Νέα

ΚΕΕΛΠΝΟ: Στις 24 οι εκδιδόμενες με AIDS

• Μέλος που άνοιξε το νήμα meredi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 517
  • Εμφανίσεις 57K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
σε λιγο στο μιλα αποκαλυπτει φορεας του aids πως πηγαινει χωρις προφυλαξεις και δεν τον νοιαζει αν κολλησει τον αλλον..Θέμα Aids

kasperghost

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
3
Πόντοι
0
εννοειται πως σε οτιδηποτε ακαπωτο κολλάς ασθένειες... πολλά άτομα εδώ μέσα επειδή έχουνε βαλθεί να ξεκάνουν τους εαυτούς τους νομίζουνε ότι έτσι πρέπει να είναι για όλους. σχετικά με τον εντοπισμό του hiv υπάρχει τέστ του ενός λεπτού για να τον βρίσκουνε αλλά το χρησιμοποιούνε μόνο μονάδες τύπου ΚΕΕΛΠΝΟ γιατί είναι ακριβό. Δλδ μόνο στις κινητές μονάδες και φυσικά τα αποτελέσματα του είναι σε κάποιο ποσοστό γι αυτό και σου κάνουν και το WESTEN BLOT μετά για να επιβεβαιωθεί ότι όντως έχεις τον ιο HIV πάνω σου. Στα διαγνωστικά εργαστήρια σου κάνουν τα κλασσικά τεστ που όμως θέλει να έχουν περάσει τουλάχιστον 2 μήνες από την οποιαδήποτε επαφή(και για τους αγράμματους αυτό περιλαμβάνει και την ακάπωτη πίπα...) και συνήθως στα δημόσια νοσοκομεία δεν σε εξετάζουν για όλα ακόμα και αν το ζητήσεις γιατί ΚΟΣΤΙΖΕΙ...
Όλα αυτά τα παλικάρια εδώ μέσα που το παίζουνε άνδρες και μετά πηγαίνουν ακάπωτοι με τις πουτάνες για κάντε πρώτα εξετάσεις πριν μολύνετε όλες τις πουτάνες στην ελλάδα και μετά ελάτε να το παίξετε παντογνώστες...

marios51

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
198
Πόντοι
676
σε λιγο στο μιλα αποκαλυπτει φορεας του aids πως πηγαινει χωρις προφυλαξεις και δεν τον νοιαζει αν κολλησει τον αλλον..Θέμα Aids
Ναι,ναι, βαλτε να ακουσετε τον δημοσιαγραφο που απο το διπλα γραφειο θα λεει μαλακιες.  :jerking:

KD

Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
13
Πόντοι
16
εννοειται πως σε οτιδηποτε ακαπωτο κολλάς ασθένειες... πολλά άτομα εδώ μέσα επειδή έχουνε βαλθεί να ξεκάνουν τους εαυτούς τους νομίζουνε ότι έτσι πρέπει να είναι για όλους. σχετικά με τον εντοπισμό του hiv υπάρχει τέστ του ενός λεπτού για να τον βρίσκουνε αλλά το χρησιμοποιούνε μόνο μονάδες τύπου ΚΕΕΛΠΝΟ γιατί είναι ακριβό. Δλδ μόνο στις κινητές μονάδες και φυσικά τα αποτελέσματα του είναι σε κάποιο ποσοστό γι αυτό και σου κάνουν και το WESTEN BLOT μετά για να επιβεβαιωθεί ότι όντως έχεις τον ιο HIV πάνω σου. Στα διαγνωστικά εργαστήρια σου κάνουν τα κλασσικά τεστ που όμως θέλει να έχουν περάσει τουλάχιστον 2 μήνες από την οποιαδήποτε επαφή(και για τους αγράμματους αυτό περιλαμβάνει και την ακάπωτη πίπα...) και συνήθως στα δημόσια νοσοκομεία δεν σε εξετάζουν για όλα ακόμα και αν το ζητήσεις γιατί ΚΟΣΤΙΖΕΙ...
Όλα αυτά τα παλικάρια εδώ μέσα που το παίζουνε άνδρες και μετά πηγαίνουν ακάπωτοι με τις πουτάνες για κάντε πρώτα εξετάσεις πριν μολύνετε όλες τις πουτάνες στην ελλάδα και μετά ελάτε να το παίξετε παντογνώστες...
Βασικά είναι ευνόητο ότι υπάρχουν πάρα πολλοί που μπορεί να είναι ασθενείς και να μην το γνωρίζουν. Επίσης, εκτός από το aids υπάρχουν κι άλλα ΣΜΝ καθώς και ηπατίτιδες κλπ. Ξέρεις τι μου θυμίζει η νοοτροπία πολλών? 17χρονα που μόλις γύρισαν απ'την πενταήμερη και λένε με περηφάνια στους φίλους τους: "Πωπω μαλάκααα...λιώμα ήμουνα 5 μέρες. Ήπια τ'αντερά μου και δεν κοιμήθηκα σχεδόν καθόλου..." - "Έλα ρε μαλακαααα". Βέβαια, η κλασική απάντηση είναι "Ναι, κάτσε εσύ σπίτι να την παίζεις". Λες και δεν υπάρχει μέση οδός. Λες. Ή την παίζεις δηλαδή σπίτι σου και είσαι αγάμητος ή πας και προσπαθείς να επιβεβαιώσεις τις πιθανότητες να κολλήσεις κάτι.Δε βαριέσαι...

