AlberttheGreek
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Αυγ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Εννοείται ότι η καθυστέρηση στη λήψη πτυχίου επιδρά αρνητικότατα στον υποψήφιο εργοδότη. Όποτε ως εργοδότης προσέλαβα πτυχιούχο που άργησε να πάρει το δίπλωμά του, το μετάνιωσα.
Αν τα έχεις κάνει όλα αυτά και γύρισες Ελλάδα για δουλειά μάλλον έχω δίκιο στο χαρακτηρισμό μου. Έξω πάνε απευθείας για σπουδές πρώτου πτυχίου:Δηλαδη με λιγα λογια, αν εγω εφυγα στα 18, σπουδασα 5 χρονια στο NYU 2 χρονια με GRAND στο Harvard Business School (κατα την περιδο αυτη δουλευα part time στην Citicorp και μετα εριχνα και μια πινελια στο Seton Hall για πολιτικες επιστημες θα με εκανε τον "απ'ευθειας βλακα"? Που δουλευεις φιλε?
Παντως σε πληροφορώ οτι στην Αμερικη χανοντας 2 μαθηματα (winter/spring semester) 2 συνεχομενα terms δλδ, εισαι OUT! Και οχι μονο αυτο, αλλα μετα εισαι και fucked! γιατι θα πρεπει να τιμωρηθεις με Community College... Εδω, αστα ....Τα χρονια στα θρανια ειναι παρασημα....
Παιδια εχω την εξης απορια. Εχω φιλους, γνωστους, γνωστους γνωστων κλπ. που για διαφορους σοβαρους λογους εχουν καθυστερησει να παρουν πτυχιο. Για παραδειγμα
-Γιατρος που οι γονεις δεν ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα να τον στηριξουν ειναι 10ο ετος(δουλευει ο ιδιος)
-Νομικη γνωστος με ψυχολογικα 9ο ετος
-Φιλο πολιτικο μηχανικο που δυσκολευεται εξαιτιας της δυσκολιας της σχολης να παρει πτυχιο 10ο ετος
Κι αλλα παρομοια
Αυτο παιζει ρολο στην αγορα εργασιας; Οι εργοδοτες μπορει να σε δουν καπως; πειτε τη γνωμη σας απο δικες σας εμπειριες ειτε ως εργοδοτες ειτε ως εργαζομενοι..
παιζει να ισχυει αυτο αν ειναι δυσκολο αει
Τι άλλη μαλακία παίζει να διαβάσουμε εδώ μέσα ρε μαλάκες σοβαρευτείτε! Ο άλλος γράφει ότι όποιος έχει πτυχίο πάνω από 7 είναι προβληματικός!
Δηλαδη με λιγα λογια, αν εγω εφυγα στα 18, σπουδασα 5 χρονια στο NYU 2 χρονια με GRAND στο Harvard Business School (κατα την περιδο αυτη δουλευα part time στην Citicorp και μετα εριχνα και μια πινελια στο Seton Hall για πολιτικες επιστημες θα με εκανε τον "απ'ευθειας βλακα"? Που δουλευεις φιλε?
Παντως σε πληροφορώ οτι στην Αμερικη χανοντας 2 μαθηματα (winter/spring semester) 2 συνεχομενα terms δλδ, εισαι OUT! Και οχι μονο αυτο, αλλα μετα εισαι και fucked! γιατι θα πρεπει να τιμωρηθεις με Community College... Εδω, αστα ....Τα χρονια στα θρανια ειναι παρασημα....
Αυτά είναι απλώς τα δικά μου θέλω/πιστεύω. Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουν τα σχόλια και οι κακίες. Δεν αποτελούν αυτά που γράφω καμία παγκόσμια αλήθεια. Για άλλους είναι σούπερ μαλακίες, για άλλους απλά μαλακίες και όλο και κάποιος μπορεί να συμφωνεί.
Φυσικά και ισχύει ρε μάστορα.
Στα Ελληνικά ΑΕΙ έχει και άσχετα μαθήματα πολλές φορές. Για να βγάλεις 8+ πρέπει λοιπόν να βάζεις χρόνο και γα μαθήματα που δε θα σε βοηθήσουν σε τίποτα σε αυτό που θές να κάνεις. Αυτό εμένα μου λεει κάτι για τον υποψήφιο. Δεν τον θέλω σε αυτή την περίπτωση. Θέλω κάποιον να ξέρει τι θέλει να κάνει και να αφοσιώνεται σε αυτό. Αν έχεις 8+ σημαίνει επίσης οτι θες να κάνεις περίοπτο βιογραφικό για να κάνεις σουπερ μεταπτυχιακό κτλπ. Θέλεις δηλαδή να γίνεις "υπάλληλος" με υψηλές απολαβές. Δεν θέλω υποψήφιους με νοοτροπία υπαλλήλου. Θέλω να έρθουν να μάθουν τι παίζει και η φιλοδοξία τους να είναι να το κάνουν καλύτερα από μένα μετά κάνοντας δική τους εταιρεία.
