Νέα

Καθυστέρηση απόκτησης πτυχίου-Παίζει ρόλο στην αγορά εργασίας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
για πες μας τι εχει το SF να μαθαινουμε και τιποτα

ασε βρηκα μονος μου.

Of all major cities in the United States, San Francisco has the second-highest percentage of residents with a college degree, behind only Seattle. Over 44% of adults within the city limits have a bachelor's or higher degree.

σηατλ και σαν φρανσισκο σα να λεμε βαθμο δυσκολιας ιεκ ξυνη και αμαρανθος. κοιτσοι στραβοι ολοι θα παρετε ενα πτυχιο  :2funny:

Επισκέπτης
Τώρα τι έχει το SF άστο καλλίτερα.

Εκτός και αν νομίζεις ότι SF είναι το State και το USF.

Ῥὲ φἰλε εἶσαι (καὶ εἶμαι) ἡλικιακὰ στὴν τελικὴ προσέγγιση πρὸς τὴν αἰωνιότητα.

Ἁκόμα μ' αὐτὲς τὶς παπαριὲς ἀσχολεῖσαι;

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
44
Πόντοι
1.220
Ῥὲ φἰλε εἶσαι (καὶ εἶμαι) ἡλικιακὰ στὴν τελικὴ προσέγγιση πρὸς τὴν αἰωνιότητα.

Ἁκόμα μ' αὐτὲς τὶς παπαριὲς ἀσχολεῖσαι;

Ψαγμενος ο Βολταιρο κυριε Μπακάλη  :grin:

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.135
Πόντοι
17.436
ασε βρηκα μονος μου.

Of all major cities in the United States, San Francisco has the second-highest percentage of residents with a college degree, behind only Seattle. Over 44% of adults within the city limits have a bachelor's or higher degree.

σηατλ και σαν φρανσισκο σα να λεμε βαθμο δυσκολιας ιεκ ξυνη και αμαρανθος. κοιτσοι στραβοι ολοι θα παρετε ενα πτυχιο  :2funny:

Εικάζω πως San Francisco και Seattle έχουν τα ποσοστά αυτά λόγω των εταιριών που έχουν έδρα εκεί, και οι οποίες προφανώς απασχολούν κόσμο με υψηλή μόρφωση.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Βοϊδοσχολή:

www.ucsf.edu/news/2014/08/116551/ucsf-named-second-best-medical-university-world-ranking]UCSF Makes Top 5 in World Rankings for Medical, Life Sciences Universities[/url]

γιατρος εισαι βολταιρο?  :2funny: :2funny: :2funny:

και γω ειμαι γιατρος αφου μενω αθηνα και εχει ιατρικη  :dancing:

φωτογραφια πτυχιου μπροστα στο θρεντ στο πισι με σβησμενα τα στοιχεια αλλιως γελαμε

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.910
Πόντοι
366
ασε βρηκα μονος μου.

σηατλ και σαν φρανσισκο σα να λεμε βαθμο δυσκολιας ιεκ ξυνη και αμαρανθος. κοιτσοι στραβοι ολοι θα παρετε ενα πτυχιο  :2funny:

Ρε Εκτορούκο περιορίσου στα μαγαζιά της παραλιακής.

Γι' αυτά είσαι.

Άντε για να δίνεις και ραντεβού θανάτου με τον Λάκη και την Μαριάννα.

Γκουγκλάρεις, αλλά ανάθεμα αν καταλαβαίνεις τι σου βγάζει το ρημάδι.

Εμ άμα καταλάβαινες ότι στο Σαν Φρανσίσκο μένουν πολλοί που δουλεύουν Πάλο Άλτο και Σηάτλ πολλοί που δουλεύουν Ρέντμοντ δεν θα ήσουνα και Ρούλης.

Άκου Ρούλης.

eleospia85

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2012
Κριτικές
15
Like
79
Πόντοι
10
Δηλαδη με λιγα λογια, αν εγω εφυγα στα 18, σπουδασα 5 χρονια στο NYU 2 χρονια με GRAND στο Harvard Business School (κατα την περιδο αυτη δουλευα part time στην Citicorp και μετα εριχνα και μια πινελια στο Seton Hall για πολιτικες επιστημες θα με εκανε τον "απ'ευθειας βλακα"? Που δουλευεις φιλε?

Παντως σε πληροφορώ οτι στην Αμερικη χανοντας 2 μαθηματα (winter/spring semester) 2 συνεχομενα terms δλδ, εισαι OUT! Και οχι μονο αυτο, αλλα μετα εισαι και fucked! γιατι θα πρεπει να τιμωρηθεις με Community College... Εδω, αστα ....Τα χρονια στα θρανια ειναι παρασημα....

Εψαχνα να δω αν απαντησε κανενας... :hi: :hi: :hi: συμφωνω απολυτα....!!! :hi: :kneel:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
σαβρα συμφοιτητες με τον λαδακη ειστε? αποφοιτησες και συ μηχανικος/ιατρος/νομικος ολα σε ενα  :2funny:

το πουλί

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Like
603
Πόντοι
246
για μενα ο χρονος που τελειωνει καποιος το πανεπιστημιο εχει νοημα ως κριτηριο μονο αν αφορα σχολη σοβαρου πανεπιστημιου του εξωτερικου σε προηγμενο κρατος πχ. καποιο ονομαστο πανεπιστημιο της αγγλιας, της γαλλιας, της γερμανιας, της αμερικης κλπ
στην ελλαδα δεν εχει καμια σημασια
εγω εχω γνωστο που τελειωσε τη σχολη του σε 4 χρονια γιατι ηταν αντιπροεδρος της φοιτητικης παραταξης και επαιρνε θεματα και ειχε κολεγιες με καθηγητες και αλλο φιλο που τελειωσε την ιδια σχολη σε 8 χρονια για διαφορους λογους (προσωπικους και διαχειρισης μαθηματων) ο οποιος ειναι αστερι εχει πιασιε δουλεια και βγαζει 2.500 το μηνα
επειδη τους ειχα κανει ερωτηση σχετικη με το γνωστικο τους αντικειμενο, ο πρωτος μου εδωσε απαντηση που δε θα την εδινε ουτε πρωτοετης, ο δευτερος μου απαντησε γρηγορα και σωστα
ουτε ο βαθμος πτυχιου ελληνικου πανεπιστημιου ειναι ασφαλης δεικτης για το τι αξιζει ο αλλος
γενικα επειδη τα ελληνικα πανεπιστημια ειναι σε πρωτογονη κατασταση και τα λυμαινονται τσουτσεκια της αριστερας και καθηγητικες κλικες αχρηστων, δεν παρεχουν σοβαρα εχεγγυα οτι το πτυχιο που δινουν (οταν και με το βαθμο που το δινουν) ανταποκρινεται 100% στην πραγματικοτητα
βεβαια καλο ειναι να τελειωνει κανεις νωρις για δικο του καλο αφου με ενα χρονο υποχρεωτικο φανταριλικι και τετοια ανεργια, δεν πρεπει να χανει χρονο ασκοπα

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom