Νέα

Καθαρα Δευτερα,τι θα φατε? θα πεταξετε χαρταετο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0

Το τζάκι, το μουνί, ή το νιάτο; Αν εννοείς το νιάτο, λυπάμαι χάσατε. Σε κάποια ζητήματα το σάητ με πήδηξε και όσες φορές ζήτησα πληροφορίες με σκοπό να ψωνίσω, κάποιοι με έχεσαν και κάποιοι αδιαφόρησαν. Πάντα είχα την καλύτερη των προθέσεων, αλλά από τη ζωή κι από τη Ζωή, τη Μένη και τη Δήμητρα, έμαθα να δίνω ό,τι παίρνω. Στην προκειμένη, δυστυχώς, τίποτε απολύτως. Δεν πήρα τίποτε, δεν δίνω τίποτε. Sorry...

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Το τζάκι, το μουνί, ή το νιάτο; Αν εννοείς το νιάτο, λυπάμαι χάσατε. Σε κάποια ζητήματα το σάητ με πήδηξε και όσες φορές ζήτησα πληροφορίες με σκοπό να ψωνίσω, κάποιοι με έχεσαν και κάποιοι αδιαφόρησαν. Πάντα είχα την καλύτερη των προθέσεων, αλλά από τη ζωή κι από τη Ζωή, τη Μένη και τη Δήμητρα, έμαθα να δίνω ό,τι παίρνω. Στην προκειμένη, δυστυχώς, τίποτε απολύτως. Δεν πήρα τίποτε, δεν δίνω τίποτε. Sorry...
πωωω ρε φιλε,φερθηκες σκαρτα

sanexxx69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2012
Κριτικές
24
Like
594
Πόντοι
326
hero_pdt_value_au.png

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.477
Πόντοι
366
παω να ριξω μια πηχτη

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
Βασικά δεν έπρεπε να είναι αργια, οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι εορτάζεται ή τι συμβολίζει εκεινη η μέρα. Οι περισσότεροι νομιζουν οτι τρώμε φασολάδα, χαλβά και θαλασσινα. Και πετάμε αετο.
Ας την πουμε η ημερα του μυδιου και της φασολάδας.

Ο Συριζα θα καταργήσει τις χριστιανικες αργίες. Το πάσχα θα το καταργήσει σίγουρα ή θα το πει η ημέρα του αβγου. Κανονικά ως μονη αργία πρέπει να μείνει η 1η Μαη όπως και όλες τις ευρωπαικές χώρες.
Είναι υποκριτικό να γιορτάζουμε τις χριστιανικές αργίες και να δηλώνουμε άθεοι. Ειδικά εδω μέσα που η υποκρισία περισσεύει.
ή πιστεύεις σε αυτα που λεει η χριστιανική πίστη ή τίποτα..και τα τηρείς ή όχι...
Οχι μονο ότι μας βολεύει.
Αν είναι να υιοθετήσουμε τις αργίες απο το Μουσουλμανισμό, ταοϊσμο, βουδισμο κλπ.
Οι εθνικές εορτές επίσης πρέπει να καταργηθουν. Ο Συριζα έχει ταχθει υπερ της κατάργησης των παρελάσεων. Τα παιδιά πρέπει να δίνουν διαγωνίσματα εκεινες τις μερες όχι να κοπροσκυλιάζουν στις καφετέριες..

Καθαρά Δευτερα και ότι ναναι.
Υποκριτάδες, ουροκοτάγκοι..

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Βασικά δεν έπρεπε να είναι αργια, οι περισσότεροι δεν ξέρουν καν τι εορτάζεται ή τι συμβολίζει εκεινη η μέρα. Οι περισσότεροι νομιζουν οτι τρώμε φασολάδα, χαλβά και θαλασσινα. Και πετάμε αετο.
Ας την πουμε η ημερα του μυδιου και της φασολάδας.

Ο Συριζα θα καταργήσει τις χριστιανικες αργίες. Το πάσχα θα το καταργήσει σίγουρα ή θα το πει η ημέρα του αβγου. Κανονικά ως μονη αργία πρέπει να μείνει η 1η Μαη όπως και όλες τις ευρωπαικές χώρες.
Είναι υποκριτικό να γιορτάζουμε τις χριστιανικές αργίες και να δηλώνουμε άθεοι. Ειδικά εδω μέσα που η υποκρισία περισσεύει.
ή πιστεύεις σε αυτα που λεει η χριστιανική πίστη ή τίποτα..και τα τηρείς ή όχι...
Οχι μονο ότι μας βολεύει.
Αν είναι να υιοθετήσουμε τις αργίες απο το Μουσουλμανισμό, ταοϊσμο, βουδισμο κλπ.
Οι εθνικές εορτές επίσης πρέπει να καταργηθουν. Ο Συριζα έχει ταχθει υπερ της κατάργησης των παρελάσεων. Τα παιδιά πρέπει να δίνουν διαγωνίσματα εκεινες τις μερες όχι να κοπροσκυλιάζουν στις καφετέριες..

