Νέα

Καθαρα Δευτερα,τι θα φατε? θα πεταξετε χαρταετο?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα tzooon1989
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 75
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Πήγα και πήρα 4 κιλά τουρσί....3 κιλά χαλβά με κακάο και 2 κιλά φασόλια!
Θα πάρω και 6 λαγάνες....4 για εμένα και από μια θα δώσω στα αδέρφια μου.... :rockon: :rockon: :rockon:
εισαι ο αρχοντας των αποκριων

Νικ Ο Ντικ

Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2015
Κριτικές
2
Like
85
Πόντοι
6
Θα φαω οτι φτιαξει η μανα μου μαζι με 1 λαγανα ολοκληρη. Για χαρταετο δεν ξερω αλλα καποια μαλακια θα την πεταξω  :2funny:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
46
Πόντοι
366
Παιδιά γαμάτο θέμα να γίνει στίκυ μη το ψάχνουμε κάθε χρόνο. Είναι και κινητή εορτή. :grin:

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
μπορειτε να αναλυσετε και πως φτιαχνουμε τον χαρταετο ;)

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
τουρσι,ελιες,ντολμαδακια,χταποδια,καλαμαρια,κυδωνια,μυδια,γυαλιστερες,σουπιες,λαγανα,ταχινι,χαλβα,τσιπουρο,ουζο

κι εγω μια απο τα ιδια, μονο που θα χτυπησω και μισο κιλο ταραμοσαλατα περιπου για τη χωνεψη  :tits:

Nuclear

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2014
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ τα έχω ξεπεράσει αυτά, θα φάω μακαρόνια ή ψωμί με τυρί. Να πάνε να γαμηθουνε οι γιορτές.

proctologos

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Like
51
Πόντοι
1
δωσε οδηγιες πως φτιαχνεις την ταραμοσαλατα

ψωμι(μονο ψιχα) ταραμας,ελαιολαδο,λεμονι. μουλιαζεις τη ψιχα,χτυπας στο μουλτι τον ταραμα μεχρι να λιωσει καλα, τριμματιζεις μεσα στον ταραμα τη ψιχα και ξαναχτυπας, προσθετεις λεμονι-λαδι, ξαναχτυπας και εισαι ετοιμος.  :rockon:  

Karathanasis

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2014
Like
0
Πόντοι
0
Καθαρά δευτέρα θα φάω ψωμάκι (λαγάνα) με λαδάκι (πάλευα στα χωράφια να το μαζέψω φρέσκο πράμα), φρυγανισμένο στη χόβολη από το τζάκι με φρέσκια ρίγανη. Καμμιά πατάτα επίσης στη χόβολη. Και έτσι στα ελαφρυά, γιατί μετά θα πετάξω τον χαρταετό μου. Όταν γαμάω ζορίζομαι αν έχω φάει πολύ ή βαριά πιο πριν. Βρήκα νέο κελεπούρι στα 21 με εξαιρετική τιμή, όχι 140-150 που ζητάνε οι δήθεν φοιτήτριες από γραφείο...

Άρα θα φάω και μουνάκι (ωμό φυσικά).

OP
OP
T

tzooon1989

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2013
Like
5
Πόντοι
6
Καθαρά δευτέρα θα φάω ψωμάκι (λαγάνα) με λαδάκι (πάλευα στα χωράφια να το μαζέψω φρέσκο πράμα), φρυγανισμένο στη χόβολη από το τζάκι με φρέσκια ρίγανη. Καμμιά πατάτα επίσης στη χόβολη. Και έτσι στα ελαφρυά, γιατί μετά θα πετάξω τον χαρταετό μου. Όταν γαμάω ζορίζομαι αν έχω φάει πολύ ή βαριά πιο πριν. Βρήκα νέο κελεπούρι στα 21 με εξαιρετική τιμή, όχι 140-150 που ζητάνε οι δήθεν φοιτήτριες από γραφείο...

Άρα θα φάω και μουνάκι (ωμό φυσικά).
που το βρηκες ρε?

soul3

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2010
Like
2.516
Πόντοι
456
Θα φαμε κοψιδια για να μπει καλα η σαρακοστη :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom