πολυζωης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 2
- Like
- 75.676
- Πόντοι
- 12.056
Μέχρι και οι συναγωνιστές στην Θεσσαλονίκη σε πήραν χαμπάρι φίλε υποσχεσακιαΠως ρε φιλε? Πετάχτηκα μέχρι Θεσσαλονικη και γύρισα??
Μέχρι και οι συναγωνιστές στην Θεσσαλονίκη σε πήραν χαμπάρι φίλε υποσχεσακιαΠως ρε φιλε? Πετάχτηκα μέχρι Θεσσαλονικη και γύρισα??
Κοιτα βλέπω την υπόθεση ..εάν δω και ημερομηνία πάνω από τα μυνήματα που έβαλες οκ ..αλλά δ ν έβαλες ημερομηνία απλά έβαλες κάποιος μηνύματα που μπορεί να είναι και ετεροχρονισμέναΕδώ για να με πιστέψετε, φοβήθηκα μετά από όλο το σκηνικό που έγινε για αυτο έδωσα κωδικούς, τώρα αν πιστεύετε πως είναι τόσο μεγάλο λάθος σταυρώστε με τι να πω. Δε θέλω να φαίνονται τα ονόματα μου για αυτό έκανα αποκοπή τις φωτό. Αυτά από μένα. Σκεφτείτε όμως και τα δικά σας λάθη. Χωρίς να με ξέρετε μου γαμησατε την ψυχολογία και αναγκαστικά έκανα ότι μπορούσα.
Καλέ μου κύριε με έχουν δει πάρα πολλά άτομα από εδώ μέσα, ένας κύριος πάνω μάλιστα το είπε κιόλας πως όλες οι φωτογραφίες μου είναι αληθινές πέρα από αυτές γιατί έκανα ένα μεγάλο λάθος και έδωσα τους κωδικούς μου, είμαι ακριβώς όπως στις φωτογραφίες που έχω βάλει ως τώρα. Κάποια κοπέλα από εδώ μέσα μου πρότεινε αυτόν τον άνθρωπο ώστε να με βοηθήσει σε εισαγωγικά και να διορθώσει τι φάση εγώ δέχτηκα ακόμη και τα μηνύματα ανέβασα μην είστε αχάριστος, δεν θέλω να φαίνονται τα ονόματα ούτε το δικό μου, γιατί είναι το κανονικό μου facebook, ούτε το δικό του, καταλαβαίνετε όλοι γιατί, οπότε συνεχίζουμε κανονικά. Έγινε ένα λάθος, ζήτησα συγνώμη και τελειώνει εδώ η φάση.. Κανένας δεν κοροϊδεύει κανέναν και αν θέλετε να καταλάβετε πάλι σε εισαγωγικά πως αυτή τη στιγμή μιλάτε με μένα, πάρτε αυτό. Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να βγάλω κάποια άλλη φωτογραφία, γιατί είναι η κόρη μου δίπλα μου ακριβώς και την ταΐζω! Ευχαριστώ πολύ για το χρόνο σας.Δηλαδή έβαλες αλλά άτομα τι? Να μας κάνουν ντα....να μας φοβίσουν δ ν είναι σοβαρά πράγματα αυτά ....βάλε φωτογραφίες του κ σωμες με ψηλοτάκουνα να γυρίσεις την εικόνα σου στο καλύτερο
Γιατί αγάπη μου όλοι εδώ μέσα η προμοτάρουν κοπέλες δικές τους και προσπαθούν να ρίξουν εμένα, ή γουστάρουν απλά να μπαίνουν στο φόρουμ και να γράφουν για κάποια που ούτε γνωρίζουν ούτε θα γνωρίσουν. Τα έχουμε ξαναπεί. Και αν κοιτάξεις τις κριτικές τους, είναι όλες πανομοιότυπες. Αυτά.. θα χαρώ να σας γνωρίσω όλους, αρκεί να είστε σοβαροί και σωστοί, όπως εσύ. Καληνύχτα!!Μπερδεύτηκα κι εγώ.
