Νέα

Καθυστέρηση απόκτησης πτυχίου-Παίζει ρόλο στην αγορά εργασίας;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα n_i_k_o_s
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 167
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
4.5

Θα ήθελα να πηγαινε ο βολταιρος στην γκουκλ για συνεντευξη και να επεφτε σε κανεναν λοπεζ  :2funny: :2funny:

νταξει οποιοσδηποτε στη θεση μου εβλεπε στο βιογραφικο το ιεκ ξυνη σαν φρανσισκο θα εχει την ιδια αντιδραση  :grin:

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Πλαστοποιησε το πτυχιο να δειχνει αλλο ετος εισαγωγης.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
νταξει οποιοσδηποτε στη θεση μου εβλεπε στο βιογραφικο το ιεκ ξυνη σαν φρανσισκο θα εχει την ιδια αντιδραση  :grin:

Εσύ ρε γύφτο την Σχολή Αστυφυλάκων σε πόσα χρόνια την τελείωσες;

duskolieggrafi

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
203
Like
5.132
Πόντοι
17.436
Παιδια εχω την εξης απορια. Εχω φιλους, γνωστους, γνωστους γνωστων κλπ. που για διαφορους σοβαρους λογους εχουν καθυστερησει να παρουν πτυχιο. Για παραδειγμα

-Γιατρος που οι γονεις δεν ειχαν την οικονομικη δυνατοτητα να τον στηριξουν ειναι 10ο ετος(δουλευει ο ιδιος)

-Νομικη γνωστος με ψυχολογικα 9ο ετος

-Φιλο πολιτικο μηχανικο που δυσκολευεται εξαιτιας της δυσκολιας της σχολης να παρει πτυχιο 10ο ετος

Κι αλλα παρομοια

Αυτο παιζει ρολο στην αγορα εργασιας; Οι εργοδοτες μπορει να σε δουν καπως; πειτε τη γνωμη σας απο δικες σας εμπειριες ειτε ως εργοδοτες ειτε ως εργαζομενοι..

:hi:

Λοιπόν τύπε για να μαθαίνεις, επειδή από οτι κατάλαβα είσαι φοιτητής ακόμα και ανησυχείς. Το πιο σημαντικό στο βιογραφικό σου είναι να μην έχει αδικαιολόγητα κενἀ και να δείχνει εξέλιξη. Αυτό στην περίπτωση του φοιτητή σημαίνει να μη δει ο άλλος πως ήσουν 10 χρόνια στη σχολή και ψωλοβρόνταγες, για να καταλάβεις είναι αλλιώς να τελειώσεις τη σχολή στα 10 χρόνια επειδή πόσταρες στο μπου και αλλιώς επειδή έτρεχες τη δικιά σου εταιρία.

Ηaving said that, στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα, και στο τέλος όλοι βρίσκουν την άκρη τους.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Τῶν πάντων καὶ πασῶν ἐκπρόσωπος εἶναι ὁ κ. Βολταῖρος.

Πιστευω πρεπει να παραθέσουμε μια ενδεικτικη συνομιλια μεταξυ τους στα πλαισια μιας συνέντευξης!!!

Βολταιρος : Γεια σας ειδατε το βιογραφικο μου???? Εχω κανει τις καλυτερες σπουδες και ξερω πολλα πραγματα!

Λοπεζ : To ειδα ρε παικτουρι

Βολταιρος : Παικτουρι??? μα πως μου μιλατε ετσι κυριε ξέρετε ποιος ειμαι εγω?

Λοπεζ : θΑ σε σπάσω μην αντιμιλας θα πάρεις καμψεις και γυρους στο προαυλιο της εταιρειας πολυ φαντασμενος ηρθες παικτη και εγω δεν τα γουσταρω αυτά. Λοιπον θα απαντησεις στις ερωτησεις μου ή η μπαλιτσα θα φευγει στην εξεδρα???

Λοπεζ : Λοιπον θα απαντησεις στην ερωτηση μου???

και ενω ο βολταιρος μιλαει περι ανεμων και υδάτων πουλοντας ξερολιαση (ο λοπεζ τον διώχνει απο το γραφειο του κακην κακως) εξω απο εδω εχασα το χρονο μου μαζι σου γέμισες με μπάλες την εξέδρα του γηπεδου της εταιρειας μη ξαναπατησεις εδω!!!!

Βολταιρος : Εισαστε ολοι σας άσχετοι θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα πάθετε!!!! Και κλεινει την πορτα πισω του εκνευρισμενος που δεν αναγνωρισθηκε η αξια του

:2funny: :2funny:

επομενος εξεταζομενος -> τραμουντανας αν δεν το πάθει σημερα ο λοπεζ το εγκεφαλικο δεν θα το παθει ποτε με τοσο δυνατα ονοματα στο χωρο  :grin:

iakovos

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Ιαν 2007
Κριτικές
9
Like
13.700
Πόντοι
2.606
oποιος θελει ιντερβιου σε μενα  :)

0b8.jpg

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dopamina

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2014
Like
62
Πόντοι
166
Λοιπόν τύπε για να μαθαίνεις, επειδή από οτι κατάλαβα είσαι φοιτητής ακόμα και ανησυχείς. Το πιο σημαντικό στο βιογραφικό σου είναι να μην έχει αδικαιολόγητα κενἀ και να δείχνει εξέλιξη. Αυτό στην περίπτωση του φοιτητή σημαίνει να μη δει ο άλλος πως ήσουν 10 χρόνια στη σχολή και ψωλοβρόνταγες, για να καταλάβεις είναι αλλιώς να τελειώσεις τη σχολή στα 10 χρόνια επειδή πόσταρες στο μπου και αλλιώς επειδή έτρεχες τη δικιά σου εταιρία.

Ηaving said that, στη ζωή δεν υπάρχουν αδιέξοδα, και στο τέλος όλοι βρίσκουν την άκρη τους.

σου αρεσε το ποστ μου με το καστινγκ καουτς

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Βολταιρος : Εισαστε ολοι σας άσχετοι θα σας δειξω εγω θα δειτε τι θα πάθετε!!!! Και κλεινει την πορτα πισω του εκνευρισμενος που δεν αναγνωρισθηκε η αξια του

:2funny: :2funny:

Πολύ αστείο.

Τώρα γελάσαμε.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Εσύ ρε γύφτο την Σχολή Αστυφυλάκων σε πόσα χρόνια την τελείωσες;

επειδη εχει βοιδοσχολες το σαν φρανσισκο θυμωνεις μαζι μου και αρχιζεις τα χαζα? φταιω εγω που το φρανσισκο δεν ειναι χαρβαρντ?

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
επειδη εχει βοιδοσχολες το σαν φρανσισκο θυμωνεις μαζι μου και αρχιζεις τα χαζα? φταιω εγω που το φρανσισκο δεν ειναι χαρβαρντ?

Αχαχαχαχαχααχαχαχ.

Τι δηλαδή, δεν είσαι μπάτσος που έκοβε τον πούτσο του ο Περσόνα;

Τώρα τι έχει το SF άστο καλλίτερα.

Εκτός και αν νομίζεις ότι SF είναι το State και το USF.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Αχαχαχαχαχααχαχαχ.

Τι δηλαδή, δεν είσαι μπάτσος που έκοβε τον πούτσο του ο Περσόνα;

Τώρα τι έχει το SF άστο καλλίτερα.

Εκτός και αν νομίζεις ότι SF είναι το State και το USF.

για πες μας τι εχει το SF να μαθαινουμε και τιποτα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom