FlashDance
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 24 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 4
- Like
- 7.258
- Πόντοι
- 1.336
Τη γκρινια επι 4 τη σκεφτηκες ???? χαχαχαχαχαΕχω τις αδυναμίες μου . .. ειδικά όταν πρόκειται για μικρούλες με καλλίγραμμα κορμιά...
Τη γκρινια επι 4 τη σκεφτηκες ???? χαχαχαχαχαΕχω τις αδυναμίες μου . .. ειδικά όταν πρόκειται για μικρούλες με καλλίγραμμα κορμιά...
Εεεε... υγρές τρυπούλες!!Και ξυρισμενες τρυπούλες......?
Γαμησε τα... εχω να ακούσω αυριο... χαχαχαχαΤη γκρινια επι 4 τη σκεφτηκες ???? χαχαχαχαχα
Ακουσες 20χρονη και ξαναμωραθηκες. Ενταξει και η συζυγος καποτε 20χρονη ητανΕεεε... υγρές τρυπούλες!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Γαμησε τα... εχω να ακούσω αυριο... χαχαχαχα
Α η συζηγος μου το επιτρεπει.. 2 φορές την εβδομάδα με αφήνει να βγω από το υπόγειο... εχω free days!Ακουσες 20χρονη και ξαναμωραθηκες. Ενταξει και η συζυγος καποτε 20χρονη ηταν
Καλου κακου οταν γυρνας σπιτι φοραγε κρανος, γιατι μπορει να ειναι ποιητρια αλλα θα το φας το βαζο στο κεφαλιΑ η συζηγος μου το επιτρεπει.. 2 φορές την εβδομάδα με αφήνει να βγω από το υπόγειο... εχω free days!
Γιατί αγάπη μου όλοι εδώ μέσα η προμοτάρουν κοπέλες δικές τους και προσπαθούν να ρίξουν εμένα, ή γουστάρουν απλά να μπαίνουν στο φόρουμ και να γράφουν για κάποια που ούτε γνωρίζουν ούτε θα γνωρίσουν. Τα έχουμε ξαναπεί. Και αν κοιτάξεις τις κριτικές τους, είναι όλες πανομοιότυπες. Αυτά.. θα χαρώ να σας γνωρίσω όλους, αρκεί να είστε σοβαροί και σωστοί, όπως εσύ. Καληνύχτα!!
Οι κριτικες στις καρτελες ειναι ετσι και ετσι, γιατι δεν ξερεις την ποιοτητα του πελατη που τις γραφειΕγώ επιμένω όμως, δεκάδες σχόλια , άπειρα μπλα μπλα και ξεκατινιασματα, από κριτικές ΜΗΔΕΝ.
Τσάι και συμπάθεια το κάνατε το νήμα !
Ρε παιδιά αν θέλετε να μιλάτε σε γκόμενες πάτε σε ένα μπαράκι, χιλιάδες ξεμπαρκα υπάρχουν που ψοφανε για επιβεβαίωση, αφήστε το φόρουμ για κριτικές και πληροφορίες μόνο!
Αγαπητέ είμαι εδώ πολλά χρόνια,ξέρω πολύ καλά που θα βρω και τι, για την ενημέρωση μιλάω που ενώ έχουν περάσει δεκάδες από τα ανοιχτά μπουτακια της αναφερόμενης κοπελιάς δεν έχει γραφτεί στο αντίστοιχο νήμα της τίποτα!Οι κριτικες στις καρτελες ειναι ετσι και ετσι, γιατι δεν ξερεις την ποιοτητα του πελατη που τις γραφει
Μεσα στο νημα, απο τον τροπο που γινεται η επικοινωνια μπορεις να καταλαβεις πολλα
Δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας... ειναι και η ηλικία του καθενος μας αλλά και το γούστο... εμένα οι γεμάτες δεν είναι το φόρτε μου...Οι κριτικες στις καρτελες ειναι ετσι και ετσι, γιατι δεν ξερεις την ποιοτητα του πελατη που τις γραφει
Μεσα στο νημα, απο τον τροπο που γινεται η επικοινωνια μπορεις να καταλαβεις πολλα
Εγώ επιμένω όμως, δεκάδες σχόλια , άπειρα μπλα μπλα και ξεκατινιασματα, από κριτικές ΜΗΔΕΝ.
Τσάι και συμπάθεια το κάνατε το νήμα !
Ρε παιδιά αν θέλετε να μιλάτε σε γκόμενες πάτε σε ένα μπαράκι, χιλιάδες ξεμπαρκα υπάρχουν που ψοφανε για επιβεβαίωση, αφήστε το φόρουμ για κριτικές και πληροφορίες μόνο!
