τα μισα που λεει θα κανει...ειδαλωσ θα πεσει γρηγορα!!
δεν γινετε να κανουμε παρελαση προσ τιμην επετειου κι ξαφνικα ο συριζα να σου πει τελος...
δεν γινετε ν πιστευεισ στον θεο και να σου πει ο συριζα θα καταργησουμε εκλησιες και θ προσευχομαστε στα κρυφα..
χαχ δλδ αμα σου πει μην αγαπας την μανα σου απο αυγο βγηκες θα το χαψεις???απλεσ ιδεολογιες που υσχει το "οπου ακου πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι"!
Μα ποιος λέει πια ότι πιστεύει στο Θεο?
Μα ποιος λέει πια οτι αγαπά την πατρίδα του?
Αν βγεις και τα πεις αυτα ή γραφικός θα θεωρηθείς, ή μαλάκας ή θρησκόληπτος.
Εδω μεσα έχεις διαβασει ΕΝΑ ποστ που να παραδέχεται κάποιος κάτι τέτοιο?
Ολοι θα πουν...."κοιταααα...πιστεύω με το δικο μου τρόπο, δε μαρεσει η εκκλησια, οι τραγόπαπες κλπ κλπ..." ή "τα ποιηματα και οι παρελάσεις είναι χουντικες και η ελλαδίτσα τρωει τα παιδια της και εμεις οι Ελληνες οι ωχαδερφιστες ... κλπ"
Παραθεσε μου ΕΝΑ ποστ απο κάποιον που να λεει "πηγαίνω στην Εκκλησία" ή ΅Είμαι περήφανος που είμαι Ελληνας και αγαπώ την πατρίδα μου"!
ΕΝΑ!
Πιστεύω εχει αρχίσει εκφυλισμος του Ελληνισμου (ακριβως επειδη δεν κράτησε το χαρακτήρα του και δεν τήρησε κατα γράμμα τις διδαχες των προγόνων του), αποποιηθηκε ως "ξεπερασμενα" πίστη, παραδόσεις, έθιμα... Οποτε ερχονται πιο δυνατοι λαοι (μεσα απο την παγκοσμιοποίηση) να τον σκεπάσουν σαν καρκινο...
Γκέτο μουσουλμάνων που σιγα σιγα θα προοδεύσουν επειδη ακριβως είναι ενωμενοι, τα παιδια τους δε θα ζητιανεουν μια ζωή ή δε θα μαζεύουν φράουλες...απο την Αμυγδαλέζα θα πανε πανεπιστήμιο κάποια στιγμη...θα γράφουν και θα μιλουν ελληνικά καλυτερα απο τους ουραγκοτάγκους τιμημενους του σαιτ ... θα μπουν σε θεσεις κλειδια...
Και τότε θα βλεπεις εργαζόμενους με σαρίκια και εργαζόμενες με μαντίλες σε νοσοκομεία, τράπεζες, υπηρεσίες ...και θα χτυπας το κεφάλι σου όταν θα σκεφτεσαι "ας φορουσα και εγω έστω φουστανέλλα μεταξυ σοβαρου και αστείου"///
Κάντε μια βόλτα στο εξωτερικο...Βορεια Ευρωπη...και θα δείτε τη δύναμη του Ισλαμ...