spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.707
- Πόντοι
- 7.715
η κοπελα να μυριζει τσιγαριλα,η φαγητο,εντονα?σου εχει συμβει αυτο guru?
η κοπελα να μυριζει τσιγαριλα,η φαγητο,εντονα?σου εχει συμβει αυτο guru?
η κοπελα να μυριζει τσιγαριλα,η φαγητο,εντονα?
Στα κακά κορίτσια λέμε κακά λόγια αλλά στα καλά κορίτσια λέμε μόνο ωραία και καλά λόγια γιατί τα προσέχουμε. :-*Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα! Σας ευχαριστώ για καλά λόγια! Φιλάκια πολλά μωράκια μου... :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-*:-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μου εχει τύχει με Ναντια Ρωσσακι!!! :S :S :S
Γειά σου μωράκι μου...Γειά σου Katty
Σε ευχαριστώ μωρό μου! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Στα κακά κορίτσια λέμε κακά λόγια αλλά στα καλά κορίτσια λέμε μόνο ωραία και καλά λόγια γιατί τα προσέχουμε. :-*
Το μαμαμε το θρεντ της κουκλιτσας αλλα η Ναντια με μενα μυριζε σουβλακιΗ Νάντια είναι μια cult κατάσταση και επιβάλετέ η μυρωδιά χαχαχαχα
Παρτην τηλεφωνο Πετρακη. Μην απασχολεις το νημα με τετοιες ερωτησειςKATTY σε ποιες περιοχες κανεις ραντεβου εντος αττικης; Σε ολες η μονο σε συγκεκριμενες;
σχεδόν σε όλες διαθέτει σοφέρ η κοπέλα, όχι σαν κάποιες άλλες που δεν δίνουν ένα μεροκάματο αλλού.KATTY σε ποιες περιοχες κανεις ραντεβου εντος αττικης; Σε ολες η μονο σε συγκεκριμενες;
Καλή σας νύχτα και όνειρα γλυκά ωραιοτάτη μου δεσποινίς.Καλησπέρα σας! :-* :-* :-*
πολύ καλά κάνει ...σχεδόν σε όλες διαθέτει σοφέρ η κοπέλα, όχι σαν κάποιες άλλες που δεν δίνουν ένα μεροκάματο αλλού.
Φιλάκια μωρό μου! :-*Καλή σας νύχτα και όνειρα γλυκά ωραιοτάτη μου δεσποινίς.
:-* :-*:-*πολύ καλά κάνει ...
για πολλούς και ευνοήτους λόγους...
Uber εισαι φιλε Γιαννακη ?σχεδόν σε όλες διαθέτει σοφέρ η κοπέλα, όχι σαν κάποιες άλλες που δεν δίνουν ένα μεροκάματο αλλού.