Συμφωνώ και με τους δυο σας καλύτερα να γράφουν κριτικές παρά να προσπαθούν να προμοτάρουν αλλού και να κάνουν όλα αυτά που κάνουν.. καληνύχτα παιδιά μου θα τα πούμε αύριο!!!Οι κριτικες στις καρτελες ειναι ετσι και ετσι, γιατι δεν ξερεις την ποιοτητα του πελατη που τις γραφει
Καληνύχτα Βανεσσάκι!Συμφωνώ και με τους δυο σας καλύτερα να γράφουν κριτικές παρά να προσπαθούν να προμοτάρουν αλλού και να κάνουν όλα αυτά που κάνουν.. καληνύχτα παιδιά μου θα τα πούμε αύριο!!!
Είμαι εγώ γεματη;;;;Δεν είναι μόνο θέμα ποιότητας... ειναι και η ηλικία του καθενος μας αλλά και το γούστο... εμένα οι γεμάτες δεν είναι το φόρτε μου...
Ρε αρχοντα 20 χρονων ειναι η κοπελλα με παιδι , δωσε της ενα αβατζοΑγαπητέ είμαι εδώ πολλά χρόνια,ξέρω πολύ καλά που θα βρω και τι, για την ενημέρωση μιλάω που ενώ έχουν περάσει δεκάδες από τα ανοιχτά μπουτακια της αναφερόμενης κοπελιάς δεν έχει γραφτεί στο αντίστοιχο νήμα της τίποτα!
Όταν τα λέω εγώ δεν με ακούτε.. λίγα άτομα έχουνε γράψει στο νήμα αυτά που πρέπει να γράψουν πιο πολύ σε κάτι νοιάζονται και κάνουν Χαλάστρα σε μένα καθώς και στη δουλειά μου θέλω να σταματήσει αυτό και το έχω γράψει ένα εκατομμύριο φορές όταν δεν καταλαβαίνουν τι να τους κάνω ρε μάτια μου;Αγαπητέ είμαι εδώ πολλά χρόνια,ξέρω πολύ καλά που θα βρω και τι, για την ενημέρωση μιλάω που ενώ έχουν περάσει δεκάδες από τα ανοιχτά μπουτακια της αναφερόμενης κοπελιάς δεν έχει γραφτεί στο αντίστοιχο νήμα της τίποτα!
Ευχαριστώ αγάπη!!!Ρε αρχοντα 20 χρονων ειναι η κοπελλα με παιδι , δωσε της ενα αβατζο
Προτιμας τις σουπερ επαγγελματιες, που "στηνουν¨ την καθε λεξη σαν δικηγοροι , για το ραντεβου ???
Βρε.. νυσταζεις? Είπα οτι οι γεμάτες ΔΕΝ είναι το φόρτε μου... δεν τις προτιμώ.. εσύ είσαι ακριβως όπως που μου αρέσει!Είμαι εγώ γεματη;;;;
Ζητώ συγνώμη λάθος κατάλαβα... Χίλια συγνώμη αγάπη μου εσύ χαχα.. νυστάζω full κοιμήθηκε και το μωρό και νυστάζω και εγώ θα την πέσω και θα τα πούμε αύριο love you guysΒρε.. νυσταζεις? Είπα οτι οι γεμάτες ΔΕΝ είναι το φόρτε μου... δεν τις προτιμώ.. εσύ είσαι ακριβως όπως που μου αρέσει!
Οι κριτικες στις καρτελες ειναι ετσι και ετσι, γιατι δεν ξερεις την ποιοτητα του πελατη που τις γραφει
Δες πμ εσυΌταν τα λέω εγώ δεν με ακούτε.. λίγα άτομα έχουνε γράψει στο νήμα αυτά που πρέπει να γράψουν πιο πολύ σε κάτι νοιάζονται και κάνουν Χαλάστρα σε μένα καθώς και στη δουλειά μου θέλω να σταματήσει αυτό και το έχω γράψει ένα εκατομμύριο φορές όταν δεν καταλαβαίνουν τι να τους κάνω ρε μάτια μου;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ευχαριστώ αγάπη!!!
Είδα είδαΔες πμ εσυ
Εσύ έχεις πολύ δίκιο σε όλα αυτά που λες στο λέω πραγματικά μέσα από την καρδιά μουΝα πιστεύεις τις μεγάλες, καλογραμμένες και αρκετά αντικειμενικές κριτικές. Λένε πολλά για τον πελάτη.
Προσωπικά κάτι τέτοιες κριτικές που έχουν αρχή μέση και τέλος, τις γουστάρω.
Μέσα από το νήμα τι να καταλάβεις, όταν όλοι γράφουν το μακρύ και το κοντό. Και σε άλλες ανεξάρτητες έχουν σφαχτεί χωρίς λόγο, δε σημαίνει κάτι αυτό.