VanPucerMan

Μέλος
Εγγρ.
17 Αυγ 2010
Κριτικές
7
Like
8
Πόντοι
6
Χωρις να εχω διαβασει ολα τα προιγουμενα , για τις κοπελες που συλλαβανε εχω να πω το εξης , καταρχην απο θεμα εμφανισης ειναι τοξικομανης. Ας κανουν ενα τεστ και στους αντρες τοξικομανεις και θα δουμε αν εχουν και αυτοι ασθενειες η οχι .... αν πηδιουντε για να παρουν τη δοση τους πιθανο και αυτο. Στους μισους αν οχι σε ολους τους τοξικομανεις στην ομονοια και γυρω με τις συριγγες που αλλαζουν κτλ λογικο να εχουν οποιαδηποτε ασθενεια ειτε λεγεται aids ειτε οτιδηποτε αλλο. Δεν με τρομαζει το θεμα γιατι ολοι οσοι τρομαζουν πιθανον να ζουν εκτος πραγματικοτητας η εχουν να πανε στο κεντρο της Αθηνας χρονια τωρα να δουν τι γινεται. Τωρα αν καποιος ελεινος και τρισαθλιος ζηταει σεξ χωρις προφυλαξη απο πορνη τοτε αυτος θα ειναι πιο επικυνδινος για την κοινωνια και αυτος θα επρεπε να παει πρωτος απο ολους μεσα.

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
713
Πόντοι
96
Διαβασα αρκέτα post στο thread και πραγμτικά εχω φρίξει από τις μαλακίες που γράφουν ορισμένοι που το παίζουν και επιστήμονες. Κάποιος μάλιστα εβγαλε και νούμερο "σίγουρων" οροθετικών από αυτούς που δε χρησιμοποίησαν προφυλάξεις με τη διάσημη πλέον ρωσσιδα. Είπε ότι 150 είναι σίγουρα οριθετικοί από τους 1500 και μάλιστα ότι εξήγαγε το συμπέρασμα βάσει της επιστημονικής του κατάρτισης. Μιλάμε για πολύ μάλακας που τρομοκρατει αδικα κόσμο εδω μέσα.
Επειδή λοιπόν τα νοούμερα λένε την αλήθεια με την κατάλληλη ανάγνωση σας προτείνω να ψάχνετε τα πάντα πριν ακούσετε κατι από καποιον και καλά ειδήμονα.
Αν δεν κάνω λάθος κάπου στο thread εμφανίστηκαν καποια ποσοστά σε σχέση με τον τρόπο επαφής με τον ιο(μετάγγιση με αίμα, παθητικό sex χωρίς προφυλαξεις, ενεργητικό χωρις. ενεργητικό στοματικό χωρίς, παθητικό στοματικό χωρίς κλπ)
Για να καταλαβαίνουν και καποιοι που βγαζουν αυθαίρετα συμπερασματα. Τα ποσοστα αυτα βγαίνουν κατα προσεγγιση μέσω ερευνας που γίνεται σε ατομα που έχουν νοσήσει. Ειναι κατηγοριοποίηση των ήδη εγνωσμέν περιστατικών.

