nothorny
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2008
- Κριτικές
- 13
- Like
- 11.001
- Πόντοι
- 5.784
Οχι για 1-2 ώρες σεξ. Για 1-2 ώρες με την Vanessa!Για 1-2 ώρες σεξ θέλεις να ανέβουμε Θεσσαλονίκη??
Οχι για 1-2 ώρες σεξ. Για 1-2 ώρες με την Vanessa!Για 1-2 ώρες σεξ θέλεις να ανέβουμε Θεσσαλονίκη??
@vanessakikaulaki12 έλα όσο ποιο σύντομα μπορείς Αθήνα.......Οχι για 1-2 ώρες σεξ. Για 1-2 ώρες με την Vanessa!
Ο @nothorny έχει όρεξη για πορνόεκδρομή ....εγώ πάλι όχι προτιμώ να πληρώσω αεροπορικα εισιτήρια στην @vanessakikaulaki12 και να έρθει Αθήνα να κάνει σεξ με τον nothorny μπας και ησυχάσει....Τι έχουμε εδώ? Δηλώνουμε κάπου συμμετοχή για εκδρομή???
πολύ σωστά, μάνα πρώτα, respectΑγάπη δε γίνονταν, δεν έχω που να αφήσω τη μικρή μου!
Και είμαι και 20 χρονών έτσι; Αλλά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αγάπη!! Δε μπορώ να αφήσω το κοριτσάκι μου.. είναι η ζωή μου, το μωρό μου!!! Εχθές πήγαμε για φωτογραφίες να δείτε πως ήταν ρε παιδιά!! Της έβαλα από το σπίτι ένα τέλειο φουστανάκι και εκεί την βάλανε ρούχα σαν την Εύα (Αδάμ και Εύα) κουκλί βγήκε!!! Σόρρυ που γράφω άκυρα με τη δουλειά αλλά ήθελα να σας τα πω!!! Επιπλέον, από αύριο, δουλεύω κανονικά, κλείστε τα ραντεβού σας γιατί είναι μικρή πάλι η διαθεσιμότητα, έχω και χώρο επίσης πάλι!πολύ σωστά, μάνα πρώτα, respect
Καλά κάνεις και γράφεις ότι αισθάνεσαι, εμείς που έχουμε παιδιά σε καταλαβαίνουμε, σε περιμένουμε Αθήνα,πολλά φιλιά παντού.Και είμαι και 20 χρονών έτσι; Αλλά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αγάπη!! Δε μπορώ να αφήσω το κοριτσάκι μου.. είναι η ζωή μου, το μωρό μου!!! Εχθές πήγαμε για φωτογραφίες να δείτε πως ήταν ρε παιδιά!! Της έβαλα από το σπίτι ένα τέλειο φουστανάκι και εκεί την βάλανε ρούχα σαν την Εύα (Αδάμ και Εύα) κουκλί βγήκε!!! Σόρρυ που γράφω άκυρα με τη δουλειά αλλά ήθελα να σας τα πω!!! Επιπλέον, από αύριο, δουλεύω κανονικά, κλείστε τα ραντεβού σας γιατί είναι μικρή πάλι η διαθεσιμότητα, έχω και χώρο επίσης πάλι!
Δε λες άκυρα!Και είμαι και 20 χρονών έτσι; Αλλά σε ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αγάπη!! Δε μπορώ να αφήσω το κοριτσάκι μου.. είναι η ζωή μου, το μωρό μου!!! Εχθές πήγαμε για φωτογραφίες να δείτε πως ήταν ρε παιδιά!! Της έβαλα από το σπίτι ένα τέλειο φουστανάκι και εκεί την βάλανε ρούχα σαν την Εύα (Αδάμ και Εύα) κουκλί βγήκε!!! Σόρρυ που γράφω άκυρα με τη δουλειά αλλά ήθελα να σας τα πω!!! Επιπλέον, από αύριο, δουλεύω κανονικά, κλείστε τα ραντεβού σας γιατί είναι μικρή πάλι η διαθεσιμότητα, έχω και χώρο επίσης πάλι!
Παιδιά ειλικρινά σας ευχαριστώ πάρα πολύ που με στηρίζετε αυτές τις μέρες που δεν είμαι τόσο ενεργή είχα ένα προβληματάκι με τη μικρή δεν ήταν πολύ καλά και έτσι αναγκάστηκα έκατσα στο σπίτι, από την Πέμπτη ξεκινάω ξανά τη δουλειά. Επειδή υπάρχει μεγάλη ζήτηση και ήδη έχω συνεννοηθεί για κάποια ραντεβού τα οποία είναι σε προτεραιότητα όποιοι θέλετε να μου στέλνετε μήνυμα είτε στο mail είτε εδώ ώστε να σας βάζω στο πρόγραμμα!!! Το πιο σημαντικό για μένα όμως είναι το όπως στηρίζεται εμένα, στηρίζετε και την οικογένειά μου. Ευχαριστώ για όλα. Από Πέμπτη σας περιμένω, ο χώρος υπάρχει, ή αν κάποιος κύριος θέλει σε ξενοδοχείο κανένα πρόβλημα. Φιλάκια πολλά μωρά μου!!!Δε λες άκυρα!
Τα ΠΑΙΔΙΑ μας είναι το αλατοπίπερο της ζωής μας. Ή μάλλον η ίδια μας η ΖΩΗ!
Από ξενοδοχείο στην Αθήνα???Αγόρια μου έτοιμοι; Επέστρεψα δυναμικά;
Καλησπερα τσεκαρε τα mail souΑγόρια μου έτοιμοι; Επέστρεψα δυναμικά;
Μουναρααα πωπωπω κορμάρα ποδαρες ψηλοτάκουναΑγόρια μου έτοιμοι; Επέστρεψα δυναμικά;
Έλα Αθήνα , pleaseΑγόρια μου έτοιμοι; Επέστρεψα δυναμικά;
Από το Ανδρομέδα εδώ στη Θεσσαλονίκη είναι η φώτο 99,99%Από ξενοδοχείο στην Αθήνα???
εν ετη 2023 μονο με μειλ...Καλημερα δν ξερω για τους υπολοιπους κυριους αλλα προσωπικα ο τροπος επικοινωνιας μεσο mail μονο
Σε μενα δν δουλευει...
Κοιτα φιλε σε καποια θεματα αποκλειστηκα mailεν ετη 2023 μονο με μειλ...
πρεπει να βαλει και ταχυδρομικο περιστερι ...