Νέα

Καθηγητής έβγαλε από την τάξη μαθητή που πήγε ντυμένος με φούστα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Sub-Zero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 471
  • Εμφανίσεις 25K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.463
Πόντοι
25.186
Κρίμα που πλέον οι δάσκαλοι δεν μπορούν να ρίξουν καμιά σφαλιάρα. Μπορεί να ίσιωνε ο φούστης. Εύγε δασκαλάκο,έπρεπε να του ρίξει και μια ροχάλα μέσα στα μάτια Χφτου.
ασε γιατι μπορει κ να του αρεσε η σφαλιαρα.....

lexritis

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2015
Κριτικές
2
Like
488
Πόντοι
26
δικαιωμα στη μαλακια εχουμε ολοι, υποχρεωση κανεις... κ μιλαω για τους γονεις του που το αφησαν να εκφραστει ετσι στο χωρο του σχολειου, οσο ομως το να κρινουμε τα υπολοιπα παιδια για τη στηριξη τους στον φουστακια συμαθητη ειναι αδικο για εκεινα
χαβαλε κ αγιος ο θεος (και καλα κανουν η ηλικια το επιβαλει)

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.463
Πόντοι
25.186
οτι αρρωστη νεοταξικη μοδα υπαρχει στο εξωτερικο ερχεται και εδω!Πριν λιγους μηνες εβλεπα το ιδιο ακριβως περιστατικο στις ΗΠΑ.:gay::jerking2:
δεν εχεις δει στα gay pride που ντυνουν τα παιδια οι γονεις πουστρακια ????
και βεβαια μονο τα αγορια..

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
41.216
Πόντοι
25.467
Μα πήγε και αυτό το "ευλογημένο" με fishtail φούστα...

Φόρα μια φουστανέλα "παλικάρι μου"...

Han Psolo

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2017
Like
1.660
Πόντοι
216
Το Wokeness και οι SJW ηλιθιότητες βρήκαν τέλειο έδαφος σε υποβαθμισμένες περιοχές ρωμιόγυφτων White trash χαχόλων που βρήκαν τρόπο να ξεφύγουν απο την φτώχεια και την αφόρητη μιζέρια τους μέσω "ευγενούς" σκοπού με μεταμαρξιστικά τσιτάτα της κωλοτρυπίδας.
Ο τραβελομαθητής προκαλεί αν όχι τους συμμαθητές την υπόλοιπη κοινή γνώμη δεν είναι το σχολείο πασαρέλα της κάθε αναδυόμενης πούστρας...Τι έχει σειρά ο Στρατός ;Θα κάνουν σκοπιές με φούστα διχτυωτό καλσόν και γόβα στιλέτο
Ας φορέσουν φούστα στην Βουλή Τσίπρας Μητσοτάκης Βαρουφάκης(καλά αυτός στάνταρ φοράει)για συμπαράσταση όχι στα σχολεία

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.719
Πόντοι
3.936
Από την στιγμή που ΔΕΝ βρίσκεται στην Σκωτία φούστα, στρινγκάκι στο σπίτι του.. έξω απ'τα σχολεία κάθε είδους μορφή έκφρασης που αλλοιώνουν το ανδρικό πρότυπο.
Ας εβαζε φουστανελα αν ηθελε να προκαλεσει ?

Ωρίων

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2019
Κριτικές
2
Like
26.400
Πόντοι
6.236

6Y44

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Οκτ 2018
Κριτικές
56
Like
6.260
Πόντοι
11.836
εδώ υπάρχουν διαφημίσεις που επικροτούν τέτοια εμφάνιση. Σε λίγο θα γίνουμε αγγλικό κοινοβούλιο

