Αν είσαι στρέιτ και λες αυτά είσαι χειρότερος διότι τουλάχιστον οι γκέι που λένε αυτά υπερασπίζονται το συναφι τους. Οι αλληλέγγυοι είστε χειρότεροι χάνοι...
Αντελως αδειο το ρετιρε.. Μια παρακληση.. Μην ψηφισεις ποτε ξανα.
Αν είσαι στρέιτ και λες αυτά είσαι χειρότερος διότι τουλάχιστον οι γκέι που λένε αυτά υπερασπίζονται το συναφι τους. Οι αλληλέγγυοι είστε χειρότεροι χάνοι...
Τραβα από κει που ήρθες ρε πετσαφι που θα μου κάνεις και συστάσεις.Και εγώ πρώην υποστηρικτής τους είμαι ως φιλελεύθερος μέχρι που έβγαλα την τσίμπλα από τα μάτια και είδα τι ζητούν και που το πάνε. Αλλά κάτι κουλτουριαρηδες της πλάκας ακόμα να ξυπνήσετε...Αντελως αδειο το ρετιρε.. Μια παρακληση.. Μην ψηφισεις ποτε ξανα.
Τυπε είσαι αυτό που λένε Ολυμπιακός στο ποδόσφαιρο και Παναθηναϊκός στο μπάσκετ, έχει αναφερθεί αναλυτικά ο Τάκης για την περίπτωσή σου1)Mπραβο .
2) Μπραβο .
3) Ντροπη .
υγ = ειμαι str8.
ετσι οπως τα λες, πρεπει να εκανε κανα 7αρι χρόνια στρατο ο τρυφωνας...Τον Τρύφωνα τον είχαμε κουρέα στο στρατόπεδο στο Κουφόβουνο Έβρου. Κούρευε τον έναν βλάχο και από πίσω ο άλλος, Καρδιτσιώτης του ««τον φούσκωνε».
Τουλάχιστον υπηρέτησε κανονικά ενώ κάτι άλλες κρυφές την έβγαλαν στο ΓΕΣ και στον Λυκαβηττό κάνοντας τους καντηλαναύτες. Είχαν και μουστάκια.
υποθετω οτι τα ελληνικα καναλια εχουν αγοραστει απο ξενους εντολεις της παγκοσμιοποιησης (σωρος κλπ) και προωθουν την αντζεντα τουςΑυτό που δε μπορώ να καταλάβω είναι πως έφτασαν να ελέγχουν σε τόσο μεγάλο βαθμό την Ελληνική τηλεόραση. Παίρνουν όλοι γραμμή από κάπου να τους υποστηρίζουν και να παίζουν συνεχώς τέτοια θέματα ??
Γαμώ τον αντί****** τους!Φωτογραφίες από το μουσικό σχολείο Ιλίου με τα κορίτσια ντυμένα αγόρια και τα αγόρια κορίτσια κυκλοφόρησαν και στα social media με το σύνθημα «Τα ρούχα δεν έχουν φύλο»:
Τι εννοεις?
Οι αρχαιοι Ελληνες φορουσαν φουστες.
Ομοφυλια και ισλαμοποιηση δεν συμβαδιζουν σαν εννοιες .Η το ενα ή το άλλο.υποθετω οτι τα ελληνικα καναλια εχουν αγοραστει απο ξενους εντολεις της παγκοσμιοποιησης (σωρος κλπ) και προωθουν την αντζεντα τους
δεν ειναι τυχαιο οτι πυροβολουν ολοι μαζι οποιον δεν υπακουει τις εντολες τους
βλεπε, ΤΡΑΜΠ, ΒΟΡΙΣ ΤΖΟΝΣΟΝ (λογω μπρεξιτ), ΟΡΜΠΑΝ, ΤΖΟΚΟΒΙΤΣ προσφατα, κλπ, κλπ....
επισης ολα μαζι προβαλλουν και στηριζουν την ομοφιλοφιλια και την ισλαμοποιηση, δεν μπορει να ειναι τυχαιο
Καλά δεν θά’ παιρνα κι όρκο1)Mπραβο στον μαθητη που ειχε το θαρρος ( εγω δεν το ειχα, ουτε το εχω).
2) Μπραβο στους συμμαθητες που του συμπαρασταθηκαν.
3) Ντροπη στον δασκαλο που εκρινε το βιβλιο απ το εξωφυλλο.
υγ = ειμαι str8.
Τι λες τύπε...ο Χαικάλης μια χαρά χώθηκε στη Δημόσια μασαμπούκα και είναι αρσενικό παλιάς κοπήςΣτη σημερινή εποχη αν δεν εισαι γκαιουλας ξεχνας την καριέρα στη μοδα,την τηλεόραση και την πολιτική.
αυτο που εβαλες για τότε ηταν αναμενομενο....