You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καζίνο: εμπειρίες και διδάγματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 359K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Αυτο ειναι φαινομενο του
αυτο ειναι φαινομενο που εκδηλωνεται και στον τζογοΤην απληστία μπορεί να την κερδίσει κάποιος;;;
βεβαιως....για το ποσο να σου πω 150 ευρω καθε φορα;μεσα θα ειμαιΠες μου ρε φίλε εσυ έχεις κερδίσει χρήματα από την ρουλέτα;;; Αν ναι γιατί ποσό μιλάμε;;;;
βεβαιως....για το ποσο να σου πω 150 ευρω καθε φορα;μεσα θα ειμαι
Μάλιστα μας έπεισες ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ;
Αν υπήρχε "σίγουρο"σύστημα, απλά τα καζίνο θα είχαν κλείσει. πριν από πολλές δεκαετίες.
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Επειδη βαριεμαι να τσακωνομαι βραδιατικα,ριξτε μια ματια στις θεωρίες του ΨΑΡΑΚΑ 2 μερικές σελίδες πισω..Εδω του μοστραρα τα νουμερα απο το Λουτρακι που ζηταγε για να μας εξηγησει το "συστημα" και μετα της εκανε γυριστη....
"SHADE" μυριζει η φαση...
"SHADE" μυριζει η φαση...
centrino
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Φεβ 2008
- Like
- 657
- Πόντοι
- 146
Σύστημα ποντάρισματων στην ρουλέτα που να εξασφαλίζει κέρδη σε προοπτική χρόνου δεν υπάρχει.
Τρόπος νόμιμης αξιόπιστης καταγραφής πιθανών ανωμαλιών στην κατανομή των νουμερων επίσης δεν υπάρχει.
Επίσης όλα τα τραπέζια καλιμπραρονται και μετριούνται από το ίδιο το καζίνο.
Το δικό μου ερώτημα είναι πως γίνεται να υπάρχουν θύματα που πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν - σε προοπτική χρόνου και όχι σε μια άπαξ ευκαιριακη καλή μπιλιά - στην ρουλέτα ? ... δεν μιλάω για αρρωστακια τζογαδορους γιατί εκεί παίζουν γιατί είναι απλά κολλημένοι με το άθλημα ...
Τρόπος νόμιμης αξιόπιστης καταγραφής πιθανών ανωμαλιών στην κατανομή των νουμερων επίσης δεν υπάρχει.
Επίσης όλα τα τραπέζια καλιμπραρονται και μετριούνται από το ίδιο το καζίνο.
Το δικό μου ερώτημα είναι πως γίνεται να υπάρχουν θύματα που πιστεύουν ότι μπορούν να κερδίσουν - σε προοπτική χρόνου και όχι σε μια άπαξ ευκαιριακη καλή μπιλιά - στην ρουλέτα ? ... δεν μιλάω για αρρωστακια τζογαδορους γιατί εκεί παίζουν γιατί είναι απλά κολλημένοι με το άθλημα ...
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
επέτρεψε μου να πω ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Έχω παίξει σε όλα τα καζίνο στην Ευρώπη.βεβαιως....για το ποσο να σου πω 150 ευρω καθε φορα;μεσα θα ειμαι
Το ότι έχεις παίξει σε όλα τα καζίνο της Ευρώπης δεν συνεπάγεται ότι θα κερδίζεις κιόλας.Ο κανόνας είναι ο πινων μεθα και ο παίδων χάνει.Για να κερδίζεις πρέπει να είσαι η εξαίρεση της εξαίρεσης.Βεβαια το να πει κάποιος ότι κερδίζω κάθε φορά έστω και μικρό ποσό δεν στέκει.Να πεις ότι κερδίζω περισσότερες φορές από ότι χάνω θα μπορούσαμε να το δεχτούμε αλλα και εκεί θα είμασταν πολύ επιφυλακτικοί.επέτρεψε μου να πω ότι δεν υπάρχει καμία τέτοια περίπτωση. Έχω παίξει σε όλα τα καζίνο στην Ευρώπη.
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
είδες πουθενά να γράψω ότι κέρδισα;;;Το ότι έχεις παίξει σε όλα τα καζίνο της Ευρώπης δεν συνεπάγεται ότι θα κερδίζεις κιόλας.Ο κανόνας είναι ο πινων μεθα και ο παίδων χάνει.Για να κερδίζεις πρέπει να είσαι η εξαίρεση της εξαίρεσης.Βεβαια το να πει κάποιος ότι κερδίζω κάθε φορά έστω και μικρό ποσό δεν στέκει.Να πεις ότι κερδίζω περισσότερες φορές από ότι χάνω θα μπορούσαμε να το δεχτούμε αλλα και εκεί θα είμασταν πολύ επιφυλακτικοί.
