Spiderw
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 23 Απρ 2022
- Κριτικές
- 14
- Like
- 2.587
- Πόντοι
- 1.196
Ετσι ρε πουστη μου.....ετσι.....Καλημέρα στα αγόρια μου θα λείψω μερικές μέρες θα επιστρέψω πολύ δυνατά μέχρι τότε
Τρελανε μας παιδαρεεεεεε.....
Ετσι ρε πουστη μου.....ετσι.....Καλημέρα στα αγόρια μου θα λείψω μερικές μέρες θα επιστρέψω πολύ δυνατά μέχρι τότε
Ξεκουρασου κοριτσαρα οταν επανελθεις τα λεμε να περνας τελεια!!!Καλημέρα στα αγόρια μου θα λείψω μερικές μέρες θα επιστρέψω πολύ δυνατά μέχρι τότε
...εγω δν φταιω σε τπτ! Της φερθηκα με προσοχη, φροντιδα και προδερμ της κορασιδας!Να πω ότι δεν το είπα; Το είπα παραπίσω αλλά με δουλεύατε! Μετά την συνάντηση με την "μαυρογατα" με το τρίτο πόδι, θα κάνει καμμιά βδομάδα το κορίτσι να ξαναεμφανιστεί!
Το ειπα εγω......φρονιμαααα!!!...εγω δν φταιω σε τπτ! Της φερθηκα με προσοχη, φροντιδα και προδερμ της κορασιδας!
Πολύ καλή και όμορφη η παρουσία του εαυτού σου Κατια και για εμένα το καλύτερο σημείο είναι η αναφορά σου για τις ώρες που μπορείς να απαντήσεις σε κάποιον … σεβασμός από την πλευρά σουΓειά σας αγόρια & κορίτσια
Είμαι η Κάτια με καταγωγή από Ουκρανία, νέα στον χώρο και ελπίζω να σας γνωρίσω και να περάσουμε όμορφα μαζί! Μου αρέσει να είμαι δυναμική, δοτική, με όρεξη και πάθος στο κρεβάτι, και να δίνω στον άντρα που έχω απέναντί μου όλη μου την προσοχή και φροντίδα για να περάσει αξέχαστα! Είμαι 32χρονών με όμορφο καλοσχηματισμένο σώμα, στήθος Α+
Το δωράκι μου για τις βασικές μου υπηρεσίες είναι 100€/h , 160€/2h
Οι βασικές μου υπηρεσίες είναι : gfe (εμπειρία φιλενάδας), γαλλικό φιλί, σεξ σε όλες τις στάσεις, 2 εκτονώσεις στην ώρα, ελεύθερο στοματικό, εκσπερμάτωση σε σώμα/στόμα/πρόσωπο (cib, cim, cif), βαθύ στοματικό, 69, αυτοικανοποϊηση (handjob & footjob), ελεύθερο παιχνίδι με τα δάκτυλα, ερωτικό μασάζ, μασάζ προστάτη, ελεύθερο στοματικό-anal rimming (παθητική), StrapOn, λεσβιακό.
Οι έξτρα υπηρεσίες μου είναι : Πρωκτικό (ανάλογα το μέγεθος) +30€, Ζευγάρια (τιμή x2), Δύο άνδρες – εφόσον γνωριζόμαστε ήδη (τιμή x2),
Κάνω ραντεβού σε ξενοδοχείο της επιλογής σας στο κέντρο και στην ευρύτερη περιοχή (σε περίπτωση μεγάλης απόστασης υπάρχει επιβάρυνση το κόστος του ταξί).
Για DUO, longdate ή συνοδεία κατόπιν συνεννόησης.
Επικοινωνία και ραντεβού αποκλειστικά μέσω μηνύματος στο Viber – 6943072514 (θα ήθελα στο μήνυμα να μου αναφέρετε και εάν μπορώ να σας απαντήσω σε συγκεκριμένες ώρες για την αποφυγή δυσάρεστων καταστάσεων, σε περίπτωση που δεν σας απαντήσω άμεσα).
Ώρες ραντεβού:16:00 με 22:00.
Ελπίζω να περάσουμε μαζί στιγμές απόλαυσης, γεμάτες ερωτισμό και πάθος!
Κάτια ΧΧΧ
...εγω δν φταιω σε τπτ! Της φερθηκα με προσοχη, φροντιδα και προδερμ της κορασιδας!
Τυπάρα @Odin_ δεν διαφωνούμε ότι ήσουν φρόνιμος και της φέρθηκες με προσοχή και προδέρμ, αλλά με το κανόνι που κουβαλάς της έδωσες τις τρύπες στο χέρι (εμπρός και πίσω κίνηση) και εξαφανίστηκε το κορίτσι μιά εβδομάδα για να συνέλθειΤο ειπα εγω......φρονιμαααα!!!
Καλημέρα !! Μεγάλο και άνετο τζακούζι Κατια , που είναι ?Καλημέρα και καλό πσκ σε όλους Τηλ 6943072514 viber
Καλημέρα και καλό πσκ σε όλους Τηλ 6943072514 viber
Πρίαμος είναιΚαλημέρα !! Μεγάλο και άνετο τζακούζι Κατια , που είναι ?
Παγκράτι , Μοσχάτο ή Μεταμόρφωση ? Είναι και πολλά …Πρίαμος είναι
Παντού έχει τσακίζει αγόρι μου και το συγκεκριμένο σε κάθε περιοχιΠαγκράτι , Μοσχάτο ή Μεταμόρφωση ? Είναι και πολλά …
Όπως και να είναι , πολύ ωραίο φαίνεταιΠαντού έχει τσακίζει αγόρι μου και το συγκεκριμένο σε κάθε περιοχι
Καλημέρα μην τα βάζετε παιδιά με τον @Odin_ χαχαχα είναι ο πιο τρυφερός άντρας προς τις γυναίκες .... απλά ένα κρύωμα είχα τίποτα άλλο Όλα καλά στο τέλοςΤυπάρα @Odin_ δεν διαφωνούμε ότι ήσουν φρόνιμος και της φέρθηκες με προσοχή και προδέρμ, αλλά με το κανόνι που κουβαλάς της έδωσες τις τρύπες στο χέρι (εμπρός και πίσω κίνηση) και εξαφανίστηκε το κορίτσι μιά εβδομάδα για να συνέλθει
Ενταξη πρωι πρωι.......ολα τα λεφτα.....Καλημέρα και καλό πσκ σε όλους Τηλ 6943072514 viber
Καλημέρα από το πρωί φαίνεται χαχαχα καλή διάθεση σε όλουςΕνταξη πρωι πρωι.......ολα τα λεφτα.....
Τη κωλαρακι θεε μου.....
Κατια μας τον εκανες πυραυλο πρωινιατικα.....
Να εισαι καλα κοπελαρα μου....
Δωσε πονο......
Καλημέρα από το πρωί φαίνεται χαχαχα καλή διάθεση σε όλους