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
172.615
μπερδεψαμε την ελευθερια με την ασυδοσια...
επανασταση εγινε το 1821 απο αρχιδατους φουστανελαδες..
οχι απο πουστηδες με γυναικειες φουστες..
επι+ανα+ιστημι....η ετυμολογια ειναι ξεκαθαρη..
θα υποστηριξουμε τωρα τον καθε προκλητικο ανωμαλο
Ξαναδιάβασε το ποστ μου,δεν υποστήριξα αν είναι λάθος η σωστό,ΑΝΈΦΕΡΑ ότι ο καθένας εκφράζεται όπως γουστάρει,μάλιστα στο αρχικό μήνυμα μου έγραψα ότι η υπερβολικη πρόκληση δεν με βρίσκει σύμφωνη γενικά,πέραν τούτου είμαι κάθετα αρνητική σε τέτοια στον χώρο του σχολείου.
Στην τελική μιλάμε για ένα 12χρονο που η κρίση του σε πολλά να μην πω σε όλα σχεδόν είναι ελλιπής ακόμη,στην ουσία φταίνε οι γονείς ΑΝ του επέτρεψαν να πάει στον χώρο του σχολείου ετσι.Καλημέρα.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.561
Πόντοι
456
Άλλη μία κατάκτηση της φεμινιστικής θολοκουλτούρας είναι να κάνει την πιτσιρικαρία με τις πρώτες κάβλες να σκέφτεται αν είναι γκει, μπι ή non binary και όχι να δει πως θα τα φτιάξει με καμιά κοπέλα η τουλάχιστον να στρωθεί στο διάβασμα.

Σε αντίθεση με το παρελθόν τα πιο πολλά αγοράκια και κοριτσάκια που δηλώνουν μυστήριους σεξουαλικούς προσανατολισμούς το κάνουν όχι από επιλογή αλλά επειδή είναι trendy και από αντίδραση. Στην τελική ας βγάλουν γούστα όπως θέλουν ελευθερία έχουμε, είναι αρρωστημένο όμως ένα 15χρονο που δεν ξέρει από που βγαίνει ο ήλιος να βγαίνει και να φωνάζει τις σεξουαλικές επιλογές του όταν είναι πολύ πιθανόν πως μόλις ενηλικιωθεί θα αλλάξει γνώμη. Αυτοεγκλωβίζεται σε επιλογές που ενδεχομένως μελλοντικά θα θέλει να τις απορρίψει αλλά δεν θα μπορεί. Άλλο το σεξουαλικό ένστικτο άλλο ο τρόπος ζωής. Κανένας σοβαρός γκει η λεσβία δεν πήγε μπροστά κάνοντας σημαία και εκμεταλευόμενος τον προσανατολισμό του. Η θολοκουλτούρα όμως προωθεί ακριβώς αυτό, κάνε σημαία τι κάνεις στο κρεβάτι σου και θα πας μπροστά.

Ακόμα και στην Αγγλία έχουν βγει δεκάδες αποφάσεις που λένε πως έως τα 16 τουλάχιστον ένα παιδί δεν είναι σε θέση να έχει σωστή κρίση για θέματα όπως το φύλο του. Προσεχώς όμως θα έχει pride και στα νηπιαγωγεία.

baroc

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
25 Οκτ 2017
Κριτικές
121
Like
19.954
Πόντοι
27.686
Μύκονος ........
Παντού...
Σε λίγο όλες οι τάξεις θα γίνουν σαν του pieros και θα είναι όλα οκ.

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
172.615
Άλλη μία κατάκτηση της φεμινιστικής θολοκουλτούρας είναι να κάνει την πιτσιρικαρία με τις πρώτες κάβλες να σκέφτεται αν είναι γκει, μπι ή non binary και όχι να δει πως θα τα φτιάξει με καμιά κοπέλα η τουλάχιστον να στρωθεί στο διάβασμα.

Σε αντίθεση με το παρελθόν τα πιο πολλά αγοράκια και κοριτσάκια που δηλώνουν μυστήριους σεξουαλικούς προσανατολισμούς το κάνουν όχι από επιλογή αλλά επειδή είναι trendy και από αντίδραση. Στην τελική ας βγάλουν γούστα όπως θέλουν ελευθερία έχουμε, είναι αρρωστημένο όμως ένα 15χρονο που δεν ξέρει από που βγαίνει ο ήλιος να βγαίνει και να φωνάζει τις σεξουαλικές επιλογές του όταν είναι πολύ πιθανόν πως μόλις ενηλικιωθεί θα αλλάξει γνώμη. Αυτοεγκλωβίζεται σε επιλογές που ενδεχομένως μελλοντικά θα θέλει να τις απορρίψει αλλά δεν θα μπορεί. Άλλο το σεξουαλικό ένστικτο άλλο ο τρόπος ζωής. Κανένας σοβαρός γκει η λεσβία δεν πήγε μπροστά κάνοντας σημαία και εκμεταλευόμενος τον προσανατολισμό του. Η θολοκουλτούρα όμως προωθεί ακριβώς αυτό, κάνε σημαία τι κάνεις στο κρεβάτι σου και θα πας μπροστά.

