nightman69
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 2
- Like
- 23.088
- Πόντοι
- 4.656
Γαμήσαμε το νήμα στο σπαμ ρεεεεε......φτάνει !!!!!!
Οκ μυστηΓαμήσαμε το νήμα στο σπαμ ρεεεεε......φτάνει !!!!!!
Το καλύτερο είναι μισά μέσα και μισά στα μούτρα, να την βλέπεις να καταπίνει και να είναι και χυμένη...Αξία ανεκτίμητη
Μακάρι να το έκανε κι αυτό, αλλά μέχρι εκεί πάει, μετά τη χαλάει το παιχνίδι με το χύσι. Μόνο μια φορά τύφλα από το ποτό έγλειφε τα τσιμπουκόχειλα με όρεξη. Ας μην είμαστε και πλεονέκτες, νομίζω είναι παραπάνω από γκαυλωτικά όσα κάνει ήδη..Και να γλειφει τα υπολοιπα με τη γλωσσα να μην της ξεφυγει τιποτα. Τσοντα!
Μακάρι να το έκανε κι αυτό, αλλά μέχρι εκεί πάει, μετά τη χαλάει το παιχνίδι με το χύσι. Μόνο μια φορά τύφλα από το ποτό έγλειφε τα τσιμπουκόχειλα με όρεξη. Ας μην είμαστε και πλεονέκτες, νομίζω είναι παραπάνω από γκαυλωτικά όσα κάνει ήδη..
Αν το πετύχεις, είσαι αρχηγόπουλο.Πώς την γαμας εγκεφαλικά; Επίσης θέλω να την κάνω να μου γλείψει τις πατούσες και να την κατουρήσω
Εννοώ πως θα τις κάνεις να θελήσουν να τις κατουρήσεις πχ ή να σου γλείψουν τα πόδια χωρίς να πουν ιιιιιουΤύποι τι εννοείτε με τα εγκεφαλικά και τα εμφράγματα. Σιγά μη κάτσουμε να γράψουμε έκθεση μήπως και πέσει κανα μουνέτο. Γυπαετική σε ότι κινείται να είναι μέτριο και πάνω κι όποια κάτσει ευπρόσδεκτη για ιππασία. Άλλαξα τροπάριο ευτυχώς νωρίς. Όσο μεγαλώνεις βλέπεις τα πράγματα αλλιώς, δεν είναι ανάγκη να κυνηγάς μόνο τζούλια αλεξανδράτου επίπεδο, έτσι θα βλέπεις σούφρα κάθε του Αη Γιαννιού και αν.
Άρα πιστεύεις δεν μπορείς να τις κάνεις να θέλουν ;Δεν νομίζω νορμάλ γκόμενες να κάνουν τέτοια γούστα. Πρέπει να είναι ολίγο πειραγμένες
Μια χαρά μπορείς.Άρα πιστεύεις δεν μπορείς να τις κάνεις να θέλουν ;
Το ακόμα χειρότερο θα είναι να αρχίσει να γκρινιάζει γιατί λερωθηκαν σεντονια και τοίχοι....Ερχεται η μεγαλη στιγμη. Εισαι ετοιμος να τη χυσεις στο προσωπο και σου κανει την εκπληξη και τελευταια στιγμη ανοιγει το στομα να τα παρει μεσα και να τα καταπιει.
Κι εσυ αστοχεις.
Τετοια πικρα ουτε σε χαμενο πεναλτι στον τελικο του Μουντιαλ!
Τα έχω κάνει αυτά αλλά έπεσα σε kinky επαγγελματίες που τους έκανα το κλικ με το που με είδαν...πολύ δύσκολο αυτό με ερασιτέχνες και ιδίως Ελληνίδες.Εννοώ πως θα τις κάνεις να θελήσουν να τις κατουρήσεις πχ ή να σου γλείψουν τα πόδια χωρίς να πουν ιιιιιου
Άρα είναι απίστευτα ξενερωτες...όποιος θέλει κάτι παραπανω θα ψάχνει αλλού και ιδίως σε επαγγελματίες.Δεν νομίζω νορμάλ γκόμενες να κάνουν τέτοια γούστα. Πρέπει να είναι ολίγο πειραγμένες
Πώς ;Μια χαρά μπορείς.
προσπάθησε να την χύσεις "καταλάθος" στη μάπα μετά από αποχή 3 ημερών.δεν θα κρατηθούν στο στόμα...Δεν με αφήνει η πουτανα. Θέλει να τα πίνει….
Είμαι καταπιεσμένος απίστευτα….
Ξεκίνα από ξωφαλτση στο μάγουλο ή στο πηγούνι, μετά από ισπανική.Δεν με αφήνει η πουτανα. Θέλει να τα πίνει….
Είμαι καταπιεσμένος απίστευτα….