Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.760
- Πόντοι
- 5.646
Καλημέρα καλή εβδομάδα να έχουμε
ωραία βυζιά
Καλημέρα καλή εβδομάδα να έχουμε
Καλή εβδομάδα όμορφο ΚατερινάκιΚαλημέρα καλή εβδομάδα να έχουμε
Βγάλε αυτό που φοράς να απελευθερωθουν οι βυζάρες σου!!!Καλημέρα καλή εβδομάδα να έχουμε
ΒΥΖΓΙΑ !!ωραία βυζιά
Καλημερούδια καλή εβδομάδα να έχουμε
ετσι σκετο ουτε ενα βυζακι να παει καλα ο μηνας?Καλό μήνα μωράκια μου
Πολυυυ σωστός, Η κοπέλα είναι γλυκά αρκη να τις φερθείς με αγάπη κ σεβασμό όλα τα άλλα έρχονται στην πορεία..Συνοπτικά, από πολύ πρόσφατη συνάντησή μου μαζί της: σε όποιους αρέσει αυτός ο σωματότυπος γυναίκας (chubby, ελληνιστί παχουλή) είναι μια πολύ τίμια επιλογή. Είναι ακριβής στην τήρηση του ραντεβού της. Είναι δοτική, με την έννοια ότι σου ανταποδίδει και με το παραπάνω την δική σου περιποίηση. Είναι χαλαρή και δεν κλέβει χρόνο, το αντίθετο θα έλεγα, αν τύχει και δεν έχει κάτι κανονίσει μετά από σένα. Είναι καθαρή και προσεκτική με την υγιεινή τη δική της και κατ' επέκταση και την δική μας. Και είναι και "καλό παιδί". Θα την ήθελα λίγο πιο κίνκυ και λίγο πιο γούτσου-γούτσου στα ενδιάμεσα, επειδή έτσι με είχαν προϊδεάσει τα σχόλια κάποιων άλλων συναδέλφων εδώ μέσα. Αλλά παρόλα αυτά παράπονο δεν έχω, αλλιώς να πέσει φωτιά να με κάψει: Στα δεύτερα -ήντα μου πλέον και κατάφερε το άτιμο το μικρό να με τελειώσει 3, επαναλαμβάνω τρεις (3) !, φορές μέσα σε δύο παρά ώρες (διευκρινίζω, σε ραντεβού 1,5 ώρας, όχι μίας, μη τρελλαθούμε κιόλας)! Και με το χαμόγελο στα χείλη στο τέλος, και η 3η φορά με δική της πρωτοβουλία και επιμονή. Και μάλιστα χωρίς να είμαι φαν του σωματότυπού της. Αλλά παρόλα αυτά... Γιαυτό όσοι πιστοί προσέλθετε.
Το παχουλη απο που προκυπτει;Συνοπτικά, από πολύ πρόσφατη συνάντησή μου μαζί της: σε όποιους αρέσει αυτός ο σωματότυπος γυναίκας (chubby, ελληνιστί παχουλή) είναι μια πολύ τίμια επιλογή. Είναι ακριβής στην τήρηση του ραντεβού της. Είναι δοτική, με την έννοια ότι σου ανταποδίδει και με το παραπάνω την δική σου περιποίηση. Είναι χαλαρή και δεν κλέβει χρόνο, το αντίθετο θα έλεγα, αν τύχει και δεν έχει κάτι κανονίσει μετά από σένα. Είναι καθαρή και προσεκτική με την υγιεινή τη δική της και κατ' επέκταση και την δική μας. Και είναι και "καλό παιδί". Θα την ήθελα λίγο πιο κίνκυ και λίγο πιο γούτσου-γούτσου στα ενδιάμεσα, επειδή έτσι με είχαν προϊδεάσει τα σχόλια κάποιων άλλων συναδέλφων εδώ μέσα. Αλλά παρόλα αυτά παράπονο δεν έχω, αλλιώς να πέσει φωτιά να με κάψει: Στα δεύτερα -ήντα μου πλέον και κατάφερε το άτιμο το μικρό να με τελειώσει 3, επαναλαμβάνω τρεις (3) !, φορές μέσα σε δύο παρά ώρες (διευκρινίζω, σε ραντεβού 1,5 ώρας, όχι μίας, μη τρελλαθούμε κιόλας)! Και με το χαμόγελο στα χείλη στο τέλος, και η 3η φορά με δική της πρωτοβουλία και επιμονή. Και μάλιστα χωρίς να είμαι φαν του σωματότυπού της. Αλλά παρόλα αυτά... Γιαυτό όσοι πιστοί προσέλθετε.
Και από τις φωτό προκύπτει, αν τις δεις προσεκτικά, αλλά κυρίως από την face-to-face γνωριμία μου μαζί της.Το παχουλη απο που προκυπτει;
Απο τις φωτογραφιες δε προκυπτει κατι τετοιο.
Οχι δε την εχω συναντησει.Και από τις φωτό προκύπτει, αν τις δεις προσεκτικά, αλλά κυρίως από την face-to-face γνωριμία μου μαζί της.
Τώρα, αν εσύ την έχεις συναντήσει κι έχεις άλλη άποψη, αυτή είναι σεβαστή, αλλά προφανώς έχουμε διαφορετικά κριτήρια αξιολόγησης της εμφάνισης μιας γυναίκας.
Γιατί δήλωσα πουθενά ότι είμαι αδύνατη??? Και τα κιλά μου τα γράφω και φωτό χωρίς εξεπεργασια.Για να είμαστε απολύτως ειλικρινείς δεν είναι απλά παχουλή, είναι παχιά σκέτο!
Το ότι κι αυτές έχουν το κοινό τους ούτε λόγος...
Μια χαρα καυλα εισαιΓιατί δήλωσα πουθενά ότι είμαι αδύνατη??? Και τα κιλά μου τα γράφω και φωτό χωρίς εξεπεργασια.
Καλημέρα δεν μπορώ να έρθω δουλεύω και άλλη δουλειά και δεν μπορώ να φύγωΓια Λάρισα ποτέ έρχεσαι?
Πάντως με αυτό το κορμί που βλέπω εδώ δεν τη λες παχιά με τίποτα! Και δεν φαίνεται να έχει πέσει PhotoshopΚαλημέρα καλή εβδομάδα να έχουμε