Ακόμα και στην Αγγλία έχουν βγει δεκάδες αποφάσεις που λένε πως έως τα 16 τουλάχιστον ένα παιδί δεν είναι σε θέση να έχει σωστή κρίση για θέματα όπως το φύλο του. Προσεχώς όμως θα έχει pride και στα νηπιαγωγεία.
ΣΥΜΦΩΝΏ ΑΠΌΛΥΤΑ

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.363
Πόντοι
2.036
Όπως αισθάνεται ο καθένας εκφράζεται η επαναστατεί, και ουδείς θα τον κρίνει(αν και η υπερβολική πρόκληση φέρνει αντίθετα αποτελέσματα) ...Εμένα μ ενοχλεί μόνο το θέμα" σχολείο",είναι ένας χώρος που υπάρχουν κανόνες αρα πρέπει και να τηρούνται..
Με δύο προυποθέσεις . ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Η ΦΥΣΗ

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.007
Πόντοι
1.056
Την Καλημερα στους Φιλους....."στημενη"ηταν η δουλεια.....δεν ξερω για πιο λογο......εφυγε απο το σπιτι του ντυμενος με φουστα???στον δρομο περπατησε με φουστα????μεσα στο σχολειο θα υποθεσω οτι εγινε η "μεταμορφωση"......και για συμπαρασταση τα κοριτσια ντυθηκανε αγορια και τα αγορια κοριτσια.....και φυγανε απο τα σπιτια τους και δεν τους ειπανε τιποτα οι γονεις τους????που πας ετσι ντυμενος η ντυμενες απο την στιγμη που δεν εχει ανοιξει το τριωδιο??????
Κατι παιζει.....

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
172.615
Με δύο προυποθέσεις . ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ Η ΦΥΣΗ
Γλυκέ μου..3η φορά που θα το γράψω.. Η υπερβολική πρόκληση φέρνει αντίθετα αποτελέσματα αρα είμαι αρνητική...όσο για το τι καθορίζει είναι μια άλλη κουβέντα και μεγάλη...Δεν διαφωνώ μαζι σου.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.363
Πόντοι
2.036
Ξέρουμε τουλάχιστον πόσα 50ευρα ξόδεψε ο πατέρας τού παιδιού, όταν του είπαν στο μαιευτήριο ΑΓΟΡΙ, ΑΓΟΡΙ!!!! Για τα κεράσματα στο καφενείο, ούτε λόγος...

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.363
Πόντοι
2.036
Γλυκέ μου..3η φορά που θα το γράψω.. Η υπερβολική πρόκληση φέρνει αντίθετα αποτελέσματα αρα είμαι αρνητική...όσο για το τι καθορίζει είναι μια άλλη κουβέντα και μεγάλη...Δεν διαφωνώ μαζι σου.
...και δεν μου λες ρε κοπελιά. Ρώτησε κανένας τους άλλους γονείς, εάν θέλουν να βλέπουν τα παιδιά τους το πουστάκι να ντύνεται με φούστα και ψηλοτάκουνα;

Sexyjoanna

Call-Girl
Εγγρ.
25 Σεπ 2021
Κριτικές
1
Like
172.615
...και δεν μου λες ρε κοπελιά. Ρώτησε κανένας τους άλλους γονείς, εάν θέλουν να βλέπουν τα παιδιά τους το πουστάκι να ντύνεται με φούστα και ψηλοτάκουνα;
Πραγματικά δεν διάβασες καν τι έγραψα ,απλά θες να πας κόντρα άστοχη & άσκοπη..Δεν θα μπω σε αυτό το τρυπάκι της αντιπαράθεσης..Καλημέρα!

Αυτό έγραψα σε κάποιον κύριο !!
"Ξαναδιάβασε το ποστ μου,δεν υποστήριξα αν είναι λάθος η σωστό,ΑΝΈΦΕΡΑ ότι ο καθένας εκφράζεται όπως γουστάρει,μάλιστα στο αρχικό μήνυμα μου έγραψα ότι η υπερβολικη πρόκληση δεν με βρίσκει σύμφωνη γενικά,πέραν τούτου είμαι κάθετα αρνητική σε τέτοια στον χώρο του σχολείου.
Στην τελική μιλάμε για ένα 12χρονο που η κρίση του σε πολλά να μην πω σε όλα σχεδόν είναι ελλιπής ακόμη,στην ουσία φταίνε οι γονείς ΑΝ του επέτρεψαν να πάει στον χώρο του σχολείου ετσι.Καλημέρα."

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom