Spartan2
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Ιαν 2020
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.264
- Πόντοι
- 361
Ανάλογα με τα λίτρα που κατουράςΚαλησπερα.
2 ερωτησεις για τα εξτρα σου
Γιατι γραφεις anal rimming-no sex?
Γιατι στο golden showeρ γραφεις 40-50 ευρω?
Ανάλογα με τα λίτρα που κατουράςΚαλησπερα.
2 ερωτησεις για τα εξτρα σου
Γιατι γραφεις anal rimming-no sex?
Γιατι στο golden showeρ γραφεις 40-50 ευρω?
Καλημέρα καλημέρα σε ευχαριστώ πολύ καλέ μου για τα καλά σου λόγια! Χαίρομαι επίσης που μπήκες στην παρέα μας και περιμένω φυσικά την κριτική σου για να δω πώς μπορώ να γίνω καλύτερη!!Παίδες ότι και να λέτε το κοριτσάκι πετάει ως τώρα παρακολουθούσα ως επισκέπτης αλλά αποφάσισα να κάνω ένα account για να μπορώ να επικοινωνώ και με τους συναγωνιστές και να γράφω και τις εμπειρίες μου. Σύντομα έρχεται κριτική για αυτό το δυνατό καυλάκι. Θα το έκανα τώρα αλλά όντας παντρεμένος και η κυρά στο σπίτι μη φάμε και τα στέφανα στο κεφάλι
Έτσι μπράβο Vanessaki ! Πολύ σωστή στις εξηγήσεις σου , απλή στον στόχοΚαλέ, γιατί νομίζετε όλοι πως μιλάω επιθετικά;;; δεν του μίλησα του ανθρώπου επιθετικά, απλά του εξήγησα πως έχουμε αναπτύξει μεταξύ μας μία ιδιαίτερη σχέση από μακριά αυτό μόνο, δεν του είπα κάτι κακό ειλικρινά δεν ήθελα να τον προσβάλω!! Χίλια συγνώμη αν ένιωσες άσχημα με τα λόγια μου καλέ μου δεν είπα εγώ ότι δεν είσαι κύριος! @Maniacforcer10
Τώρα που βγήκε η πρώτη κριτική και μάλιστα θετική , οι Θεσσαλονικείς δεν θα την αφήσουν να κατέβει σύντομα ( υποθέτω )Κατέβα Αθήνα να έχεις περισσότερες , να τις βρίσκεις πιο εύκολα...
Όταν ανεβάζεις τέτοια θέματα πρέπει να προσέξεις για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις όπως αυτή εδώ … ξαναδιάβασε την πριν ανεβάσειςΠω. Έχετε δίκιο. Τώρα τα είδα και τα πιο πανω του αγαπημένου @nothorny.. Τα έβαλα στα έξτρα κατά λάθος.. Ωραία, επειδή δε μπορώ να κανω επεξεργασία λόγω που πέρασε η ώρα, deepthroat και 69, είναι μέσα στο φουλ πρόγραμμα.
Αγάπη μου έχεις χίλια δίκια, το διόρθωσα όμως άμεσα, ώστε να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις! Σε ευχαριστώ για τη συμβουλή σου και να είσαι σίγουρος ότι σε τέτοια θέματα θα την ακολουθήσω σίγουρα!!Όταν ανεβάζεις τέτοια θέματα πρέπει να προσέξεις για να μην δημιουργούνται παρεξηγήσεις όπως αυτή εδώ … ξαναδιάβασε την πριν ανεβάσεις
Θα έρθω θα έρθω αποκλείεται να αφήσω την Αθήνα μου παραπονεμένη!!Τώρα που βγήκε η πρώτη κριτική και μάλιστα θετική , οι Θεσσαλονικείς δεν θα την αφήσουν να κατέβει σύντομα ( υποθέτω )
Λογικά τώρα σου απάντησα αλλά μου έδωσες μία πολύ καλή ευκαιρία να πω σε όλους πως σήμερα έχω ρεπό οπότε τα ραντεβού θα μετακινηθούν για αύριο!!Καλησπερα σου εχω στειλει κ πμ κ mail δν πιο απο τα 2 βλεπεις..
Ναι μολις το ειδα... σε ευχαριστω για την αμεση απαντιση...αλλα μας ξενερωσες....Λογικά τώρα σου απάντησα αλλά μου έδωσες μία πολύ καλή ευκαιρία να πω σε όλους πως σήμερα έχω ρεπό οπότε τα ραντεβού θα μετακινηθούν για αύριο!!
Θα λυπηθούν πολλοί με την μετακίνηση αυτή , αλλά υπάρχουν και απρόοπτα …Λογικά τώρα σου απάντησα αλλά μου έδωσες μία πολύ καλή ευκαιρία να πω σε όλους πως σήμερα έχω ρεπό οπότε τα ραντεβού θα μετακινηθούν για αύριο!!
Ούτε εμείς θα σε αφήσουμε παραπονεμένη Βανεσσακι....σε περιμένω.Θα έρθω θα έρθω αποκλείεται να αφήσω την Αθήνα μου παραπονεμένη!!
Αγάπη δε γίνονταν, δεν έχω που να αφήσω τη μικρή μου!Ναι μολις το ειδα... σε ευχαριστω για την αμεση απαντιση...αλλα μας ξενερωσες....
Παντρεμένος και πας και με άλλη γυναίκα....Παίδες ότι και να λέτε το κοριτσάκι πετάει ως τώρα παρακολουθούσα ως επισκέπτης αλλά αποφάσισα να κάνω ένα account για να μπορώ να επικοινωνώ και με τους συναγωνιστές και να γράφω και τις εμπειρίες μου. Σύντομα έρχεται κριτική για αυτό το δυνατό καυλάκι. Θα το έκανα τώρα αλλά όντας παντρεμένος και η κυρά στο σπίτι μη φάμε και τα στέφανα στο κεφάλι
Δεν παθαίνουμε τίποτα οι Αθηναίοι μην ανησυχείς κάτσε με το παιδάκι. οποίος σε θέλει πολύ μπορεί να ανέβει ένα Σαββατοκύριακο σαλονικα για αλητείεςΑγάπη δε γίνονταν, δεν έχω που να αφήσω τη μικρή μου!
Ναι οκ το καταλαβαινωΑγάπη δε γίνονταν, δεν έχω που να αφήσω τη μικρή μου!
Ψήνεσαι??Δεν παθαίνουμε τίποτα οι Αθηναίοι μην ανησυχείς κάτσε με το παιδάκι. οποίος σε θέλει πολύ μπορεί να ανέβει ένα Σαββατοκύριακο σαλονικα για αλητείες
Ενώ όλοι οι άλλοι χαχαχΠαντρεμένος και πας και με άλλη γυναίκα....
Εγώ πάντως δεν είμαι.. !μετανοειτε αμαρτωλοι... η ώρα του έρχεταιΕνώ όλοι οι άλλοι χαχαχ
Για 1-2 ώρες σεξ θέλεις να ανέβουμε Θεσσαλονίκη??Ψήνεσαι??