6Y44
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2018
- Κριτικές
- 56
- Like
- 6.185
- Πόντοι
- 11.836
Και αυτό έτσι για να έχετε μία ωραία μέρα
Με το στρινγκ σε θέλω
Και αυτό έτσι για να έχετε μία ωραία μέρα
Τρελανε μας....!!!!Μηνύματα στο viber 6943072514
Πω κόλαση αυτή η γυναίκα πωωωΜηνύματα στο viber 6943072514
Σώμα λαμπάδα...απλά ανυπομονώ να σε δωΚαλημέρα
Και μία τουρτα νουγκατινα δωρο!!! Τα γραφει ολα στο προφιλ της.....100 μαζι με anal;
Ωραιο στησιμο!Μηνύματα στο viber 6943072514
...ωνσγ!!!!!!!Και αυτό έτσι για να έχετε μία ωραία μέρα
Φίλος άσε να προλάβουμε να χαρούμε και εμείς την κοπέλα πρίν την αναλάβεις με το κανόνι σου!...ωνσγ!!!!!!!
Θα τσιμπολογησω λιγο απ'ολα!!!
...μαγκα, η @Katiauk ειναι τρελη καβλα και βγαζει γουστα ομορφα στο κρεβατι! Μεχρι τωρα ειχα δοκιμασει το "βασικο" της προγραμμα και με ειχε στειλει αδιαβαστο, αλλα αυτη την φορα θα χαρω καθε εκατοστο της σωματαρας-προσωπαρας της κ καθε γουστο που προσφερειΦίλος άσε να προλάβουμε να χαρούμε και εμείς την κοπέλα πρίν την αναλάβεις με το κανόνι σου!
Τουλάχιστον άφησέ μας το κωλαράκι της απείραχτο!!!
Κατάλαβα! Θα κάνουμε καμμιά βδομάδα να δούμε την κοπέλα μέχρι να συνέλθει από εσένα...μαγκα, η @Katiauk ειναι τρελη καβλα και βγαζει γουστα ομορφα στο κρεβατι! Μεχρι τωρα ειχα δοκιμασει το "βασικο" της προγραμμα και με ειχε στειλει αδιαβαστο, αλλα αυτη την φορα θα χαρω καθε εκατοστο της σωματαρας-προσωπαρας της κ καθε γουστο που προσφερει
Οποιος προλαβε, προλαβε.....
Θελω να σταθω λιγο στο "διαφορους αβανταδορους"......Για πες μας εσυ ρε γιγαντα που δεν εισαι " αβανταδόρος" ποια κοπελα? εχεις συστησει? Γιατι εαν δεν υπηρχαν οι αβανταδόροι όπως τους λες εσυ......και προσβαλωμαι βαρυτατα.....θα πηδαγατε οι μισοι εδω μεσα τη χουφτα σας.....Να ξέρεις οτι το σαιτ ειναι να λεμε τις εμπειριες και τα σχετικα.....οχι για να μας βριζει ο καθε τυχαρπαστος χθεσινός......κρατα το " αβανταδορους" για εσενα οταν κανεις αβαντες.......Τρομερή διάθεση.... Πολύ καλα στησίματα ... Σε γενικές γραμμές καλή.....
Ως εκεί όχι τπτ θεϊκό και διάφορα άλλα που διάβασα ..... Από διάφορους αβανταδορους....
Καθαρή και προσεγμένη αλλά όπως και μερικές ακόμα ανεξάρτητες δεν είχε ξυρίσει τα πόδια της. Έλεος με αυτό βρε κορίτσια ......
Εσυ φρονιμα.........μαγκα, η @Katiauk ειναι τρελη καβλα και βγαζει γουστα ομορφα στο κρεβατι! Μεχρι τωρα ειχα δοκιμασει το "βασικο" της προγραμμα και με ειχε στειλει αδιαβαστο, αλλα αυτη την φορα θα χαρω καθε εκατοστο της σωματαρας-προσωπαρας της κ καθε γουστο που προσφερει
Οποιος προλαβε, προλαβε.....
