WilhelmTell
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Μαρ 2010
- Like
- 23
- Πόντοι
- 1
Αν και δεν είναι στον κατάλογο, Ειρήνη Στεριανού και Μαρία Ίλτσεβιτς (GNTM).
Αυτη ηταν ωραια μητρα!!!!Δήμητρα Φραντζή από Nomads, δαγκωτό! Δεν είδα ποτέ κανένα reality παρά μόνο αυτό!
Η Κουταλιδου ηταν πολυ εκφυλη,σου ξυπναγε τα ζωωδη ενστικτα!!!Κουταλιδου μιλάμε για μεγάλη καυλα. Επίσης ένα μπαμπατσικο μωράκι από το bar, η Σοφία Λίλη είχε κάνει τότε μια γυμνή φωτογράφιση πολύ πρόστυχη.
τυπε σιγα μην πληρωσουμε να παρουμε περιοδικα :S :S :S
τωρα πιρφοριζουμε τζαμπα κι ολας απο το ιντερνετ
Μπα αν ειχαμε ακομα περιοδικα, οι μισες απο GNTM, survivor θα ειχαν κανει φωτογραφιση σε Penthouse κ θα βλεπαμε τις μουνες τους και οι αλλες μισες θα ειχαν πεταξει βυζο σε playboy/maxim..
Τωρα δυστυχως ουτε τον κωλο τους με μαγιο στο Instagram δεν ανεβαζουν και απο κατω τις παρακαλανε κ ενα σωρο πυρφοριστες..
Ωραιο θρεντακι, πολυ ποιοτικο ...
Απο οσες ειναι αναρτημενες, ψηφιζω πρωτη την Κολετσα κ μετα Σισσυ και Παολα Βουτος..
Λογικα θα βρήκε κάνα πυρφόρο-αγαπούλα απο αυτούς που ξημερωβραδιαζονταν στα στριπτιζάδικα και θα την αποκατέστησε και αυτή.Ρε παλικάρια η Παολα Βουτος που είχε πάει στο πρώτο survivor τι απέγινε;;;
Μεγάλη μου παράλειψη,είναι αργά πλέον.
Δεν έχει σημασία Μπαρμπα,δεν την βάζω στο poll τώρα γιατί οι άλλες έχουν ξεφύγει,αν την θυμόμουν εκείνες τις μέρες ήταν μέσα στανταρ.Μιλάμε για προκλητική γυναικάρα,μέσα στην φάρμα αν δεν την κάρφωσε κάποιος,πρέπει να έπεσε τρελό ασβέστωμα στην φύση εφόσον δεν τους κυνηγούσε το θωρηκτό ΣμάρωΔεν πειράζει... αν την δεις τώρα δεν θα την έβαζες!
Την πέτυχα σε καφέ στην Κυψέλη, εκεί μένει.
Το πιστεύεις ότι δεν το είχα παρακολουθήσει καθόλου?Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι μπήκε η Κρητικιά μέσα και για αυτό έβαλα αυτήν στην λίστα.Την Φραντζή την έμαθα πολύ αργότερα. :S :S :SΔεν πειράζει... αν την δεις τώρα δεν θα την έβαζες!
Την πέτυχα σε καφέ στην Κυψέλη, εκεί μένει.
Aυτή που άφησες απεξω ήταν η Φραντζή από Nomads!
Το πιστεύεις ότι δεν το είχα παρακολουθήσει καθόλου?Κάπου είχε πάρει το μάτι μου ότι μπήκε η Κρητικιά μέσα και για αυτό έβαλα αυτήν στην λίστα.Την Φραντζή την έμαθα πολύ αργότερα. :S :S :S