You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καζίνο: εμπειρίες και διδάγματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ADMIRAL GR
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 3K
- Εμφανίσεις 359K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
tso kai tso 1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πάρνηθα ρεεε για να φουντάρεις μετά που θα φεύγεις...
tso kai tso 1988
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Δεκ 2015
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εκτός και εάν έχει καμία πυρκαγιά να καείς!
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
παροτι εχω παει και στη παρνηθα και στο λουτρακι και ροδο ποτε δεν μου αρεσε ιδιαιτερα.
Καλύτερα...!!!Δεν είναι για να είναι κάποιος συνέχεια...Εγώ πηγαίνω τακτικά στο Λουτράκι,οι μόνιμοι θαμώνες είναι για κλωτσιές..!
SteliostelioS
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καζινο με κοριτσια που εκδιδοντε υπαρχει ??
το λουτρακι δυστυχως,ξεπεφτει συνεχεια,η παρνηθα εχει φτιαξει κατα πολυ κ την προτιμω,οσον αφορα παιγνια,μονο χολντεμ κ σε κανα διαλειμα λιγα φρουτακια να ξελαμπικαρω η κανα ποκερ 5φυλλο,που ομως ειναι σφαγειο,οσον αφορα την γκανιοτα κ τις πιθανοτητες
lefteris38
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Νοε 2005
- Like
- 843
- Πόντοι
- 96
Πιθανολογω διοτι δεν ειμαι θαμωνας....καζινο με κοριτσια που εκδιδοντε υπαρχει ??
Πηγαινε κατα τα μεσανυχτα εκει και θα βρεις πολλες προθυμες για ξεπετα, αρκει να τις δανεισεις κανα 50ευρω για να συνεχιζουν τις ποντες.
Βεβαια μπορει να μην ειναι τιποτα κοριτσακια, αλλα μεγαλοκοπελες αλλα ολο και καποια θα αξιζει.......
ACHILEAS77
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 28 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 51
- Like
- 1.661
- Πόντοι
- 3.495
ok τυπε θα δωσει το 50αρι ποιος του εγγυαεται μετα οτι θα γαμησει???
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Μ'εκανες και γελασα...Και "σιγουρα" κιόλας....Γυρνα καμια εκατοστη σελίδες πισω αδερφε και διαβασε τις αναλύσεις μου και τα ξαναλέμε...στο μόνο που μπορείς να κερδίσεις σίγουρα είναι η γαλλική ρουλέτα, θέλει υπομονή και ένα αρχικό κεφάλαιο τουλάχιστον 1500 ευρώ
moikan3
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2017
- Like
- 42
- Πόντοι
- 1
ακομα δεν σε εδιωξε η γυναικα σου;Μ'εκανες και γελασα...Και "σιγουρα" κιόλας....Γυρνα καμια εκατοστη σελίδες πισω αδερφε και διαβασε τις αναλύσεις μου και τα ξαναλέμε...
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Απο πού ρε?Και γιατί?ακομα δεν σε εδιωξε η γυναικα σου;
loutsos21
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2016
- Κριτικές
- 11
- Like
- 394
- Πόντοι
- 296
τύπε δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο στην ρουλέτα. Ούτε συστήματά ούτε στρατηγικές... Η ρουλέτα δεν έχει μνήμη... δεν υπάρχουν πιθανότητες... και ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο χρόνος και η απληστία.στο μόνο που μπορείς να κερδίσεις σίγουρα είναι η γαλλική ρουλέτα, θέλει υπομονή και ένα αρχικό κεφάλαιο τουλάχιστον 1500 ευρώ
ADMIRAL GR
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2005
- Κριτικές
- 3
- Like
- 7.014
- Πόντοι
- 1.486
Ουτε τον πυρετό μου.....Ποσα θα δινατε για ενα συστημα ρουλετας που κερδιζει τσεκαρισμενα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 31 Δεκ 2012
- Κριτικές
- 739
- Like
- 51.988
- Πόντοι
- 36.618
Πάρνηθα η λουτρακι;;;
Πάρνηθα η λουτρακι;;;
σε κανένα απ΄τα δύο πλέον δεν αξίζει....
απευθύνομαι σε άτομα που μπορούν να παίξουν πειθαρχημένα και να ακολουθήσουν πιστά ένα σύστημα πράγμα το οποίο απαιτεί υπομονή και όχι παρορμιτισμο.Εννοειτε ότι όποιος ενδιαφέρεται θα ελέγξει να δει ότι το σύστημα λειτουργεί και αποδίδει σε καθημερινή βάση.Το σύστημα λειτουργεί μόνο σε κανονική ρουλέτα και όχι ηλεκτρονική ούτε αυτή που έχει η Πάρνηθα που είναι μια ρουλέτα και παίζουν 10 παιχτες μέσω οθονης.Ουτε τον πυρετό μου.....