spunky13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 27
- Like
- 6.717
- Πόντοι
- 7.715
η κοπελα να μυριζει τσιγαριλα,η φαγητο,εντονα?σου εχει συμβει αυτο guru?
η κοπελα να μυριζει τσιγαριλα,η φαγητο,εντονα?σου εχει συμβει αυτο guru?
η κοπελα να μυριζει τσιγαριλα,η φαγητο,εντονα?
Στα κακά κορίτσια λέμε κακά λόγια αλλά στα καλά κορίτσια λέμε μόνο ωραία και καλά λόγια γιατί τα προσέχουμε.Καλησπέρα σας και καλή εβδομάδα! Σας ευχαριστώ για καλά λόγια! Φιλάκια πολλά μωράκια μου... :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-*:-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*:-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μου εχει τύχει με Ναντια Ρωσσακι!!! :S :S :S
Γειά σου μωράκι μου...Γειά σου Katty
Σε ευχαριστώ μωρό μου! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*Στα κακά κορίτσια λέμε κακά λόγια αλλά στα καλά κορίτσια λέμε μόνο ωραία και καλά λόγια γιατί τα προσέχουμε.![]()
:-*
![]()
Το μαμαμε το θρεντ της κουκλιτσας αλλα η Ναντια με μενα μυριζε σουβλακιΗ Νάντια είναι μια cult κατάσταση και επιβάλετέ η μυρωδιά χαχαχαχα
Παρτην τηλεφωνο Πετρακη. Μην απασχολεις το νημα με τετοιες ερωτησειςKATTY σε ποιες περιοχες κανεις ραντεβου εντος αττικης; Σε ολες η μονο σε συγκεκριμενες;
σχεδόν σε όλες διαθέτει σοφέρ η κοπέλα, όχι σαν κάποιες άλλες που δεν δίνουν ένα μεροκάματο αλλού.KATTY σε ποιες περιοχες κανεις ραντεβου εντος αττικης; Σε ολες η μονο σε συγκεκριμενες;
Καλή σας νύχτα και όνειρα γλυκά ωραιοτάτη μου δεσποινίς.Καλησπέρα σας!:-* :-* :-*
πολύ καλά κάνει ...σχεδόν σε όλες διαθέτει σοφέρ η κοπέλα, όχι σαν κάποιες άλλες που δεν δίνουν ένα μεροκάματο αλλού.
Φιλάκια μωρό μου!Καλή σας νύχτα και όνειρα γλυκά ωραιοτάτη μου δεσποινίς.![]()
![]()
![]()
πολύ καλά κάνει ...
για πολλούς και ευνοήτους λόγους...
Uber εισαι φιλε Γιαννακη ?σχεδόν σε όλες διαθέτει σοφέρ η κοπέλα, όχι σαν κάποιες άλλες που δεν δίνουν ένα μεροκάματο αλλού.