Νέα

Κάτια Μακρή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 91
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το θρεντ να συγχωνευτει με το τι αμαξι να παρω.... :2funny: :2funny: :2funny:

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Καποια απο αυτα που αναφερεις ηρθαν απο ΗΠΑ, αναπτυχθηκαν εκει...
Σε ανθρωπους που πιστευουν οτι ενας 6κυλινδρος σε σειρα (Μ3) ειναι καλυτερος απο εναν V6 δεν εχεις κατι να πεις γιατι απλα ειναι ασχετοι.

Η VW πριν απο χρονια πηρε τεχνογνωσια για κιβωτια ταχυτητων απο την Toyota, αλλα ακομα τα κιβωτια τους ειναι για τον πουτσο (βλεπε γκολφ).
Σου ειπα για common rail, μοτερ με τουρμπο και κομπρεσορα κτλ.... ολα αυτα ηρθαν απο ιταλια. Κατσε και ξεστραβωσου, διαβασε τιποτα, και ασε αυτους που εχουν δει πως ειναι ενας κινητηρας απο μεσα να ξερουν περισσοτερα.
Στις ΗΠΑ αυτοκινητοβιομηχανιες οπως η GM, εδω και δεκαετιες κανουν ερευνα και εξελιξη και επενδυουν τεραστια ποσα. Και οδηγουν την αυτοκινητοβιομηχανια ολου του κοσμου. Επειδη σε αντιθεση με σενα οι γνωσεις μου περι αυτοκινητου δεν προερχονται απο περιοδικα, μπες στο γερμανικο και τραβα στην στανη.

ΥΓ. Η ΑΡ ειχε VVT απο το 1985... (2.0 twin spark, 8V)
οτι να'ναι
εμπλεξε και τα αμερικανικα τωρα,που ειναι μια σχολη απο μονα τους..
οσο για τους twin spark?μαλλον συνεργειο πρεπει να'χεις για αυτο τους αποθεωνεις!βεαια οι μποξερ που αξκολουθησαν ξεπερασν καθε προσδοκια οσο αφορα την αξιοπιστια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τα τελευταια χρονια οι ιταλοι φυτοζωουν..ο λογος απλος...υψηκες τιμες για χαμηλης ποιοτητας προιοντα..Τους καναν το τρυπιδ ιφινιστρινι με τους ΤΣΙ,και το ξαναγυρισαν στα τουρμπο..

μη γαμαμε το θρεντ της κατιας ομως...μπες στο κοκκινο φιατακι σου γυρνα τη μιζα και δωκε μπολικο γκαζι..τα μεσημερια δυσκολα ξεκινανε..

Gushallo

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2007
Like
19
Πόντοι
16
Παντρεμένη είναι μάγκες...  :grin:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Πέρα από την πλάκα και την κόντρα,δείτε το βιντεάκι με τον Άρι Βατάνεν στοπ Πάικσ Πικ, γαμάει παίκτες

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
οτι να'ναι
εμπλεξε και τα αμερικανικα τωρα,που ειναι μια σχολη απο μονα τους..
οσο για τους twin spark?μαλλον συνεργειο πρεπει να'χεις για αυτο τους αποθεωνεις!βεαια οι μπξερ που αξκολουθησαν ξεπερασν καθε προσδοκια οσο αφορα την αξιοπιστια... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

μη γαμαμε το θρεντ της κατιας ομως...μπες στο κοκκινο φιατακι σου γυρνα τη μιζα και δωκε μπολικο γκαζι..τα μεσημερια δυσκολα ξεκινανε..

Οχι δεν εχω συνεργειο, αλλα εχω δουλεψει σε κινητηρες πιο παλια .Τωρα πλεον ειμαι μηχανολογος. Εσυ τι σχεση εχεις με τον χωρο του αυτοκινητου? Διαβαζεις 4Τ? Αφου εσυ ξερεις περισσοτερα πες μας ποιος και ποτε και με ποιο τροπο εκανε την ερευνα για αεροσακους πχ. Πες μας μεχρι ποσα g αντεχει το ανθρωπινο σωμα? Ακουω....

Το 75% των Golf GT (170hp, turbo & compressor) εσπασαν μοτερ... Συνεχιζεις να μας δειχνεις ποσο ασχετος εισαι με το αντικειμενο. Πες μας καταρχην λεπτομερειες για τους κινητηρες boxer, και γιατι subaru, porche τους χρησιμοποιουν.

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ήρεμα θα μας 'ερθει κανάς εκκεντροφόρος στο κεφάλι,
πάντος ένα έχω να πω, μπορεί και όλοι να έχουμε δίκιο αναλογα απο πια μεριά βλέπουμε το κάθε τί, το 91 είχα μια 190 Ε (Benz) τό έδωσα τότε και πήρα μια Gulieta 1600. Ενειωσα πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και οδηγική συκγίνηση με την Αλφα παρά με την μερσεντές.

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ήρεμα θα μας 'ερθει κανάς εκκεντροφόρος στο κεφάλι,
πάντος ένα έχω να πω, μπορεί και όλοι να έχουμε δίκιο αναλογα απο πια μεριά βλέπουμε το κάθε τί, το 91 είχα μια 190 Ε (Benz) τό έδωσα τότε και πήρα μια Gulieta 1600. Ενειωσα πολύ μεγαλύτερη ασφάλεια και οδηγική συκγίνηση με την Αλφα παρά με την μερσεντές.

Με ανθρωπους που δεν εχουν οδηγησει Αλφα Ρομεο / Λαντσια, τι να πεις? Εκφερουν αποψη για κατι που δεν εχουν οδηγησει ποτε. Στην Γερμανια πριν απο 1-2 χρονια οι κατοιχοι ΑΡ βγηκαν 2οι πιο ικανοποιημενοι πελατες στην Γερμανια. Ερευνα της JD POWER.

Nostalgia

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2009
Like
43
Πόντοι
1
Με ανθρωπους που δεν εχουν οδηγησει Αλφα Ρομεο / Λαντσια, τι να πεις? Εκφερουν αποψη για κατι που δεν εχουν οδηγησει ποτε. Στην Γερμανια πριν απο 1-2 χρονια οι κατοιχοι ΑΡ βγηκαν 2οι πιο ικανοποιημενοι πελατες στην Γερμανια. Ερευνα της JD POWER.

Οι πρωτοι????

Εγω ειμαι φιλικα προσκειμενος προς Ιαπωνια μερια. Βρισκω ομως ψιλοανουσια την συγκεκριμενη κουβεντα. Η αναδρομη δεν προσφερει κατι. Για παραδειγμα:

Το πρωτο αυτοκινητο εσωτερικης καυσης καταχωρηθηκε στην Γερμανια απο τον Μπενζ. Ακομα κι οι Γαλλοι χρησιμοποιησαν τον κινητηρα του Μπενζ. Με βαση την λογικη σου θα επρεπε ο αλλος να σου να σου πει οτι οταν εμεις φτιαχναμε αυτοκινητα εσεις παιζατε μαντολινο και να τελειωσει η κουβεντα εκει.

Πιστευω με καταλαβαινεις ετσι?

DSF515

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2015
Like
1.563
Πόντοι
216
Ανασύρω το τόπικ απλά για να εκθέσω άτομα. Μουαχαχα

Stories

Νέο!