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟΝΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ Ο ΙΟΣ.
Βαλτε το κάλα στο μυαλό σας.
Αυτό που γνωρίσζω σίγουρα είναι ότι η μετάδοση του HIV μεσω sex χωρίς προφύλαξη είναι πολυ πιο δύσκολη σε σχέση με άλλα STD όπως η Ηπατίτιδα Β'. Η C' που ειναι πιο επικίνυνη είναι και αυτή δυσκολότερη από την Β' αλλά ευκολότερη από τον HIV. H πιθανότητα λοιπον μετάδοσης με sex χωρίς προφύλαξη είναι 1/2000, 1/300 για την C' και αν θυμάμαι καλά 1/20 για την B'. Τα νούμερα που παρέθεσα ελέγχονται αν κάποιος άλλος έχει και πηγές ευπροσδεκτος να μας φωτίσει λίγο εδω μέσα.
Λιγη υπευθυνότητα δε βλάπτει

Καλα η ηπατιτιδα β κολλαει για πλακα! Νομιζω κολλαει και με τον ιδρωτα! Δε νομιζω να χρειαστει να κανεις και σεξ για να κολλησεις καυλιαρη!

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Διαβασα αρκέτα post στο thread και πραγμτικά εχω φρίξει από τις μαλακίες που γράφουν ορισμένοι που το παίζουν και επιστήμονες. Κάποιος μάλιστα εβγαλε και νούμερο "σίγουρων" οροθετικών από αυτούς που δε χρησιμοποίησαν προφυλάξεις με τη διάσημη πλέον ρωσσιδα. Είπε ότι 150 είναι σίγουρα οριθετικοί από τους 1500 και μάλιστα ότι εξήγαγε το συμπέρασμα βάσει της επιστημονικής του κατάρτισης. Μιλάμε για πολύ μάλακας που τρομοκρατει αδικα κόσμο εδω μέσα.
Επειδή λοιπόν τα νοούμερα λένε την αλήθεια με την κατάλληλη ανάγνωση σας προτείνω να ψάχνετε τα πάντα πριν ακούσετε κατι από καποιον και καλά ειδήμονα.
Αν δεν κάνω λάθος κάπου στο thread εμφανίστηκαν καποια ποσοστά σε σχέση με τον τρόπο επαφής με τον ιο(μετάγγιση με αίμα, παθητικό sex χωρίς προφυλαξεις, ενεργητικό χωρις. ενεργητικό στοματικό χωρίς, παθητικό στοματικό χωρίς κλπ)
Για να καταλαβαίνουν και καποιοι που βγαζουν αυθαίρετα συμπερασματα. Τα ποσοστα αυτα βγαίνουν κατα προσεγγιση μέσω ερευνας που γίνεται σε ατομα που έχουν νοσήσει. Ειναι κατηγοριοποίηση των ήδη εγνωσμέν περιστατικών.

ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΙΘΑΝΟΝΤΗΤΕΣ ΝΑ ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ Ο ΙΟΣ.
Βαλτε το κάλα στο μυαλό σας.
Αυτό που γνωρίσζω σίγουρα είναι ότι η μετάδοση του HIV μεσω sex χωρίς προφύλαξη είναι πολυ πιο δύσκολη σε σχέση με άλλα STD όπως η Ηπατίτιδα Β'. Η C' που ειναι πιο επικίνυνη είναι και αυτή δυσκολότερη από την Β' αλλά ευκολότερη από τον HIV. H πιθανότητα λοιπον μετάδοσης με sex χωρίς προφύλαξη είναι 1/2000, 1/300 για την C' και αν θυμάμαι καλά 1/20 για την B'. Τα νούμερα που παρέθεσα ελέγχονται αν κάποιος άλλος έχει και πηγές ευπροσδεκτος να μας φωτίσει λίγο εδω μέσα.
Λιγη υπευθυνότητα δε βλάπτει
αν δέν έχει βάλει λάθος επικεφαλίδα αυτός που έβαλε το πίνακα ναι μιλάει για πιθανότητες
Οδός έκθεσης.................Πιθανότητα μόλυνσης με μία έκθεση

chris drs

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Απρ 2009
Κριτικές
30
Like
21.586
Πόντοι
8.815
οποιος πηγε ακαποτος ειναι κ πολυ ΜΑΛΑΚΑΣ κ ειδικα σε αυτα τα τελευταια των τελευταιων τριμπουρδελων φωκαιας φυλης μεταξουργειου κ λοιπα.

Anomaliaris

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2009
Like
0
Πόντοι
0
Η ηπατιτιδα λεει κολλαει με τον ιδρωτα χαχαχαχαχα ρε θα μου βγει ο φραπες απτη μυτη...