Αυτά είναι απλώς τα δικά μου θέλω/πιστεύω. Δεν υπάρχει λόγος να αρχίσουν τα σχόλια και οι κακίες. Δεν αποτελούν αυτά που γράφω καμία παγκόσμια αλήθεια. Για άλλους είναι σούπερ μαλακίες, για άλλους απλά μαλακίες και όλο και κάποιος μπορεί να συμφωνεί.
Τι άλλη μαλακία παίζει να διαβάσουμε εδώ μέσα ρε μαλάκες σοβαρευτείτε! Ο άλλος γράφει ότι όποιος έχει πτυχίο πάνω από 7 είναι προβληματικός!
Στην σημερινη εποχη μετραει περισσοτερο ποσο αντεχεις χωρις να πληρωνεσαι παρα ποσα πτυχια εχεις. Αρκει να βγαζεις την ιδια δουλεια.
μην το 8ιγεται αυτο το 8εμα ρε παιδια
Παμε στο κοκκινο...Ο καθενας γυριζει πισω για καποιο λογο φιλε. Εσυ ως HRmanagεr θα επρεπε να το ξερεις αυτο...Οταν θα βγαλουμε τα pets μας μαζι για κατουρημα θα τα πουμε...Αν τα έχεις κάνει όλα αυτά και γύρισες Ελλάδα για δουλειά μάλλον έχω δίκιο στο χαρακτηρισμό μου. Έξω πάνε απευθείας για σπουδές πρώτου πτυχίου:
Τα παιδιά των πλουσίων και πολιτικών που θα γυρίσουν να συνεχίσουν το επάγγελμα των δικών τους , όσοι ξέρουν ότι θα μείνουν μόνιμα έξω και όσοι δεν μπορούν να περάσουν τις Ελληνικές εξετάσεις της πλάκας. Μπαίνουν στην Ελλάδα οι 7/10. Οι υπόλοιποι τι είναι ?
Αν δεν εβρισκες αλλου δουλεια και ετρεχαν τα ενοικια τα ρευματα οι δοσεις και τα παγια θα καθοσουν και 1 μηνα απληρωτος περιμενοντας να παρεις το επομενο εστω και τα μισα. Εκτος αν εχεις εισοδημα απο αλλου.1 εβδομαδα διορια θα έδινα απο την προκαθορισμενη ημερομηνια πληρωμης. Τουλαχιστον θα χάσεις το 1/4 του μισθου και δεν θα κυνηγας με δικαστηρια κτλπ.
Αν η συμβαση ειχε εξοφληση με προπληρωμη μηνα αν τα λεφτα τα επαιρνες καθε τέλος του μήνα τοτε 2ο μηνα αν δεν ειχα πληρωθει το 1ο δεν υπηρχε περιπτωση να πάω. Αλλα αυτα ειναι και πληροφοριες εκ των εσω καποιος θα σου σφυριζε οτι τα πραγματα δεν πανε καλα και ο επιχειρηματιας ειναι ετοιμος να βαρέσει πιστολι οποτε μηπως εσωνες τον μισο μήνα εστω.
Παμε στο κοκκινο...Ο καθενας γυριζει πισω για καποιο λογο φιλε. Εσυ ως HRmanagεr θα επρεπε να το ξερεις αυτο...Οταν θα βγαλουμε τα pets μας μαζι για κατουρημα θα τα πουμε...
Παμε στο μπλε...Εγω δεν ειμαι εκκατομυριουχος ουτε πολιτικος. Η κορη μου η μια τελειωσε με αριστα Νομικη Αθηνων, περασε με την πρωτη στην Διπλωματικη ακαδημια (σαν ΗRMgr μαλλον (?) γνωριζεις). Ο λογος? Oτι γνωριζει σε επιπεδο last, 4 γλωσσσες (ξερεις το last) και Κινεζικα - ΜΑντ- επιπεδο lower.
Και κατι αλλο. Εγω εμπειρια δεν εχω απο επιχειρησεις. Αλλωστε ενας απλος φυλακας μουσειου ειμαι...Αλλα εχω δει διαδικασια προσληψης σε ορισμενες μασωνικες εταιριες (Johnson&Johnson πχ που ειναι η επιτομη του καπιταλισμου που διαμορφωνει μεχρι και το "αυριο"). Ειδα και γνωριζω τι κοιτουν, τι ψαχνουν, και με ποιες 2 ερωτησεις ΜΟΝΟ, προσλαμβανουν. Αλλα για να μπεις εκει στο δρυινο γραφειακι εχουν δει σε ποια κατηγορια βρισκεται το school(UN) που πηγες +καποιες αλλες μικρολεπτομερειες που ουτε καν βαζει το μυαλο σου,και φυσικα (τα τελευταια 5 χρονια) και τι μαλακιες ποσταρεις και στο facebook.
Αν θελεις καποια βοηθεια μπορω να σε φερω σε επαφη με φιλο μου να στα πει στοματικως. Αν θες την δικη μου βοηθεια, ειπαμε τα pets...
εχει αρραβωνιαρη, sorry my friend ;)το δίνεις το κορίτσι? έχω καλό σκοπό
εχει αρραβωνιαρη, sorry my friend ;)