zadren
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 20 Ιουλ 2015
- Κριτικές
- 17
- Like
- 2.561
- Πόντοι
- 2.756
ψάχνω γυναίκα δικηγόρο γιατί έχω τραβήγματα και μου τρώνε τα λεφτά. είπα δίνω που δίνω ας παντρευτώ και μια να είμαι κομπλέ.
κρίμα ήταν ευκαιρία :'(
ψάχνω γυναίκα δικηγόρο γιατί έχω τραβήγματα και μου τρώνε τα λεφτά. είπα δίνω που δίνω ας παντρευτώ και μια να είμαι κομπλέ.
κρίμα ήταν ευκαιρία :'(
Αν δεν εβρισκες αλλου δουλεια και ετρεχαν τα ενοικια τα ρευματα οι δοσεις και τα παγια θα καθοσουν και 1 μηνα απληρωτος περιμενοντας να παρεις το επομενο εστω και τα μισα. Εκτος αν εχεις εισοδημα απο αλλου.
Για καινουριο μας το λες? Γιατι ειναι στο χερι ολη η Ελλάδα? Γιατι ολοι παιρνουν εναντι και δινουν εναντι. Ετσι λειτουργει η οικονομια σημερα γιαυτο και μεγαλωνουν τα χρεη ολων. Καποιοι δεν αντεχουν και σπανε προφανως. Εκτος βεβαια αν πας να δουλεψεις για 500 μικτα.Μια δουλεια που δεν σε πληρωνει και δεν πάει καλα δεν θα σε πληρωσει ουτε τον επομενο μηνα φιλε και αντε σε πληρωσε τον επομενο τα μισα... με αυτα τα μισα τι θα πρωτοπληρωσεις? τον προηγουμενο μηνα του ενοικιου ή τον επομενο? πιστολι και ψάχνεις κατι αλλο και έγκαιρα.
Και αυτα στα λεω ενω ειμαι ηδη καθε μηνα στους λογαριασμους και τα παγια και βλεπω τι γινεται ... αμα ενας μηνας χαθει μετα χαλάει η ισοροπια και χανεις τη μπαλα.
Για καινουριο μας το λες? Γιατι ειναι στο χερι ολη η Ελλάδα? Γιατι ολοι παιρνουν εναντι και δινουν εναντι. Ετσι λειτουργει η οικονομια σημερα γιαυτο και μεγαλωνουν τα χρεη ολων. Καποιοι δεν αντεχουν και σπανε προφανως. Εκτος βεβαια αν πας να δουλεψεις για 500 μικτα.
Ε σου ξαναλεω οτι αν περνεις 500 ευρω μικτα δεν περνεις εναντι. Αλλα αν μιλαμε για μισθουσ απο 800 και πανω το εναντι παει συνεφο.Εναντι σε σερβιτορο και οικοδομο δεν εχω ακουσει ποτε εν αναγκη φευγεις επαρχια για να δουλεψεις στην παραγωγή. Οταν οι υποχρεωσεις τρεχουνε αλλαζεις πλανα και ακομα και επαγγελμα αυτο δεν καταλαβαινουν καποιοι οτι δεν υπαρχει πλεον η πολυτελεια να κανεις ακομα και αυτο που σπουδασες. Οι αναγκες τρέχουν δεν μπορει μεχρι τα 40 να σε ταιζει ο μπαμπας και η μαμα.
Ε σου ξαναλεω οτι αν περνεις 500 ευρω μικτα δεν περνεις εναντι. Αλλα αν μιλαμε για μισθουσ απο 800 και πανω το εναντι παει συνεφο.
Δεν κανουν ολα τα μαγαζια τζιρο 5 χιλ την ευδομαδα. Περισσοτερο μιλαω για μικρομεσαιες επιχειρησεις που εχουν φαει και ολο το γαμησι των μνημονιων και της κρισης γενικοτερα.Αμα εισαι σε ενα μαγαζι που καθε εβδομαδα κανει τζιρο ενα 5χιλιαρο και απασχολει 3-4 σερβιτορους γιατι να σου δωσει εναντι? θα σου δινει το μεροκαματο σου και θα φευγεις.
Δεν κανουν ολα τα μαγαζια τζιρο 5 χιλ την ευδομαδα. Περισσοτερο μιλαω για μικρομεσαιες επιχειρησεις που εχουν φαει και ολο το γαμησι των μνημονιων και της κρισης γενικοτερα.
Πτυχιο στα 10 χρονια + Ι 5 στο στρατο ειναι εγγυηση επιτυχιας
Ο Μπόλντης πάντως άνετα περνούσε τις www.businessinsider.com/15-google-interview-questions-that-used-to-make-geniuses-feel-dumb-2012-11]θρυλικές[/url] www.reddit.com/r/cscareerquestions/comments/1z97rx/from_a_googler_the_google_interview_process]συνεντεύξεις[/url] της Google.
Απλά προτίμησε το Λιμενικό.
εσυ εισαι εκπροσωπος της γκουγκλ ε?
Εγω παντως δεν παιρνω 600 ευρω.k αυτο που ελιωσε στο διαβασμα κ στην μαλακια 15-25 πανελληνιες αει πουτσα στρατο μαλακας ειναι κ 600 ευρω θα παιρνει
μπολντη εσυ σε ποσα χρονια τελειωσες την σχολη σου
Εγω παντως δεν παιρνω 600 ευρω.
εσυ εισαι εκπροσωπος της γκουγκλ ε?