Κάτι θα παίχτηκε σίγουρα με όσους γράφουν αντί για την κοπέλα αλλά αν πράγματι είναι τίμια και πρόθυμη στο κρεβάτι, γιατί πέσατε να την φάτε;
Δεν κρίνω μέχρι να τη συναντήσω αν τύχει...
Το ίδιο ισχύει και για σας κύριε. Από ότι βλέπετε κάτω ανέβασα φωτό τα νύχια του μουσατου!!! Ωραία ε;Μουσατε μην παίζεις άλλο με την νοημοσύνη μας...
Έχουμε καταλάβει όλοι τι παίζει μ εσάς...
Δεν είστε οι πρώτοι που δεν σας βγήκε η δουλειά...
Το ίδιο ισχύει και για σας κύριε. Από ότι βλέπετε κάτω ανέβασα φωτό τα νύχια του μουσατου!!! Ωραία ε;
Έχω και αυτά:Προτιμώ panadol....
Γιατρε μου δέχεστε και Αθηναίους στο ιατρείο σας?Έχω και αυτά:
Τρομερή δουλειά στον πονοκέφαλο, πυρετό, όλα!! Είναι σαν ντεπόν και αλγκοφρεν σε ένα!!!
Εγώ εκεί υποφέρω όλη μέρα με όλα αυτά χαχ... Εντάξει, είμαι μικρό και κάνω κάποια λαθάκια, συγγνώμη, το είπαμε, πάμε παραπέρα, άλλαξα κωδικούς, όπως είδατε έβρισα τον νταβατζή της πλάκας, και πάμε παραπέρα.. Ούτως ή άλλως, όποιος ήθελε να είναι μαζί μου, ήταν μαζί μου και θα είναι μαζί μου, και σε αυτό και σε ότι ότι και να κάνω. Οι άλλοι απλώς μιλάνε μόνο και μόνο επειδή δεν έχουν τι να κάνουν!!! Σωστή;@vanessakikaulaki12 αυτό είναι για το πάνω κεφάλι... δεν υποφέρουμε εκεί....
Μα και βέβαια!! Πότε θα θέλατε να πραγματοποιήσουμε την επίσκεψη;;;Γιατρε μου δέχεστε και Αθηναίους στο ιατρείο σας?
Το γοργόν και χάριν έχει!!Μα και βέβαια!! Πότε θα θέλατε να πραγματοποιήσουμε την επίσκεψη;;;
Δεν κρατιέσαι εσύ.... θέλεις να παίξεις τον γιατρό με την @vanessakikaulaki12 ?Το γοργόν και χάριν έχει!!
Είστε πιο μπέσα εκεί ρε αγάπη και καταλαβαίνετε κατευθείαν τι έχει συμβεί αλλά δεν έχω που να αφήσω τη μικρή, στα είπα και στο PM, αλλα μόλις βρω που θα την αφήσω θα έρθω κατευθείαν ΑθήναΤο γοργόν και χάριν έχει!!
Και το γιατρό θα παίξουμε και τη νοσοκόμα και τη δασκάλα και τη μαθήτρια και ότι άλλο γουστάρει το μωρό και όλα τα μωρά της Αθήνας χαχα!!!Δεν κρατιέσαι εσύ.... θέλεις να παίξεις τον γιατρό με την @vanessakikaulaki12 ?
Ξαφνικά αισθάνθηκα μια αδιαθεσία!! Είμαι σίγουρος ότι θα με γειάνει!!Δεν κρατιέσαι εσύ.... θέλεις να παίξεις τον γιατρό με την @vanessakikaulaki12 ?
Άγριες διαθέσεις η μικρή!Είστε πιο μπέσα εκεί ρε αγάπη και καταλαβαίνετε κατευθείαν τι έχει συμβεί αλλά δεν έχω που να αφήσω τη μικρή, στα είπα και στο PM, αλλα μόλις βρω που θα την αφήσω θα έρθω κατευθείαν Αθήνα
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Και το γιατρό θα παίξουμε και τη νοσοκόμα και τη δασκάλα και τη μαθήτρια και ότι άλλο γουστάρει το μωρό και όλα τα μωρά της Αθήνας χαχα!!!