JtouniFanBoy
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιουν 2020
- Like
- 2
- Πόντοι
- 0
Ακριβώς! Τουνάρα!
Εγω να πω την αληθεια μου ειχα κουβαλησει ενα ολοκληρο καλοκαιρι με Ορθουλα να μου τον ορθωνει.Ηταν κατι σαν τη μερα της μαρμοτας ηξερα πως καθε μερα την ιδια ωρα θα παιζω την ιδια μαλακια.
Η Ορθουλα ειχε στυλ σαν πορνσταρ τελευταίας κατηγοριας. No offense, αλλα αύτο μου έβγαζε!
Ο δεκαπενταχρονος/δεκαπενταποντος πουτσος μου θα μπορουσε να χαρει με Ο,ΤΙ ειχε μουνι και απο ο,τι εχει μουνι η Ορθουλα ηταν (και μαλλον ακομα ειναι) κατα πολυ πανω του μεσου ορου,οποτε μπραβο μου.
Το είχα ξεχάσει ότι το είχα φτιάξειΤι θεματάρα είναι αυτή ρε μύστες;
Είσαι δυναμίτης!Το είχα ξεχάσει ότι το είχα φτιάξει
Που είναι αυτή οντωςΓιατί δεν είναι στη λίστα η Χριστίνα Ορφανίδου αναρωτήθηκα.....και μετά είδα την αρχική ημερομηνία του νήματος....
Τα πέταγαν τυπε γιατι επερναν πολυ καλα χρήματα. Σήμερα γιατι να τα πετάξουν; Στο τσαμπα η για πενταροδεκαρες;Πω ρε μυστες τι μου θυμισατε...Ειχα ψηφισει δαγκωτο Ευαγγελια Δερμετζογλου.Την νικητρια του πρωτου survivor...Ειχε πεσει πολυ στοκαρισμα για παρτη της,ειδικα μ αυτη την φωτογραφηση της στο penthouse...Μουναρα και καυλαρα απιστευτη...Τοτε οι παιχτριες αυτων των reality ακομα τα πεταγαν,οχι σαν τις σημερινες καριολες που το παιζουν παρθενοπες...
Α ρε Ευαγγελια...
Οχι τυπε διαφωνω.Δεν ειναι θεμα χρηματων,μια χαρα χρηματα θα τις προσφεραν και τωρα...Μας εφαγε ο ψευτοπουριτανισμος και ο ψευτοκαθωσπρεπισμος σ αυτη τη χωρα αστο.Κλασικο παραδειγμα,καποτε (για το αμεσο παρελθον μιλαω) σε καθε σιριαλ σχεδον εβλεπες και λιγο ως πολυ γυμνο.Και σε ωρες μη ακαταλληλες.Αμετρητα τα παραδειγματα.Τωρα δεν βλεπεις ουτε γι αστειο.Ετσι εχει γινει και με τις γυμνες φωτογραφησεις σε περιοδικα...Δεν υπαρχουν πλεον...Τα πέταγαν τυπε γιατι επερναν πολυ καλα χρήματα. Σήμερα γιατι να τα πετάξουν; Στο τσαμπα η για πενταροδεκαρες;
Αυτό που λες είναι, ήταν εποχή Κωστόπουλου, playboy κλπ χρέωναν χρυσή την ολοσελιδη διαφήμιση και μπορουσαν να πληρωνουνΤα πέταγαν τυπε γιατι επερναν πολυ καλα χρήματα. Σήμερα γιατι να τα πετάξουν; Στο τσαμπα η για πενταροδεκαρες;
Κοίτα, μπορεί να ισχύει και το άλλο. Είναι τόσο άφθονο το γυμνό πλέον και μπορεί να διαφανεί μέσω τόσο διαφορετικών μέσων που δεν έχουν να κερδίσουν κάτι τα σίριαλ με το γυμνό και οποία θέλει μπορεί να το προβάλει μέσω social και γνωστών πλατφορμών.Οχι τυπε διαφωνω.Δεν ειναι θεμα χρηματων,μια χαρα χρηματα θα τις προσφεραν και τωρα...Μας εφαγε ο ψευτοπουριτανισμος και ο ψευτοκαθωσπρεπισμος σ αυτη τη χωρα αστο.Κλασικο παραδειγμα,καποτε (για το αμεσο παρελθον μιλαω) σε καθε σιριαλ σχεδον εβλεπες και λιγο ως πολυ γυμνο.Και σε ωρες μη ακαταλληλες.Αμετρητα τα παραδειγματα.Τωρα δεν βλεπεις ουτε γι αστειο.Ετσι εχει γινει και με τις γυμνες φωτογραφησεις σε περιοδικα...Δεν υπαρχουν πλεον...
Τυπε πρωτο και βασικότερο δεν υπάρχουν ποια περιοδικά και δεύτερον οπως ειπα πιο πανω δεν θα τα πετάξει καμία στο τσαμπα. Π.χ. Η Νονη Δουνια για μια γυμνη φωτογράφιση στα 90s σου λεει επαιρνε 5000000δρχ. Περίπου 15000 ευρω και αν βαλεις και τον πληθωρισμο μπορει πανω και απο 20000! Ποιος θα δωσει σημερα 20000 για να φωτογραφήσει κάποια διάσημη γυμνη;Οχι τυπε διαφωνω.Δεν ειναι θεμα χρηματων,μια χαρα χρηματα θα τις προσφεραν και τωρα...Μας εφαγε ο ψευτοπουριτανισμος και ο ψευτοκαθωσπρεπισμος σ αυτη τη χωρα αστο.Κλασικο παραδειγμα,καποτε (για το αμεσο παρελθον μιλαω) σε καθε σιριαλ σχεδον εβλεπες και λιγο ως πολυ γυμνο.Και σε ωρες μη ακαταλληλες.Αμετρητα τα παραδειγματα.Τωρα δεν βλεπεις ουτε γι αστειο.Ετσι εχει γινει και με τις γυμνες φωτογραφησεις σε περιοδικα...Δεν υπαρχουν πλεον...
Θα συμφωνησω σ αυτο που λες οτι δεν υπαρχουν πια περιοδικα.Αλλα μεχρι προτινως τα δινανε οταν προκειται για ονομα που πουλαει.Οπως πχ Φουρειρα.Της εδιναν 15000 το 2010 και ειχε αρνηθει...Τυπε πρωτο και βασικότερο δεν υπάρχουν ποια περιοδικά και δεύτερον οπως ειπα πιο πανω δεν θα τα πετάξει καμία στο τσαμπα. Π.χ. Η Νονη Δουνια για μια γυμνη φωτογράφιση στα 90s σου λεει επαιρνε 5000000δρχ. Περίπου 15000 ευρω και αν βαλεις και τον πληθωρισμο μπορει πανω και απο 20000! Ποιος θα δωσει σημερα 20000 για να φωτογραφήσει κάποια διάσημη γυμνη;