Είπες ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κερδίζει ο Ψαρακας 150 ευρώ την φορά επειδή έχεις παίξει σε όλα τα καζίνο της Ευρώπης και αφήνεις να εννοηθεί ότι έχεις πολύ μεγάλη εμπειρία και πάνω σε αυτό σου απαντάω.είδες πουθενά να γράψω ότι κέρδισα;;;
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
ναι το κάθε φορά το αποκλείω. Έχω όντως μεγάλη εμπειρία και έχω κερδίσει αλλά χάσει μεγάλα ποσά εξίσου. Θα πω με σιγουριά ότι η χασούρα είναι μεγαλύτερη. Η ρουλέτα δεν έχει μνήμη και δε υπάρχει κανένα σύστημα η στρατηγική για να την κερδίσεις. Αν αυτός κέρδισε ξανά δυο φορές από 150 είναι άλλο θέμα.Είπες ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να κερδίζει ο Ψαρακας 150 ευρώ την φορά επειδή έχεις παίξει σε όλα τα καζίνο της Ευρώπης και αφήνεις να εννοηθεί ότι έχεις πολύ μεγάλη εμπειρία και πάνω σε αυτό σου απαντάω.
οκ το καθε φορα ειναι ακυρο ...μιλαω ωια καθε φορα νικης...που ειναι πκατα πολυ περισσοτερες απο τις ηττεςναι το κάθε φορά το αποκλείω. Έχω όντως μεγάλη εμπειρία και έχω κερδίσει αλλά χάσει μεγάλα ποσά εξίσου. Θα πω με σιγουριά ότι η χασούρα είναι μεγαλύτερη. Η ρουλέτα δεν έχει μνήμη και δε υπάρχει κανένα σύστημα η στρατηγική για να την κερδίσεις. Αν αυτός κέρδισε ξανά δυο φορές από 150 είναι άλλο θέμα.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Απο την εμπειρια μου σε καζινο Λουτρακιου, Ροδου ως παικτης αρκετες φορες αλλα μονο παλιοτερα, εχω να παω χρονια, μπορω να πιστοποιησω οτι ο παικτης ο σωστος ειναι αυτος που θα σταματησει ενω κερδιζει. Και επειδη ειναι πολυ δυσκολο για οσους γνωριζουν και καταλαβαινουν, θα παει να κατσει σε καμια πολυθρονα αποστασιοποιημενος, θα περασει να πιει κανενα δωρεαν ποτο απο το μπαρ, θα κανει μια βολτα γυρω γυρω να χαζεψει τις γκομενες, δε θα εχει επαφη με παιγνιο και τεκταινομενα σε τραπεζι γιατι ειναι πειρασμος, και θα αποχωρησει. Για παραδειγμα καθισα μια εβδομαδα στη Ροδο που μου αρεσε πολυ ως μερος. Πηγα 6 φορες στο καζινο. 6 ημερες. Κερδισα απο 250 τη φορα ως ειχα στοχο και αποχωρουσα. Συνολο 1250 ευρω. Δεν ηταν ευκολο, δε πηγαινε παντα καλα. Μερικες φορες που με επαιρνε απο κατω και εχανα, αναγκαστηκα να βγαλω το πακετο απο τη τσεπη και να συνεχισω μεχρι το τελικο στοχο της επισκεψης, τα 250 ευρω. Και μολις το κατορθωνα, επινα το δωρεαν ποτο χυμο πορτοκαλι, εκανα τη βολτα μου στο υπεροχο κτιριο που εχει και παραθυρα στη θαλασσα και εφευγα. Δε συνεχιζα ποτε. Μαλιστα στις δυο ημερες, δυο τελευταιες επισκεψεις, τα 250 ευρω τα κερδισα εντος 15λεπτου! Ηθελα να κατσω κι αλλο, να συνεχισω να παιζω, μου αρεσε το περιβαλλον. Αλλα δε το εκανα. Μαρκα πονταρισματος 25αρα ευρω. Δεν λεω οτι ηταν ευκολο, αλλα εγινε. Το προγραμματισα απο πριν και το υλοποιησα. Το ταξιδι του γυρισμου στο πλοιο ηταν πιο γλυκο πραγματι.
Νεαρχος Κουκης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2014
- Κριτικές
- 15
- Like
- 6.092
- Πόντοι
- 1.496
Ειμαι στο καζινο Λουτρακιου και στη διπλανη θεση καθεται ενας 50αρης σοβαρος, με κυρος, φαινοταν γιατρος, δικηγορος, επιχειρηματιας. Σε καμια περιπτωση δε φαινοταν τακτικος θαμωνας σε καζινο. Και παιζει μαρκες μονο 500αρες ευρω. Κατι μπλακ τζακ, κατι διπλασιασμοι, εντος 5 λεπτου καταφερνει και κερδιζει ανω των 3000 ευρω. Θελω να του πω ως πιο εμπειρος, ενταξει, φτανει, σταματα τωρα, ως εδω για σημερα, αλλη φορα παλι. Δεν ειχα ομως το δικαιωμα, ημουν αγνωστος. Εκεινος συνεχιζει με το προσωπο του φωτισμενο, η αδρεναλινη κτυπαγε κοκκινο, ηταν σε εξαψη, βρισκοταν σε αλλη διασταση. Που σκεψη να σταματησει. Ουτε κατα διανοια. Συντομα τα χανει ολα, κερδη και κεφαλαιο. Σηκωνεται αμεσως και παει με τη καρτα στο ΑΤΜ. Ουτε καπιταλ κοντρολ τοτε ουτε τιποτα. Ερχεται στο τραπεζι κρατωντας μερικες χιλιαδες ευρω. Δεν αντεξα και εφυγα.
