oxi type,οσο περισσεψει τον τρως την αλλη μερα για πρωινο
και μετα θα γραφω στην ημερησια ενημερωση για χεσιμο
oxi type,οσο περισσεψει τον τρως την αλλη μερα για πρωινο
εισαι ο αρχοντας των αποκριωνΠήγα και πήρα 4 κιλά τουρσί....3 κιλά χαλβά με κακάο και 2 κιλά φασόλια!
Θα πάρω και 6 λαγάνες....4 για εμένα και από μια θα δώσω στα αδέρφια μου....![]()
![]()
![]()
Μάλλον ναι, κάντον 2,800 καλύτερα μπίλυ.μηπως ειναι πολυς ο χαλβας,μαν?![]()
oxi type,οσο περισσεψει τον τρως την αλλη μερα για πρωινομηπως ειναι πολυς ο χαλβας,μαν?![]()
τυπε εσυ την καθαρα δευτερα τρως πιπινι η μιλφακι;Παιδιά γαμάτο θέμα να γίνει στίκυ μη το ψάχνουμε κάθε χρόνο. Είναι και κινητή εορτή.![]()
Δεν κάνω διακρίσεις, Τι είμαι κανένας ρατσιστής?τυπε εσυ την καθαρα δευτερα τρως πιπινι η μιλφακι;
τουρσι,ελιες,ντολμαδακια,χταποδια,καλαμαρια,κυδωνια,μυδια,γυαλιστερες,σουπιες,λαγανα,ταχινι,χαλβα,τσιπουρο,ουζο
αυτες που πουλανε ειναι μουφα ρε φιλε,φτιαξε μονος σουκι εγω μια απο τα ιδια, μονο που θα χτυπησω και μισο κιλο ταραμοσαλατα περιπου για τη χωνεψη![]()
αυτες που πουλανε ειναι μουφα ρε φιλε,φτιαξε μονος σου
δωσε οδηγιες πως φτιαχνεις την ταραμοσαλαταε ναι ρε, εννοειται. τι θες να ξημεροβραδυαστω μετα στην ημερ.ενημ.για χεσιμο? :S
δωσε οδηγιες πως φτιαχνεις την ταραμοσαλατα
Αυτά είναι γνωστά φίλε, με χαρτί και αετό.μπορειτε να αναλυσετε και πως φτιαχνουμε τον χαρταετο ;)
τυλιγεις τον αετο με χαρτι ή τον δενεις ενα χαρτι στον κωλο;εξηγα τα καλα μανΑυτά είναι γνωστά φίλε, με χαρτί και αετό.
που το βρηκες ρε?Καθαρά δευτέρα θα φάω ψωμάκι (λαγάνα) με λαδάκι (πάλευα στα χωράφια να το μαζέψω φρέσκο πράμα), φρυγανισμένο στη χόβολη από το τζάκι με φρέσκια ρίγανη. Καμμιά πατάτα επίσης στη χόβολη. Και έτσι στα ελαφρυά, γιατί μετά θα πετάξω τον χαρταετό μου. Όταν γαμάω ζορίζομαι αν έχω φάει πολύ ή βαριά πιο πριν. Βρήκα νέο κελεπούρι στα 21 με εξαιρετική τιμή, όχι 140-150 που ζητάνε οι δήθεν φοιτήτριες από γραφείο...
Άρα θα φάω και μουνάκι (ωμό φυσικά).