vanessakikaulaki12
Call-Girl
- Εγγρ.
- 2 Φεβ 2023
- Like
- 2.130
Γιατί όχι; role playing γαμπρός νύφη!!! Έχω και τα... κατάλληλα (εσώ) ρούχα..!Αν ντυθώ γαμπρός, θα ντυθείς νύφη? To be or not to be?? Κααααλα θα περάσουμε τα 2 μας!
Γιατί όχι; role playing γαμπρός νύφη!!! Έχω και τα... κατάλληλα (εσώ) ρούχα..!Αν ντυθώ γαμπρός, θα ντυθείς νύφη? To be or not to be?? Κααααλα θα περάσουμε τα 2 μας!
Καλησπερα.Γιατί όχι; role playing γαμπρός νύφη!!! Έχω και τα... κατάλληλα (εσώ) ρούχα..!
Αν δεν κατέβεις Αθήνα να σε γνωρίσουμε πρώτα δεν σε δίνουμε στο φίλο nothorny. Έτσι με κλειστά μάτια???Γιατί όχι; role playing γαμπρός νύφη!!! Έχω και τα... κατάλληλα (εσώ) ρούχα..!
Να μου το θυμηθείς.....αυτές θα σε καταστρέψουν!.Αν ντυθώ γαμπρός, θα ντυθείς νύφη? To be or not to be?? Κααααλα θα περάσουμε τα 2 μας!
Καλέ μου καλύτερα αυτά να τα συζητήσουμε ιδιαιτέρως!Καλησπερα.
2 ερωτησεις για τα εξτρα σου
Γιατι γραφεις anal rimming-no sex?
Γιατι στο golden showeρ γραφεις 40-50 ευρω?
εξηγησε στην κοπελα οτι εχεις πολυετη εμπειρια στο συγκεκριμενο ντυσιμοΑν ντυθώ γαμπρός, θα ντυθείς νύφη? To be or not to be?? Κααααλα θα περάσουμε τα 2 μας!
Φυγαμεεεεε!Γιατί όχι; role playing γαμπρός νύφη!!! Έχω και τα... κατάλληλα (εσώ) ρούχα..!
Φίλε με συγκινείς!!Αν δεν κατέβεις Αθήνα να σε γνωρίσουμε πρώτα δεν σε δίνουμε στο φίλο nothorny. Έτσι με κλειστά μάτια???
Μήπως να έρθω πιο σύντομα μήπως να βρω τρόπο να αφήσω τη μικρή κάπου και να έρθω άμεσα;Φυγαμεεεεε!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Φίλε με συγκινείς!!
Πάνω από όλα το παιδί! Αυτό να το θυμάσαι όμορφη!Μήπως να έρθω πιο σύντομα μήπως να βρω τρόπο να αφήσω τη μικρή κάπου και να έρθω άμεσα;
Και αυτό σε γουστάρω ρε φίλε γιατί είσαι πάνω από όλα άνθρωπος ειλικρινά!!Πάνω από όλα το παιδί! Αυτό να το θυμάσαι όμορφη!
Και την πρώτη νύχτα του γάμου να βγάλεις μετά το σεντόνι στο μπαλκόνι για να δουν οι συγγενείςΓιατί όχι; role playing γαμπρός νύφη!!! Έχω και τα... κατάλληλα (εσώ) ρούχα..!
Σφαξτε ένα κόκορα θα γίνουμε ρεζίλι χαχαχΚαι την πρώτη νύχτα του γάμου να βγάλεις μετά το σεντόνι στο μπαλκόνι για να δουν οι συγγενείς
Χαχαχ ούτως ή άλλως να με παντρευτεί δεν μπορεί είμαι ήδη παντρεμένη χαχαχΝα σε γ@..... Θέλει μην τον πιστεύεις...
Και μετά με μακαρόνια, μην πάει χαμένος...Σφαξτε ένα κόκορα θα γίνουμε ρεζίλι χαχαχ
Μηπως εννοουσε για μια μερα;Είχα μιλήσει με την κοπέλα με email και ραντεβού μιας ώρας μου βγήκε ένα κοστολογιο 420 ευρώ.
Κοντά στον βασικό μισθό φτάσαμε.
Δεν το λες και τιμές γραφείου.
Και για να προλάβω κάποιον το έξτρα από το κανονικό πρόγραμμα που έχουν όλα τα γραφεία ήταν το μασάζ
Μπορεί.....Μηπως εννοουσε για μια μερα;