Μπράβο σου και συγχαρητήρια.Μου δινεις το έναυσμα να μιλήσω για διαχείριση που είναι το 60-70% της όλης διαδικασίας.Οποιος δεν έχει έλεγχο και διαχείριση στο παιχνίδι του είναι κατεστραμμένος από χερι.Απο την εμπειρια μου σε καζινο Λουτρακιου, Ροδου ως παικτης αρκετες φορες αλλα μονο παλιοτερα, εχω να παω χρονια, μπορω να πιστοποιησω οτι ο παικτης ο σωστος ειναι αυτος που θα σταματησει ενω κερδιζει. Και επειδη ειναι πολυ δυσκολο για οσους γνωριζουν και καταλαβαινουν, θα παει να κατσει σε καμια πολυθρονα αποστασιοποιημενος, θα περασει να πιει κανενα δωρεαν ποτο απο το μπαρ, θα κανει μια βολτα γυρω γυρω να χαζεψει τις γκομενες, δε θα εχει επαφη με παιγνιο και τεκταινομενα σε τραπεζι γιατι ειναι πειρασμος, και θα αποχωρησει. Για παραδειγμα καθισα μια εβδομαδα στη Ροδο που μου αρεσε πολυ ως μερος. Πηγα 6 φορες στο καζινο. 6 ημερες. Κερδισα απο 250 τη φορα ως ειχα στοχο και αποχωρουσα. Συνολο 1250 ευρω. Δεν ηταν ευκολο, δε πηγαινε παντα καλα. Μερικες φορες που με επαιρνε απο κατω και εχανα, αναγκαστηκα να βγαλω το πακετο απο τη τσεπη και να συνεχισω μεχρι το τελικο στοχο της επισκεψης, τα 250 ευρω. Και μολις το κατορθωνα, επινα το δωρεαν ποτο χυμο πορτοκαλι, εκανα τη βολτα μου στο υπεροχο κτιριο που εχει και παραθυρα στη θαλασσα και εφευγα. Δε συνεχιζα ποτε. Μαλιστα στις δυο ημερες, δυο τελευταιες επισκεψεις, τα 250 ευρω τα κερδισα εντος 15λεπτου! Ηθελα να κατσω κι αλλο, να συνεχισω να παιζω, μου αρεσε το περιβαλλον. Αλλα δε το εκανα. Μαρκα πονταρισματος 25αρα ευρω. Δεν λεω οτι ηταν ευκολο, αλλα εγινε. Το προγραμματισα απο πριν και το υλοποιησα. Το ταξιδι του γυρισμου στο πλοιο ηταν πιο γλυκο πραγματι.
sexy_captain
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2006
- Like
- 489
- Πόντοι
- 26
Ειμαι στο καζινο Λουτρακιου και στη διπλανη θεση καθεται ενας 50αρης σοβαρος, με κυρος, φαινοταν γιατρος, δικηγορος, επιχειρηματιας. Σε καμια περιπτωση δε φαινοταν τακτικος θαμωνας σε καζινο. Και παιζει μαρκες μονο 500αρες ευρω. Κατι μπλακ τζακ, κατι διπλασιασμοι, εντος 5 λεπτου καταφερνει και κερδιζει ανω των 3000 ευρω. Θελω να του πω ως πιο εμπειρος, ενταξει, φτανει, σταματα τωρα, ως εδω για σημερα, αλλη φορα παλι. Δεν ειχα ομως το δικαιωμα, ημουν αγνωστος. Εκεινος συνεχιζει με το προσωπο του φωτισμενο, η αδρεναλινη κτυπαγε κοκκινο, ηταν σε εξαψη, βρισκοταν σε αλλη διασταση. Που σκεψη να σταματησει. Ουτε κατα διανοια. Συντομα τα χανει ολα, κερδη και κεφαλαιο. Σηκωνεται αμεσως και παει με τη καρτα στο ΑΤΜ. Ουτε καπιταλ κοντρολ τοτε ουτε τιποτα. Ερχεται στο τραπεζι κρατωντας μερικες χιλιαδες ευρω. Δεν αντεξα και εφυγα.
λαθος νεαρε μου.... επρεπε να πεις "ενταξει, φτανει, σταματα τωρα" ωρα για ρουλέτα !!! εκει με την πεντακοσαρα στο πονταρισμα,αν καθοταν θα εφευγες αρχοντας...!!!