στις Ελληνίδες να τα κάνουνε ;) ;) ;)Kαλά, το 'γραψες που το 'γραψες με font 50, τουλάχιστον να το 'γραφες και σωστά...
[size=20pt]Και το από με "ο" όπως ποπό!![/size]το γειρνα οχι με "ει" αλλα με "υ"
Kαλά, το 'γραψες που το 'γραψες με font 50, τουλάχιστον να το 'γραφες και σωστά...
κανεις ιδιαιτερα τυπε
Μεσα στο χρονο αυτο, η οικονομικη κριση, θα ακουμπησει και τον υπολοιπο κοσμο!!!..Δεν θα εχετε τι να κανετε και θα ασχολειστε με τους κλωνους στο διαδικτυο!!!...Αυτο το site εχει παρει την κατιουσα!!!...Ο Αντισθενης και οι μοντ..κανουν οτι ειναι δυνατον να το αποδυναμωσουν απο τα σωστα μελη και να το δυναμωσουν με κλωνους και λαμογια!!!Βλεπετε αυτη η κατηγορια ειναι χρησιμη...γιατι προσφερει γελιο!!!!Ενα απο τα λαθη του Αντισθενη ειναι οτι θυμηθηκε με μεγαλη καθυστερηση(4 χρονια) να εφαρμοσει το καταστατικο που προβλεπει να μην βριζουν τα μελη!!!...Το θυμηθηκε τωρα με την Κελλυ, που ειναι σε τελικη αναλυση γυναικα.....καθοτι οι γυναικες ειναι ανισχυρες στην Σκεψη των "ελαχιστων"!!!...Αντε Αντισθενη μετα απο μενα, σου εφυγαν απο το forum κι αλλα μελη!!!Κατσε με τους κλωνους, να σβηνετε και να διαγραφετε..... και να δινεις την εντυπωση οτι εισαι δημοκρατικος..κατι που ξερεις καλα για τον εαυτο σου... οτι δεν εισαι εφοσον.... διαγραφεις και τα σχολια που δεν ειναι υβριστικα...αλλα απλα θιγουν τα συμφεροντα σου!!!!Μετα τιμης ο Παιχτουρας.
Όχι μωρέ, απλά είχα την τύχη να τελειώσω το Δημοτικό.
αυτα τα αφήνω στις Ελληνίδες να τα κάνουνε ;) ;) ;)
ενώ εγω τύπε μου είμαι 3 χρονιά ελλαδα και από τι ξέρω γράφω καλύτερα απο μερικούς άλλους που έχουνε τελείωση το δημοτικο.Όχι μωρέ, απλά είχα την τύχη να τελειώσω το Δημοτικό.
Και τα γλιφις καλίταιρα απο άλες που εχουν τελιοσι το πανεπιστιμιο!!ενώ εγω τύπε μου είμαι 3 χρονιά ελλαδα και από τι ξέρω γράφω καλύτερα απο μερικούς άλλους που έχουνε τελείωση το δημοτικο.
Καλημερα...δεν ασχολουμαι με καταγωγες ..αλλα σε νομιζα για Ελληνιδα!!!!ενώ εγω τύπε μου είμαι 3 χρονιά ελλαδα και από τι ξέρω γράφω καλύτερα απο μερικούς άλλους που έχουνε τελείωση το δημοτικο.
Γιατί όλοι οί πρωινοί μαλάκες παρελαύνουνε ένθάδε ??????????
δεν μιλάω σε αγνώστους αμόρφωτουςΚαι τα γλιφις καλίταιρα απο άλες που εχουν τελιοσι το πανεπιστιμιο!!
Και τα γλιφις καλίταιρα απο άλες που εχουν τελιοσι το πανεπιστιμιο!!
χαλάρωσε αγάπη γτ σε έτσουξεΑν θες να πεις κάτι, πες το ξεκάθαρα καλύτερα. Εννοείς κάποιον? Μάλλον το 'χει σύστημα η παρέα του στούντιο αυτού απ'ότι καταλαβαίνω να βρίζει τον κόσμο στο site ή ακόμα και τους πελάτες.
Δεν με έτσουξε καθόλου.Απλά κατάλαβα ότι πήγαινε για μένα, γιατί απλά διόρθωσα ένα λάθος που έγραψε κάποιος.Θα μπορούσες να χρησιμοποιήσεις άλλη λέξη από το "έτσουξε", γιατί τη βρίσκω κάπως ειρωνική. Ή κάνω λάθος?χαλάρωσε αγάπη γτ σε έτσουξε
Αν θες να πεις κάτι, πες το ξεκάθαρα καλύτερα. Εννοείς κάποιον? Μάλλον το 'χει σύστημα η παρέα του στούντιο αυτού απ'ότι καταλαβαίνω να βρίζει τον κόσμο στο site ή ακόμα και τους πελάτες.
Να γνωριστούμε καλλίτερα!δεν μιλάω σε αγνώστους αμόρφωτους