Δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο. Εγω προσωπικα δεν γνωριζω καμια που να μην γουσταρει το πρωκτικο σεξ για παραδειγμα.
ειναι μεχρι να γνωρισουν καποιον με αξιοπρεπες πεος. τοτε θα δουμε αν θα γουσταρουν.
Δεν νομιζω οτι ειναι το ιδιο. Εγω προσωπικα δεν γνωριζω καμια που να μην γουσταρει το πρωκτικο σεξ για παραδειγμα.
ειναι μεχρι να γνωρισουν καποιον με αξιοπρεπες πεος. τοτε θα δουμε αν θα γουσταρουν.
Μην το λέτε. Μπορεί και να "γουστάρουν" περισσότερο. ;)
δεν επιμενω. περιεργο πραγμα ο πρωκτος. κατι σαν τον πυθωνα. δεν μπορεις να προβλεψεις τι θα καταπιεί![]()
Ναι, αλλά η αξία του είναι διαχρονικήΦρεσκότατο θεματάκι του 2010![]()
Και εγω ετσι..Σχεδόν καθε φορά που γίνεται σεξ εκεί τα ρίχνω.. δλδ 8 στις 10 προσωπο και τις άλλες 2 στις 10 ποδια, βυζια ή κωλομαγουλα.
Γενικά κάθε υγρό σε τρύπα του προσώπου είναι επώδυνο...θυμάμαι φάση όπου έπεσε ο ιδρώτας μου μέσα στην μύτη της σε κάποιο αεροπλανικο που κάναμε....δακρυσε!από τοτε που την πετυχα στο ματι, το αποφευγουμε!!!! χαχαχαχαχα
Είναι καύλα να βλέπεις να γυαλίζει το προσωπάκι με τα χυσια...Αναλόγως τη γκόμενα. Με κάποιες δεν το σκεφτόμουν καν, ήταν πιο ήσυχο το σεξ.
Με αυτή που είμαι τώρα τα φτύνει στο νιπτήρα σχεδόν πάντα γιατί της αρέσει να τελειώνω στο στόμα της αλλά τώρα τελευταία τη χύνω στη μάπα και της αρέσει, εκδηλώνεται το πουτανάκι...![]()
Εγώ έχω φάει και άκυρα την ώρα που οπλιζω...Έχουν φύγει σε βυζιά τις περισσότερες φορέςΠοτέ δεν έχω αφήσει μάπα γκόμενας ασοβαντιστη εδώ και 25 χρόνια, είτε τους άρεσε είτε όχι.. και Τελικα εκ πείρας νομίζω ότι κατά βάθος όλες το γουστάρουν