aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.508
- Πόντοι
- 11.956
Ξανθό μουνι...τρελό γαμισηΗμέρα φωτογράφισης σήμερα..
Ξανθό μουνι...τρελό γαμισηΗμέρα φωτογράφισης σήμερα..
Χαχα, καλησπέρα στην παρέα.. που να δείτε τι σας έχω απο φωτό ΚΑΙ βιντεάκι!!!Ξανθό μουνι...τρελό γαμιση
Αν δεν κατέβεις Αθήνα , δεν πιστεύουμε τίποτα...Χαχα, καλησπέρα στην παρέα.. που να δείτε τι σας έχω απο φωτό ΚΑΙ βιντεάκι!!!
Χαχα ναι βρήκα μια που μου μοιάζει και τη βάζω, εγώ είπαμε, αν δε ξυρισω μούσι δεν δενΑν δεν κατέβεις Αθήνα , δεν πιστεύουμε τίποτα...
Θέλουμε... χειροπιαστές αποδείξεις...Χαχα ναι βρήκα μια που μου μοιάζει και τη βάζω, εγώ είπαμε, αν δε ξυρισω μούσι δεν δεν
Αααα πέρα απ' τις φωτό πως να στο αποδείξω; Μου πέφτεις και λίγο μακριά...Θέλουμε... χειροπιαστές αποδείξεις...
Για αυτό σου λέω...έλα μια βόλτα από εδώ...Αααα πέρα απ' τις φωτό πως να στο αποδείξω; Μου πέφτεις και λίγο μακριά...
Ε κατεβαινε προς τα κάτω βρε μωρό.Αααα πέρα απ' τις φωτό πως να στο αποδείξω; Μου πέφτεις και λίγο μακριά...
Θα γίνει και αυτό μπέιμπι...Ε κατεβαινε προς τα κάτω βρε μωρό.
Ετοίμασε ένα μηνιατικο να είσαι μεσαΤελικά ποσο ειναι το δωρο της κοπέλας;
Χαχαχα είπαμε ρε συ ηρέμησε! Όσο τα γραφεία, τόσο και εγώ!Ετοίμασε ένα μηνιατικο να είσαι μεσα
Χαχαχα. Δεν νομίζω αλλά δεν θα χαλάσω το νήμα με ανάλυση των τιμών.Χαχαχα είπαμε ρε συ ηρέμησε! Όσο τα γραφεία, τόσο και εγώ!
Μηνιάτικο είναι και αυτό, σε άλλες χώρες όμως. Στο Ελλαντα είμαστε πλούσιοι!Χαχαχα είπαμε ρε συ ηρέμησε! Όσο τα γραφεία, τόσο και εγώ!
Χαχα σαγαπωΜηνιάτικο είναι και αυτό, σε άλλες χώρες όμως. Στο Ελλαντα είμαστε πλούσιοι!
Είχα μιλήσει με την κοπέλα με email και ραντεβού μιας ώρας μου βγήκε ένα κοστολογιο 420 ευρώ.Μηνιάτικο είναι και αυτό, σε άλλες χώρες όμως. Στο Ελλαντα είμαστε πλούσιοι!
420 ευρώ για μια ώρα υπερβολικά μου φαίνονται... είσαι σίγουρος?Είχα μιλήσει με την κοπέλα με email και ραντεβού μιας ώρας μου βγήκε ένα κοστολογιο 420 ευρώ.
Κοντά στον βασικό μισθό φτάσαμε.
Δεν το λες και τιμές γραφείου.
Και για να προλάβω κάποιον το έξτρα από το κανονικό πρόγραμμα που έχουν όλα τα γραφεία ήταν το μασάζ
Βρε μάτια μου δεν σου έχω πει ότι έχω δύο SIM βρείτε μου ένα τρόπο να βάλω viber και στις 2 και θα το κάνωΑυτό με το mail πάντως ... βάλε βρε κούκλα μου ένα viber κάτι.. ενα what's up.. φίλε ενδεχομένως να έχουν αλλάξει οι τιμές πλέον, δεν ξέρω.. βάσει τιμοκαταλογου που ανήρτησε, δεν βγαίνει το νούμερο πλέον. Δεν λέω ότι λες ψέμματα, ούτε καν..
εδω δες μια (parallel space)Βρε μάτια μου δεν σου έχω πει ότι έχω δύο SIM βρείτε μου ένα τρόπο να βάλω viber και στις 2 και θα το κάνω