Χαχαχαχαχα...........Θελω να σταθω λιγο στο "διαφορους αβανταδορους"......Για πες μας εσυ ρε γιγαντα που δεν εισαι " αβανταδόρος" ποια κοπελα? εχεις συστησει? Γιατι εαν δεν υπηρχαν οι αβανταδόροι όπως τους λες εσυ......και προσβαλωμαι βαρυτατα.....θα πηδαγατε οι μισοι εδω μεσα τη χουφτα σας.....Να ξέρεις οτι το σαιτ ειναι να λεμε τις εμπειριες και τα σχετικα.....οχι για να μας βριζει ο καθε τυχαρπαστος χθεσινός......κρατα το " αβανταδορους" για εσενα οταν κανεις αβαντες.......
Ενας φιλος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσυ φρονιμα......
Κατάλαβα! Θα κάνουμε καμμιά βδομάδα να δούμε την κοπέλα μέχρι να συνέλθει από εσένα
Ως εκεί όχι τπτ θεϊκό και διάφορα άλλα που διάβασα ..... Από διάφορους αβανταδορους....Χαχαχαχαχα...........
Καλό πολύ καλό.
Εγώ έκανα μια κρητική για την κοπέλα ...... Τι έπαθες εσύ; Στον δικό σου μπήκε???
Ρε Pate τι έπαθες ? Διάβασε ξανά όλο το σχόλιο μου . Και μετά γράψε ..... Αν δεν έχεις κάτι να πεις καλύτερα μην μιλάς.......Ως εκεί όχι τπτ θεϊκό και διάφορα άλλα που διάβασα ..... Από διάφορους αβανταδορους....
αυτό είναι κριτική για κοπέλα ????
...τι εννοεις, δν ειμαι φρονιμος εγω?!?!Εσυ φρονιμα......
Αρχικά δεν δεχομαι απο κανεναν να με προσβαλλει...............δεν θα μου πει κανενας οτι δεν θα μιλαω.....ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ..........τωρα οποιος υποστηριζει το αντιθετο μονο ως ΓΕΛΟΙΟΣ μπορει να το στηριξει. Επειδη διαβασα τα καραγκιοζιλικια περι "αβανταδόρων" (για την κριτική δεν με ενδιαφερει και δεν την σχολιαζω, αλλωστε γραφεις οτι νομιζεις....καλο ή κακο, δικο σου θεμα) αυτο επαθα.......και δεν φτανει αυτο το συνεχιζεις και λες οτι το κανω για κερασμα................. Δυστηχως στο σαιτ εχει και μ................ες.....Αυτα εχει η ζωή!!!!!Ρε Pate τι έπαθες ? Διάβασε ξανά όλο το σχόλιο μου . Και μετά γράψε ..... Αν δεν έχεις κάτι να πεις καλύτερα μην μιλάς.......
Θα σε κεράσει μην αγχώνεσαι....
Όντως έχει μακακες... Δίκιο έχεις.... Κάνε μια βόλτα από τον καθρέπτη σου.Αρχικά δεν δεχομαι απο κανεναν να με προσβαλλει...............δεν θα μου πει κανενας οτι δεν θα μιλαω.....ΤΟ ΣΑΙΤ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ..........τωρα οποιος υποστηριζει το αντιθετο μονο ως ΓΕΛΟΙΟΣ μπορει να το στηριξει. Επειδη διαβασα τα καραγκιοζιλικια περι "αβανταδόρων" (για την κριτική δεν με ενδιαφερει και δεν την σχολιαζω, αλλωστε γραφεις οτι νομιζεις....καλο ή κακο, δικο σου θεμα) αυτο επαθα.......και δεν φτανει αυτο το συνεχιζεις και λες οτι το κανω για κερασμα................. Δυστηχως στο σαιτ εχει και μ................ες.....Αυτα εχει η ζωή!!!!!
ποιος ειναι τι.......φαινεται......Όντως έχει μακακες... Δίκιο έχεις.... Κάνε μια βόλτα από τον καθρέπτη σου.
Ρε πάτε αφού την βρίσκεις μαζί μου σιγά μην σε αφήσω να μου πεις την τελευταία για πρώτη ....
Κάνε γάλα για κακάο.