AGNWSTOS89
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 677
- Πόντοι
- 301
Φτιαξε και κανα κατάλογο για κριτικές
Τώρα συγνώμη ρε φίλε, αλλά ακριβώς στην υπογραφή της λέει αυτά που ζητάς, δες ακριβώς κάτω από την ανάρτηση της.Ναί! Και να έβαζες κάπου, ας πούμε στο προφίλ σου, της υπηρεσίες σου με τις τιμές κτλ για να μην σε ζαλίζουμε κούκλα μου με μήνυματα που ρωτάμε όλοι μας τα ίδια πράγματα!
Εννοώ πέραν της ωριαίας χρέωσης +anal που έχει στην υπογραφή της, για τις υπόλοιπες πληροφορίες/υπηρεσίες (πχ. cim-cif, duo, shallow, squirt, παρτουζα κτλ) κατάλαβες υποθέτω! Επίσης κάποιες πληροφορίες για την εμφάνιση της, πέραν των φωτογραφιών (πχ ύψος, κιλά, χαρακτηριστικά κτλ), πάλι κατάλαβες υποθέτω!Τώρα συγνώμη ρε φίλε, αλλά ακριβώς στην υπογραφή της λέει αυτά που ζητάς, δες ακριβώς κάτω από την ανάρτηση της.
Εννοείται μας έλειψες μωρακιΚαλημέρα στα αγόρια μου σας έλειψα αχαχαχ
...32-33.Καλησπέρα σε ολους.
Ξερουμε τι ηλικια περιπου εχει η Κατια?
Ευχαριστώ.
Αυτό αδερφέ αποκλείεται να γίνει ποτέ!!! Ακόμα κι αν βγάλει ανακοίνωση, ακόμα κι τυπώσει αφίσες και γεμίσει τους δρόμους και τις κολώνες, ακόμα κι αν βγει στην TV και τα πει όλα αυτά, κάποιος θα βρεθεί που θα ρωτήσει... Τιμούλα;;;;Εννοώ πέραν της ωριαίας χρέωσης +anal που έχει στην υπογραφή της, για τις υπόλοιπες πληροφορίες/υπηρεσίες (πχ. cim-cif, duo, shallow, squirt, παρτουζα κτλ) κατάλαβες υποθέτω! Επίσης κάποιες πληροφορίες για την εμφάνιση της, πέραν των φωτογραφιών (πχ ύψος, κιλά, χαρακτηριστικά κτλ), πάλι κατάλαβες υποθέτω!
ps. Αν και εγώ τις πήρα τις πληροφορίες που ήθελα, μετά απο 3-4 μηνύματα, η προτροπή μου είναι να τα έχει όλα κάπου μαζεμένα για δική της ευκολία ώστε να γλυτώσει να απαντάει τα ίδια πράγματα σε άπειρα π.μ.!
Ε ναι......Αυτό αδερφέ αποκλείεται να γίνει ποτέ!!! Ακόμα κι αν βγάλει ανακοίνωση, ακόμα κι τυπώσει αφίσες και γεμίσει τους δρόμους και τις κολώνες, ακόμα κι αν βγει στην TV και τα πει όλα αυτά, κάποιος θα βρεθεί που θα ρωτήσει... Τιμούλα;;;;
Από ότι φαίνεται ειναι στην καλύτερη ηλικίαΚαλησπέρα σε ολους.
Ξερουμε τι ηλικια περιπου εχει η Κατια?
Ευχαριστώ.
καυλημερα...Καλημέρα
χτύπημα κάτω από την μέση αυτό...Και αυτό έτσι για να έχετε μία ωραία μέρα
καλημέρα.Και αυτό έτσι για να έχετε μία ωραία μέρα
ΚαλημέραΜηνύματα στο viber 6943072514
Άψογη... καλημέρα Κάτια.Καλημέρα