Καθαρά Δευτερα και ότι ναναι.
Υποκριτάδες, ουροκοτάγκοι..
ξεσπασμα :grin:

Gamias_1988

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουν 2014
Like
50
Πόντοι
1
τα μισα που λεει θα κανει...ειδαλωσ θα πεσει γρηγορα!!
δεν γινετε να κανουμε παρελαση προσ τιμην επετειου κι ξαφνικα ο συριζα να σου πει τελος...
δεν γινετε ν πιστευεισ στον θεο και να σου πει ο συριζα θα καταργησουμε εκλησιες και θ προσευχομαστε στα κρυφα..
χαχ δλδ αμα σου πει μην αγαπας την μανα σου απο αυγο βγηκες θα το χαψεις???απλεσ ιδεολογιες που υσχει το "οπου ακου πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι"!

Mr.Fregoli

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Φεβ 2013
Κριτικές
6
Like
180
Πόντοι
281
τα μισα που λεει θα κανει...ειδαλωσ θα πεσει γρηγορα!!
δεν γινετε να κανουμε παρελαση προσ τιμην επετειου κι ξαφνικα ο συριζα να σου πει τελος...
δεν γινετε ν πιστευεισ στον θεο και να σου πει ο συριζα θα καταργησουμε εκλησιες και θ προσευχομαστε στα κρυφα..
χαχ δλδ αμα σου πει μην αγαπας την μανα σου απο αυγο βγηκες θα το χαψεις???απλεσ ιδεολογιες που υσχει το "οπου ακου πολλα κερασια κρατα μικρο καλαθι"!

Μα ποιος λέει πια ότι πιστεύει στο Θεο?
Μα ποιος λέει πια οτι αγαπά την πατρίδα του?
Αν βγεις και τα πεις αυτα ή γραφικός θα θεωρηθείς, ή μαλάκας ή θρησκόληπτος.
Εδω μεσα έχεις διαβασει ΕΝΑ ποστ που να παραδέχεται κάποιος κάτι τέτοιο?

Ολοι θα πουν...."κοιταααα...πιστεύω με το δικο μου τρόπο, δε μαρεσει η εκκλησια, οι τραγόπαπες κλπ κλπ..." ή "τα ποιηματα και οι παρελάσεις είναι χουντικες και η ελλαδίτσα τρωει τα παιδια της και εμεις οι Ελληνες οι ωχαδερφιστες ... κλπ"
Παραθεσε μου ΕΝΑ ποστ απο κάποιον που να λεει "πηγαίνω στην Εκκλησία" ή ΅Είμαι περήφανος που είμαι Ελληνας και αγαπώ την πατρίδα μου"!
ΕΝΑ!

Πιστεύω εχει αρχίσει εκφυλισμος του Ελληνισμου (ακριβως επειδη δεν κράτησε το χαρακτήρα του και δεν τήρησε κατα γράμμα τις διδαχες των προγόνων του), αποποιηθηκε ως "ξεπερασμενα" πίστη, παραδόσεις, έθιμα... Οποτε ερχονται πιο δυνατοι λαοι (μεσα απο την παγκοσμιοποίηση) να τον σκεπάσουν σαν καρκινο...
Γκέτο μουσουλμάνων που σιγα σιγα θα προοδεύσουν επειδη ακριβως είναι ενωμενοι, τα παιδια τους δε θα ζητιανεουν μια ζωή ή δε θα μαζεύουν φράουλες...απο την Αμυγδαλέζα θα πανε πανεπιστήμιο κάποια στιγμη...θα γράφουν και θα μιλουν ελληνικά καλυτερα απο τους ουραγκοτάγκους τιμημενους του σαιτ ... θα μπουν σε θεσεις κλειδια...
Και τότε θα βλεπεις εργαζόμενους με σαρίκια και εργαζόμενες με μαντίλες σε νοσοκομεία, τράπεζες, υπηρεσίες ...και θα χτυπας το κεφάλι σου όταν θα σκεφτεσαι "ας φορουσα και εγω έστω φουστανέλλα μεταξυ σοβαρου και αστείου"///
Κάντε μια βόλτα στο εξωτερικο...Βορεια Ευρωπη...και θα δείτε τη δύναμη του Ισλαμ...

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Πήγα και πήρα 4 κιλά τουρσί....3 κιλά χαλβά με κακάο και 2 κιλά φασόλια!
Θα πάρω και 6 λαγάνες....4 για εμένα και από μια θα δώσω στα αδέρφια μου.... :rockon: :rockon: :rockon:

Σήμερα μου φέρανε 2 κιλά μύδια και 1,5 κιλό κυδώνια...
Αύριο θα μου φέρουν και 3 κιλάκια,αστακοκαραβίδες....μαζί με 1 χταποδάκι φρέσκο.... :rockon:

girl_hunter

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2006
Κριτικές
9
Like
1.322
Πόντοι
216
παντα πεταω χαρταετο!!

5118682-laura-christina-flies-a-kite-with-body-in-mind-nude-women.jpg

Συνημμένα

• 5118682-laura-christina-flies-a-kite-with-body-in-mind-nude-women.jpg
    5118682-laura-christina-flies-a-kite-with-body-in-mind-nude-women.jpg
    135 KB · Εμφανίσεις: 13

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom