Στο gurforum ειχες κανει γαματη αναλυση για τους γιατρους που εμπαιναν με μεταγραφες στη σχολη χωρις πανελληνιες τους ειχες ξεφτιλισει που δινουν για αδεια ασκησεων επαγγελματος με γνωστα θεματα! Πως βλεπεις τωρα την κινηση του Τσιπρα να καταργησει τις Πανελληνιες; Θα πεσει κι αλλο το επιπεδο των πανεπιστημιων;
Ακριβώς.Το επίπεδο των πανεπιστημίων το κρατάνε οι φοιτητές που μπαίνουν αξιοκρατικά όχι τα λαμόγια καθηγητές και οι μετεγραφέντες.Ομως οι τελευταίοι έχουν νικήσει πολιτικά κατά κράτος.
Για αυτό τρώνε τα σκατά τους.
Δηλαδή η λογική ήτανε εμένα ο γόνος δε θα έχει εμπόδια θα μπει θα βγει στα αρχίδια μου όλα,πανελλήνιες αξιοκρατίες δεν ισχύουνε έχω το πάνω χέρι και κάνω ό,τι θέλω.Και να μην περάσει τον βάζω με μεταγραφή.Και να μην πάρει μεταγραφή λαδώνω και τον φέρνω.Το μαγαζί θα το πάρει αυτός.Ετσι κατοχυρώσανε τα φέουδα ακόμα και νομικά.
Αυτή ήταν η αιτία της αντίδρασης το 2008 ένα άγριο κίνημα να διαλυθούν τα φέουδα,να σπάσει το απόστημα της μεταπολίτευσης.
Η αντίδραση ήταν να περιχαρακώσουν ακόμα περισσότερο τα κεκτημένα τους ενώ οι ικανοί φυλορροούσαν με αποτέλεσμα τώρα να κατέχουν το κουραδόκαστρο.Είναι στις επάλξεις μιας ασημαντότητας.
Τους αντιμετωπίσαμε όπως και αυτοί άντε παιδιά τελειώσατε,τον πούλο,φάγατε το παραμυθάκι σας ωραία ήτανε.Τσιμπάτε ένα αρχίδι τώρα.Απλά αυτοί το θεωρούν απαράδεκτο,χυδαίο,σχιζοφρενικό και αδικαιολόγητο,το ίδιο νόμισμα δηλαδή.Μη νομιμοποιημένο.
Βασικά είχαν υποτιμήσει τη δύναμη,αγριότητα και τις προθέσεις των αντιπάλων.Δεν περίμεναν να συμβούν αυτά ούτε μία στο εκατομμύριο.Νόμιζαν οτι τα ήλεγχαν όλα μέχρι κεραίας μέχρι που έφτασαν τα ιπτάμενα καυλιά.
Αυτούς δεν τους νοιάζει αν ανέβει ή πέσει το επίπεδο των πανεπιστημίων.Αρκεί να μένουν άθικτα τα φέουδα.Για αυτό χρησιμοποιούν μια σειρά από δυνάμεις που έχουν κοινά συμφέροντα και διαχέουν όλα τα κόμματα.Το κόλπο ήταν να τους εξαερώσεις με ντόμινο αν δηλαδή χτύπαγες το ΠΑΣΟΚ εξαέρωνες τη Ν.Δ. και αν χτυπήσεις τη Ν.Δ. διαλύεις το ΣΥΡΙΖΑ.Γιατί στην ουσία επρόκειτο για τους ίδιους που φόραγαν άλλη μάσκα.Οσο και να ελιχθούν σα φίδια δε γλιτώνουν.Ατυχία πάντως που δε δυναμιτίστηκε η κατάσταση να γίνει μια τεράστια έκρηξη σουπερνόβα στην Ελλάδα.Κάπως το περιόρισαν όλο αυτό.Δεν έχουν πεθάνει ακόμα δηλαδή είμαστε σε μια περίοδο στασιμότητας.
Και εγώ δεν πίστευα οτι τόσο μεγάλο ποσοστό του κόσμου τους υποστήριζε τόσο βαθιά περίμενα να τους ρίξουν στα σκυλιά με την πρώτη ευκαιρία οι ίδιοι οι ευεργετηθέντες.
Βλέπεις τον Τσίπρα τυπικό προιόν της νέας εποχής.Αγράμματος μεταγραφέντας,τους δουλεύει όμως χαλαρά όλους τους σανοφάγους γιατί ξέρει το μέσο όρο που είναι σαν αυτόν.Αυτό όμως δε σημαίνει οτι ως χαζός δεν μπορεί να πάθει χοντρό χουνέρι.Κάπως έτσι είναι γενικά η κατάσταση.Θα καταργήσει τις πανελλήνιες να μπαίνουν όλοι βάσει βύσματος στα πανεπιστήμια να μην ταλαιπωρούνται με μεταγραφές όπως αυτός.Τότε οι ικανοί θα πάνε κατευθείαν εξωτερικό το ΑΕΠ θα πέσει 20% και πάνω.Ο,τι και να κάνουν με πολιτικά μέσα δεν μπορούν να υπερισχύσουν πάνω στη βιολογία και τις αρχέγονες δυνάμεις.