You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Καθαρισμός πίσω πόρτας
- Μέλος που άνοιξε το νήμα loo
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 77
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
κωλο-γερος
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 7 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 36
- Like
- 38.945
- Πόντοι
- 19.795
Πολύ σοβαρή απάντηση
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.921
- Πόντοι
- 9.846
Μιλαμε είσαι και εσύ πολυ έξυπνος
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
....αχαστος συνδυασμός!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.921
- Πόντοι
- 9.846
Οχι μονο έξυπνος.... Διανοούμενος!Μιλαμε είσαι και εσύ πολυ έξυπνος
Μάγος του ΟΖ
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2022
- Like
- 1.447
- Πόντοι
- 206
φίλε ρώτα κάποια από τις κοπέλες του χώρου που κάνουν άναλ. Μην περιμένεις απάντηση από εμάς.
Το ότι εσύ και κάποιοι άλλοι δεν θέλετε να απαντήσετε δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος δεν θα απαντήσει. Επίσης το θρεντ ειναι για γκέι οπότε όποιος μπαίνει καλό θα είναι να μην κοροϊδεύειφίλε ρώτα κάποια από τις κοπέλες του χώρου που κάνουν άναλ. Μην περιμένεις απάντηση από εμάς.
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.921
- Πόντοι
- 9.846
Λες και αυτές ξέρουν...φίλε ρώτα κάποια από τις κοπέλες του χώρου που κάνουν άναλ. Μην περιμένεις απάντηση από εμάς.
Απλά ρίχνουν ένα καλό χέσιμο το πρωι και οι πρωτοι που θα τις γαμησουν θα βγάλουν λιγη έως καθόλου μερεντουλα. Μετά στους υπόλοιπους θα βγαίνει γυαλι το πουλι!
Αμα κάνανε κλυσμα κάθε λίγο και λιγάκι θα τις γίνονταν το γκροβερ τριαντάφυλλο!
Διανοούμενος
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Ιαν 2021
- Κριτικές
- 35
- Like
- 29.921
- Πόντοι
- 9.846
Έχεις δίκιο, το σέβομαι, αποχωρώ. Συγνώμη αν σε προσεβαλα. Απλά πρεπει μέσα στη σοβαρότητα να κάνουμε και χιουμορ. Στο Bou είμαστε εξάλλου.Το ότι εσύ και κάποιοι άλλοι δεν θέλετε να απαντήσετε δεν σημαίνει ότι κάποιος άλλος δεν θα απαντήσει. Επίσης το θρεντ ειναι για γκέι οπότε όποιος μπαίνει καλό θα είναι να μην κοροϊδεύει
Αυτό κάνεις ε;;;Να μια λυση
Σε ευχαριστώ για την συμβουλή
Philanderer
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Σεπ 2021
- Κριτικές
- 6
- Like
- 2.239
- Πόντοι
- 481
Θέλω από έμπειρους στο θέμα να μου πουν τρόπους καθαρισμού κώλου πριν το πρωκτικό σεξ. Θέλω να γαμηθω και να μην υπάρχουν απρόοπτα
Συνημμένα
Stinger19791
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2018
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Θέλω από έμπειρους στο θέμα να μου πουν τρόπους καθαρισμού κώλου πριν το πρωκτικό σεξ. Θέλω να γαμηθω και να μην υπάρχουν απρόοθα πάρεις
Θα πάρεις μια τάπα στο μέγεθος που αντέχεις...θα κάνεις ένα πλύσιμο αφού βγάλεις το ντους μια δυο φορές κ μετά θα βάλεις τη τάπα...θα περιμένεις λίγο κ όταν τη βγάλεις θα λειτουργήσει σαν βεντούζα κ θα κατέβουν όλα ...θα το επαναλάβεις δύο τρεις φορές κ μετά θα είσαι έτοιμος χωρίς απρόοπταΘέλω από έμπειρους στο θέμα να μου πουν τρόπους καθαρισμού κώλου πριν το πρωκτικό σεξ. Θέλω να γαμηθω και να μην υπάρχουν απρόοπτα
Συγνώμη Όλο βλακείες βάζω σε κάτι ποστ που έχω, αν δεις θα καταλάβεις κάτι γέρους γυμνούς βάζω, δεν θα γράψω κάτι άλλο στο νήμα αυτοΑυτό κάνεις ε;;;
Σε ευχαριστώ για την συμβουλή
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 186
- Εμφανίσεις
- 14K
- Απαντήσεις
- 87
- Εμφανίσεις
- 9K
- Απαντήσεις
- 95