katty@
Call-Girl
- Εγγρ.
- 27 Απρ 2017
- Like
- 12
σε ευχαριστώ μωρό! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*Θεικο πλασμα
σε ευχαριστώ μωρό! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*Θεικο πλασμα
:-* :-* :-*
φιλιά και σε σένα μωρό μου! :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*Κουκλαρα και sexy outfit ...τι αλλο να ζητησειs ...φιλια μωρο μ !!!!
και η παλιές σούπερ είναιΔεν έχω καινούριες φωτο μωρό μου.... σε περιμένω Αθήνα! Φιλάκια πολλά
Βάλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά.Καλησπέρα σας μωράκια μου! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
φωτια στα κοκκινα κοριτσαραΚαλησπέρα σας μωράκια μου! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
με προλαβεςΒάλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά.
είναι όλα κόκκινα,η μόνο ότι βλέπω;;;Καλησπέρα σας μωράκια μου! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Ο σωστός άνδρας πάει, απλώνει το χέρι του και το ανακαλύπτει. Δεν τα ρωτάνε αυτά, "Πρίγκιπα" όλα η ίδια θα στα δείξει;είναι όλα κόκκινα,η μόνο ότι βλέπω;;;
Καλησπέρα σας μωράκια μου! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
πολύ φωτιά μωρό μου... :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*φωτια στα κοκκινα κοριτσαρα
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Ο σωστός άνδρας πάει, απλώνει το χέρι του και το ανακαλύπτει. Δεν τα ρωτάνε αυτά, "Πρίγκιπα" όλα η ίδια θα στα δείξει;
Σε φιλώ μωράκι μου! ;) ;) :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Κουκλα,κουκλακι,κουκλαρα ....!!!!
μεθαυριο κριτικη ομως μην το ξεχασεις ;) και ακονισε το πιρουνι σου ;)αυριο αυτο το καυλακι θα το εχω στην αγκαλιά μου
Στην περίπτωσή μας έπρεπε να λέει: Βγάλε, το κόκκινο φουστάνι......Βάλε το κόκκινο φουστάνι, εκείνο που σε κάνει να μοιάζεις πυρκαγιά.