dopamina
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Μαΐ 2014
- Like
- 62
- Πόντοι
- 166
Ναί, ἀλλὰ ἔχετε ἄλλα θέματα.
το ανελυσα εγω καλυτερα τυπε
Ναί, ἀλλὰ ἔχετε ἄλλα θέματα.
4.5
Θα ήθελα να πηγαινε ο βολταιρος στην γκουκλ για συνεντευξη και να επεφτε σε κανεναν λοπεζ
Εγω παντως δεν παιρνω 600 ευρω.
το ανελυσα εγω καλυτερα τυπε
νταξει οποιοσδηποτε στη θεση μου εβλεπε στο βιογραφικο το ιεκ ξυνη σαν φρανσισκο θα εχει την ιδια αντιδραση
Παιδια εχω την εξης απορια. Εχω φιλους, γνωστους, γνωστους γνωστων κλπ. που για διαφορους σοβαρους λογους εχουν καθυστερησει να παρουν πτυχιο. Για παραδειγμα
-Γιατρος που οι γονεις δεν ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα να τον στηριξουν ειναι 10ο ετος(δουλευει ο ιδιος)
-Νομικη γνωστος με ψυχολογικα 9ο ετος
-Φιλο πολιτικο μηχανικο που δυσκολευεται εξαιτιας της δυσκολιας της σχολης να παρει πτυχιο 10ο ετος
Κι αλλα παρομοια
Αυτο παιζει ρολο στην αγορα εργασιας; Οι εργοδοτες μπορει να σε δουν καπως; πειτε τη γνωμη σας απο δικες σας εμπειριες ειτε ως εργοδοτες ειτε ως εργαζομενοι..
Τῶν πάντων καὶ πασῶν ἐκπρόσωπος εἶναι ὁ κ. Βολταῖρος.
oποιος θελει ιντερβιου σε μενα
Πού το στηριζεις αυτο?οταν η καψουρα γραφοταν με 8 γραμματα ομως στοιχηματιζω οτι εβγαζες περισσοτερα
Λοιπόν τύπε για να μαθαίνεις, επειδή από οτι κατάλαβα είσαι φοιτητής ακόμα και ανησυχείς. Το πιο σημαντικό στο βιογραφικό σου είναι να μην έχει αδικαιολόγητα κενἀ και να δείχνει εξέλιξη. Αυτό στην περίπτωση του φοιτητή σημαίνει να μη δει ο άλλος πως ήσουν 10 χρόνια στη σχολή και ψωλοβρόνταγες, για να καταλάβεις είναι αλλιώς να τελειώσεις τη σχολή στα 10 χρόνια επειδή πόσταρες στο μπου και αλλιώς επειδή έτρεχες τη δικιά σου εταιρία.
Ηaving said that, στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα, και στο τέλος όλοι βρίσκουν την άκρη τους.
Βολταιρος : Εισαστε ολοι σας άσχετοι θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα πάθετε!!!! Και κλεινει την πορτα πισω του εκνευρισμενος που δεν αναγνωρισθηκε η αξια του
Εσύ ρε γύφτο την Σχολή Αστυφυλάκων σε πόσα χρόνια την τελείωσες;
Πού το στηριζεις αυτο?
Α χρονικά το προσδιοριζεις.στην κριση και τα μνημονια. μη παει αλλου το μυαλο σου
Πολύ αστείο.
Τώρα γελάσαμε.
Α χρονικά το προσδιοριζεις.
Μπα, μην το λες.
Α χρονικά το προσδιοριζεις.
Μπα, μην το λες.
επειδη εχει βοιδοσχολες το σαν φρανσισκο θυμωνεις μαζι μου και αρχιζεις τα χαζα? φταιω εγω που το φρανσισκο δεν ειναι χαρβαρντ?
Αχαχαχαχαχααχαχαχ.
Τι δηλαδή, δεν είσαι μπάτσος που έκοβε τον πούτσο του ο Περσόνα;
Τώρα τι έχει το SF άστο καλλίτερα.
Εκτός και αν νομίζεις ότι SF είναι το State και το USF.