Φιλε εγω δεν ειμαι καθολου χεσμενος γτ δε κανω μαλακιες,ξερω τι ειναι ρισκο και τι οχι και αν κανω μαλακια δε θα τρεχω εδω μεσα να λεω "πανω στις καυλες μου τις εγλειψα το κωλοτρυπιδι,λετε να δω τα ραπανακια αναποδα?" χαχαχα...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
713
Πόντοι
96

Σε περιπτωση που δεν το ειδατε εκτος απο ολα αυτα που λεει για τη διασημη πλεον ρωσιδα, στο λινκ αυτο γραφει και το εξης:

Θα ήθελα να ενημερώσω τους πελάτες των οίκων ανοχής, ότι υπάρχει άλλη μία κοπέλα η οποία είναι παράνομη (το οποίο σημαίνει καθόλου ιατρικές εξετάσεις) και έχει προσφέρει σέξ χωρίς προφυλακτικό, χωρίς αμοιβή μάλιστα.Δεν είναι ράδιο αρβύλα η είδηση καθώς το έκανε με συγγενικό μου πρόσωπο.Επίσης δεν προχώρησα σε καταγγελία σε αστυνομία κτλ., καθώς δεν έχει νόημα γιατί τα παίρνουν οι μπάτσοι και το συγκεκριμένο μαγαζί έκλεινε! όταν έσκαγε υποτιθέμενη έφοδος.
Η κοπέλα αυτή είναι η Άννα που δούλευε στο Φυλής 136 και τώρα στο Φύλής 109 Β.Είναι γνωστή στους τακτικούς πελάτες με καταγωγή πιθανόν από Αλβανία και μέχρι πέρυσι κατοικούσε κάπου στο Παγκράτι.

Αυτη ειναι η λεγομενη αννουλα πιτσος? Μπορει κανεις να επιβεβαιωσει αυτα που λεει?

Angus Fuck

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιουν 2011
Like
0
Πόντοι
0
Η μια καρφωνει την αλλη ο ορισμος της φρασης της πουτανας το καγκελο...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 113062

Επισκέπτης
Η ηπατιτιδα λεει κολλαει με τον ιδρωτα χαχαχαχαχα ρε θα μου βγει ο φραπες απτη μυτη...

Φιλε εγω δεν ειμαι καθολου χεσμενος γτ δε κανω μαλακιες,ξερω τι ειναι ρισκο και τι οχι και αν κανω μαλακια δε θα τρεχω εδω μεσα να λεω "πανω στις καυλες μου τις εγλειψα το κωλοτρυπιδι,λετε να δω τα ραπανακια αναποδα?" χαχαχα...

άμα γλύψεις κωλοτρυπίδι βλέπεις ραπανάκια και άμα γλύψεις μουνάκι ραδίκια τύπε? :think:

sougias01

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Δεν είδα αν το έχει βάλει κάποιος άλλος, οπότε συγγνώμη αν σπαμάρω... Πάντως έχουν δώσει στη δημοσιότητα τις ιερόδουλες από το δρόμο που είχαν AIDS! και είχα σκεφθεί να πάρω μια μαυρούλα που είναι αρρώστια κοντά στο σπίτι μου αλλά τώρα μόνο σε ιερόδουλες από μπουρδέλα και γνωστά Call-girls για να είμαστε σίγουροι!

[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/koinonia/fwtografies_twn_11_ierodoylwn_me_aids_dhmosieyse_h_el_as.1756284.html[/url]

www.sportsmen.gr/pente-nees-*****-pou-entopistikan-me-aids/]http://www.sportsmen.gr/pente-nees-*****-pou-entopistikan-me-aids/[/url]

Επισκέπτης
Ok ας ξεκινησουν να γραφουν τωρα οσοι τις εχουνε δει!...

sougias01

Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
0
Πάντως όποιος τις έχει δει υπάρχουν τα τηλέφωνα υποστήριξης και δεν χρειάζεται πανικός! Με προφυλακτικό δεν σημαίνει απευθείας και AIDS  :S :S

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Δεν είδα αν το έχει βάλει κάποιος άλλος, οπότε συγγνώμη αν σπαμάρω... Πάντως έχουν δώσει στη δημοσιότητα τις ιερόδουλες από το δρόμο που είχαν AID! και είχα σκεφθεί να πάρω μια μαυρούλα που είναι αρρώστια κοντά στο σπίτι μου αλλά τώρα μόνο σε μπουρδέλα και γνωστά Call-girls!

[URL unfurl="true"]http://news247.gr/eidiseis/koinonia/fwtografies_twn_11_ierodoylwn_me_aids_dhmosieyse_h_el_as.1756284.html[/url]

www.sportsmen.gr/pente-nees-*****-pou-entopistikan-me-aids/]http://www.sportsmen.gr/pente-nees-*****-pou-entopistikan-me-aids/[/url]

Ηλιθιος εισαι?

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16
Δεν νομίζω πως τα πρεζάκια αυτά είναι από μπουρδέλο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom