alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Ουδέν σχόλιον.ε που ηθελες να το προσδιοριζω, στην γνωστη μπαζολια των 8 γραμματων?εκει μονο εχανες λεφτα.
Ουδέν σχόλιον.ε που ηθελες να το προσδιοριζω, στην γνωστη μπαζολια των 8 γραμματων?εκει μονο εχανες λεφτα.
για πες μας τι εχει το SF να μαθαινουμε και τιποτα
Τώρα τι έχει το SF άστο καλλίτερα.
Εκτός και αν νομίζεις ότι SF είναι το State και το USF.
για πες μας τι εχει το SF να μαθαινουμε και τιποτα
Ῥὲ φἰλε εἶσαι (καὶ εἶμαι) ἡλικιακὰ στὴν τελικὴ προσέγγιση πρὸς τὴν αἰωνιότητα.
Ἁκόμα μ' αὐτὲς τὶς παπαριὲς ἀσχολεῖσαι;
Ψαγμενος ο Βολταιρο κυριε Μπακάλη![]()
ασε βρηκα μονος μου.
Of all major cities in the United States, San Francisco has the second-highest percentage of residents with a college degree, behind only Seattle. Over 44% of adults within the city limits have a bachelor's or higher degree.
σηατλ και σαν φρανσισκο σα να λεμε βαθμο δυσκολιας ιεκ ξυνη και αμαρανθος. κοιτσοι στραβοι ολοι θα παρετε ενα πτυχιο![]()
Βοϊδοσχολή:
www.ucsf.edu/news/2014/08/116551/ucsf-named-second-best-medical-university-world-ranking]UCSF Makes Top 5 in World Rankings for Medical, Life Sciences Universities[/url]
nai αλλα εισαι μαλακας![]()
Εικάζω πως San Francisco και Seattle έχουν τα ποσοστά αυτά λόγω των εταιριών που έχουν έδρα εκεί, και οι οποίες προφανώς απασχολούν κόσμο με υψηλή μόρφωση.
ασε βρηκα μονος μου.
Of all major cities in the United States, San Francisco has the second-highest percentage of residents with a college degree, behind only Seattle. Over 44% of adults within the city limits have a bachelor's or higher degree.
σηατλ και σαν φρανσισκο σα να λεμε βαθμο δυσκολιας ιεκ ξυνη και αμαρανθος. κοιτσοι στραβοι ολοι θα παρετε ενα πτυχιο![]()
Δηλαδη με λιγα λογια, αν εγω εφυγα στα 18, σπουδασα 5 χρονια στο NYU 2 χρονια με GRAND στο Harvard Business School (κατα την περιδο αυτη δουλευα part time στην Citicorp και μετα εριχνα και μια πινελια στο Seton Hall για πολιτικες επιστημες θα με εκανε τον "απ'ευθειας βλακα"? Που δουλευεις φιλε?
Παντως σε πληροφορώ οτι στην Αμερικη χανοντας 2 μαθηματα (winter/spring semester) 2 συνεχομενα terms δλδ, εισαι OUT! Και οχι μονο αυτο, αλλα μετα εισαι και fucked! γιατι θα πρεπει να τιμωρηθεις με Community College... Εδω, αστα ....Τα χρονια στα θρανια ειναι παρασημα....
χοντρο ρε![]()
φωτογραφια πτυχιου μπροστα στο θρεντ στο πισι με σβησμενα τα στοιχεια αλλιως γελαμε
Ρούλη σοβαρέψου.
Δεν είμαι Λάκης.
Ε τότε σκάναρε και βάλε εδώ την απόδειξη πληρωμής για την διαμονή σου στο ξενοδοχείο.