Maniacforcer10
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2023
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.640
- Πόντοι
- 486
Γιατί μόνο με email δουλεύει????.εν ετη 2023 μονο με μειλ...
πρεπει να βαλει και ταχυδρομικο περιστερι ...
Γιατί μόνο με email δουλεύει????.εν ετη 2023 μονο με μειλ...
πρεπει να βαλει και ταχυδρομικο περιστερι ...
Εγω μονο mail βρηκα στην αγγελια της αν καποιος ξερει κατι παραπανω ας μας ενημερωσειΓιατί μόνο με email δουλεύει????.
Στην φωτογραφία αυτή είναι η ίδια κοπέλα με της άλλες φωτογραφιες γιατί έχουν αρκετή διαφοραΑγόρια μου έτοιμοι; Επέστρεψα δυναμικά;
Πολυυυυ σωστά αγάπη! Πες τα να μη τα λέω εγώ!!Από το Ανδρομέδα εδώ στη Θεσσαλονίκη είναι η φώτο 99,99%
Σιγά τη διαφορά φίλε μου απλά την κάναμε λίγο σκοτεινήΣτην φωτογραφία αυτή είναι η ίδια κοπέλα με της άλλες φωτογραφιες γιατί έχουν αρκετή διαφορα
σκεψου και εσυ λιγο...Σκεφτείτε λίγο
Και τι να κάνω, αφού μερικοί δεν καταλαβαίνουν;σκεψου και εσυ λιγο...
δε χρειαζεται να αποκαλυπτεις τοσο προσωπικα στοιχεια, εδω μεσα.
σκεψου ΕΣΥ και ασε τους αλλους.Και τι να κάνω, αφού μερικοί δεν καταλαβαίνουν;
Πολύ όμορφη κοπέλα.. Με το καλό να μας έρθει και εδώ.. Αν μπορείς μονο να βάλεις σε πιο διακριτή θέση το προγραμμα σου, γιατι με οσα γραφονται , γινεται πιο δυσκολο να εντοπιστει, στο προφιλ σου πχ θα ηταν πιο εύκολο. (Εγώ το βρηκα στην σελ56 ,ολα καλα και σου εχω στειλει και email )Αγόρια μου έτοιμοι; Επέστρεψα δυναμικά;
Έχεις δίκαιο σε όλα!σκεψου ΕΣΥ και ασε τους αλλους.
ξερουν τι θελουν να κανουν και τι κανουν αυτοι...
Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια αγάπη! Είναι σελίδα 56 ναι, απλά δεν έχω ιδέα πως να το τροποποιήσω ώστε να φαίνεται στο προφίλ μου!!Πολύ όμορφη κοπέλα.. Με το καλό να μας έρθει και εδώ.. Αν μπορείς μονο να βάλεις σε πιο διακριτή θέση το προγραμμα σου, γιατι με οσα γραφονται , γινεται πιο δυσκολο να εντοπιστει, στο προφιλ σου πχ θα ηταν πιο εύκολο. (Εγώ το βρηκα στην σελ56 ,ολα καλα και σου εχω στειλει και email )
ΚουκλαραΕπίσης ποιος είπε πως δεν είμαι εγώ στη φώτο πάνω;
Κανείς, αν και η φώτο είναι από το ίδιο δωμάτιο που είναι και η άλλη που παρέθεσες ;)Επίσης ποιος είπε πως δεν είμαι εγώ στη φώτο πάνω;
Στο συγκεκριμένο δωμάτιο είναι οκ, τώρα σε κάποιο άλλο που έχεις στο μυαλό σου δεν γνωρίζω.. ναι στο ίδιο είναι, τα ίδια ρούχα φοράω, είναι από την ίδια μέρα, αλλά που το πρόβλημα;;Κανείς, αν και η φώτο είναι από το ίδιο δωμάτιο που είναι και η άλλη που παρέθεσες ;)
Άσχετο, αλλά κάτι μου λέει ότι έχουν ρίξει λίγο τα στάνταρ υγιεινής στα τζακούζι εκεί
Πουθενά αγαπητή, απλή διαπίστωση έκανα, μιας και το συγκεκριμένο δωμάτιο συνήθως παίρνω κι εγώ και έχει τύχει να δω διάφορα στο τζακούζι, αλλά οκ, μπορεί να το φτιάξανε στο θέμα καθαριότητας.Στο συγκεκριμένο δωμάτιο είναι οκ, τώρα σε κάποιο άλλο που έχεις στο μυαλό σου δεν γνωρίζω.. ναι στο ίδιο είναι, τα ίδια ρούχα φοράω, είναι από την ίδια μέρα, αλλά που το πρόβλημα;;
Ναιιιιι έχει είναι η αλήθεια τα θεματικά δωμάτια είναι η αγάπη μου χαχΠουθενά αγαπητή, απλή διαπίστωση έκανα, μιας και το συγκεκριμένο δωμάτιο συνήθως παίρνω κι εγώ και έχει τύχει να δω διάφορα στο τζακούζι, αλλά οκ, μπορεί να το φτιάξανε στο θέμα καθαριότητας.
Από κει και έπειτα, έχει κι άλλα όμορφα δωμάτια, όπως είμαι σίγουρος ότι γνωρίζεις. ;)
Ε, η αλήθεια να λέγεται, δεν είναι και μόνο δική σου, και σε άλλους μας αρέσουν τα θεματικά, κάποια περισσότερο, κάποια λιγότερο.Ναιιιιι έχει είναι η αλήθεια τα θεματικά δωμάτια είναι η αγάπη μου χαχ
Όπως τα λες αγάπη ακριβώς όπως τα λες είναι!!!Ε, η αλήθεια να λέγεται, δεν είναι και μόνο δική σου, και σε άλλους μας αρέσουν τα θεματικά, κάποια περισσότερο, κάποια λιγότερο.
Χαίρομαι που συμφωνούμεΌπως τα λες αγάπη ακριβώς όπως τα λες είναι!!!