Vasilisperisteri
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Νοε 2020
- Κριτικές
- 30
- Like
- 4.523
- Πόντοι
- 2.836
Καλησπέρα όμορφη....επέστρεψες;;;
Χάθηκε!!!!!!!!! Αυτό ήταν ή της πήρε το διαβατήριο ο αρμόδιος!!!!Τι γίνεται ρε παιδιά το μωρό ?
Υπολειτουργεί το νήμα .
Καλημέρα υπέροχη Κάτια, εννοείτε πως μας έλειψες.Καλημέρα αγόρια ελπίζω να σας έλειψα.... Επέστρεψα Ραντεβού από Δευτέρα 6943072514
Επιτέλους...Καλημέρα αγόρια ελπίζω να σας έλειψα.... Επέστρεψα Ραντεβού από Δευτέρα 6943072514
Καλημέρα αγόρια ελπίζω να σας έλειψα.... Επέστρεψα Ραντεβού από Δευτέρα 6943072514
Αλλά και το μπροστινό μέρος είναι θεσπεσιο....Καλημέρα αγόρια ελπίζω να σας έλειψα.... Επέστρεψα Ραντεβού από Δευτέρα 6943072514
Καλώς μας ήρθεςΚαλημέρα αγόρια ελπίζω να σας έλειψα.... Επέστρεψα Ραντεβού από Δευτέρα 6943072514
Ομορφιά...και από κοντά ακόμα πιο όμορφη6943072514 τιλ
Καλώς την κουκλάρα μας! Εννοείται μας έλειψες και πολύ μάλισταΚαλημέρα αγόρια ελπίζω να σας έλειψα.... Επέστρεψα Ραντεβού από Δευτέρα 6943072514
Άσπρο πάτο μωρό μ6943072514 τιλ
Προκαλείς....προκαλείς...Φιλαρακια καλησπερα....αρχικά να ζητησω συγνωμη διότι ο λογος που η Κατια ελειπε τουλαχιστον τις τελευταιες 7 ημερες ημουν εγω και ενα ταξιδι εκτος που την πηρα μαζι μου......Τι να πω ? 6 νυχτες 7 ημερες με αυτο το ΠΛΑΣΜΑ....!!! Τις πρωτες ημερες με ειχε πιασει μια μανια και της έπαιρνα παντου παντα μονο κωλαρακι.....Και Εχυνε!!! Δεν το εχω ξαναζησει.....Τα πρωινα που με ξυπναγε με πιπα κοιτωντας με στα ματια με αυτες τις ματαρες??? Που ανεβαινε απο πανω? Και εχυνε συνεχως??? Που το εκανα συνεχεια σαν εφηβος??? (σσ δεν ειμαι), που δεν ηξερα τι να πρωτοκανω! Εγλυφα εχυνε , γαμαγα εχυνε, δακτυλιαζα εχυνε!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ....και απο εμφνιση ...ΓΛΥΚΑ...ΚΥΡΙΑ τρελλαθηκα....ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ το μωρο Ανεπιφυλακτα....
Ρε αδερφέ με το συμπαθειο κιόλας αλλά δεν πείθεις.3 κοπέλες ακολουθείς και οι 3 είναι φιλενάδες.και για τις 3 όλος τυχαίος ξέρεις πολλά.εχουν αναφερθεί και άλλοι για κάποιους κοινούς τρόπους γραφης.απλα το λέω για μη νομίζεις ότι αναφέρεσαι σε πρόβατα.αυτο από εμένα και ούτε θα μπω σε αντιπαράθεση.καλο βράδυ.Φιλαρακια καλησπερα....αρχικά να ζητησω συγνωμη διότι ο λογος που η Κατια ελειπε τουλαχιστον τις τελευταιες 7 ημερες ημουν εγω και ενα ταξιδι εκτος που την πηρα μαζι μου......Τι να πω ? 6 νυχτες 7 ημερες με αυτο το ΠΛΑΣΜΑ....!!! Τις πρωτες ημερες με ειχε πιασει μια μανια και της έπαιρνα παντου παντα μονο κωλαρακι.....Και Εχυνε!!! Δεν το εχω ξαναζησει.....Τα πρωινα που με ξυπναγε με πιπα κοιτωντας με στα ματια με αυτες τις ματαρες??? Που ανεβαινε απο πανω? Και εχυνε συνεχως??? Που το εκανα συνεχεια σαν εφηβος??? (σσ δεν ειμαι), που δεν ηξερα τι να πρωτοκανω! Εγλυφα εχυνε , γαμαγα εχυνε, δακτυλιαζα εχυνε!!! ΔΕΝ ΠΕΡΙΓΡΑΦΩ ΑΛΛΟ....και απο εμφνιση ...ΓΛΥΚΑ...ΚΥΡΙΑ τρελλαθηκα....ΣΥΣΤΗΝΕΤΕ το μωρο Ανεπιφυλακτα....
Καλά περάσαμε βλέπω...Απο την εκδρομουλα μας.......
Να ηταν η ζηλια ψωρα......δες απο ποτε ειμαι εδω μεσα εχω 13 κριτικες και στο κατω κατω εγω ενημερωνω το σαιτ....εαν δεν σου αρεσει μην με διαβαζεις.....υπαρχουν εδω μεσα τοσες μουναρες ή οχι ......η επιλογη ειναι προσωπικη υποθεση......Ρε αδερφέ με το συμπαθειο κιόλας αλλά δεν πείθεις.3 κοπέλες ακολουθείς και οι 3 είναι φιλενάδες.και για τις 3 όλος τυχαίος ξέρεις πολλά.εχουν αναφερθεί και άλλοι για κάποιους κοινούς τρόπους γραφης.απλα το λέω για μη νομίζεις ότι αναφέρεσαι σε πρόβατα.αυτο από εμένα και ούτε θα μπω σε αντιπαράθεση.καλο βράδυ.