Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
20 Νοε 2010
Like
19
Πόντοι
166
Την έχει δει άσχημα αυτή, νομίζει ότι είναι τουλάχιστον σιάρα  :jerking: Περνάει την εφηβεία της μάλλον  :dunno:

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
..δεν αντιγράφει εμανησιακά ο phyro το  method ?  :cheesy:
ο Νιβο και ο Μήδε κάνουν το "ραπ" σε ποπ κομμάτια..όπως και πολλοί ράπερς του εξωτερικού..
το να αντιγράφεις το ξένο..δεν ειναι απαραίτητα κακό, γιατι μη ξεχάνς, όπως και να το κάνουμε στην αμερική γεννήθικε και εμείς το αντιγράψαμε, αλλιως θα ακούγαμε τσάμικα.. συμφωνώ όμως ότι μερικοί είναι σα να βάλεις τον αμερικάνο να πει τσάμικα..  :grin: και όπως και να το κάνουμε υπάρχουν καλοι και κακοί και εδω και έξω...και αυτοι που μιλούν πολιτικά και αυτοι που λένε για μουνιά και κώλους.. :grin: η μουσική δεν έχει όρια..οτι μας αρέσει το ακούμε :)
αν το τσάμικο γεννιόταν στην αμερική, θα άκουγε όλος ο κόσμος τσάμικα.
το θέμα δεν είναι τι μας αρέσει αλλά τι μας πλασσάρει η βιομηχανία της μουσικής.
και ευτυχώς από τσάμικα, χασάπικα, μέταλ, ρεμπέτικα, 25 χρόνια μέρες άνθρωπος δεν χρειάστηκε να μου επιβάλλει καμία αμερική να ακούσω κάτι.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Ωραια γκομενα (αν και πολυ κοντη) , ωραιο κορμι , αλλα ντυνεται σαν σουργελο  :jerking:
κοντή ????  :idiot:

για τα τσάμικα δεν είπα ότι δεν είναι καλά... απλά ήθελα να πω, πως το χιπ χοπ είναι αμερικάνικο όπως και να το κάνουμε..  ;)

Tsolias.Psolias

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2007
Like
28
Πόντοι
166
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
κοντή ????  :idiot:

για τα τσάμικα δεν είπα ότι δεν είναι καλά... απλά ήθελα να πω, πως το χιπ χοπ είναι αμερικάνικο όπως και να το κάνουμε..  ;)
Θεοκοντη ειναι δεν το γραφω ετσι. Την εχω πετυχει στο ασανσερ μια φορα και το ειδα μονος μου. Ας οψονται οι τακουναρες

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
..δεν αντιγράφει εμανησιακά ο phyro το  method ?  :cheesy:
ο Νιβο και ο Μήδε κάνουν το "ραπ" σε ποπ κομμάτια..όπως και πολλοί ράπερς του εξωτερικού..
το να αντιγράφεις το ξένο..δεν ειναι απαραίτητα κακό, γιατι μη ξεχάνς, όπως και να το κάνουμε στην αμερική γεννήθικε και εμείς το αντιγράψαμε, αλλιως θα ακούγαμε τσάμικα.. συμφωνώ όμως ότι μερικοί είναι σα να βάλεις τον αμερικάνο να πει τσάμικα..  :grin: και όπως και να το κάνουμε υπάρχουν καλοι και κακοί και εδω και έξω...και αυτοι που μιλούν πολιτικά και αυτοι που λένε για μουνιά και κώλους.. :grin: η μουσική δεν έχει όρια..οτι μας αρέσει το ακούμε :)

Συμφωνώ στο 100%! Τα βρήκαμε λοιπόν  :)

Δεν είναι κοντή η Στικούδη ρε τύποι. Την πέτυχα μια μέρα σε μια "συναυλιά" που είχε σε ένα εμπορικό την ώρα που έβγαινε από το αυτοκίνητο με τον ελέφαντα που έχει για γκόμενο και τον άλλο τον ηλίθιο με τα rhasta. Για γκόμενα είναι πάνω του μετρίου το ύψος της.

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
να μην λες τσάμικα, να λες ελληνικό βαλς, για να είσαι πιο σικ και να φαίνεσαι ψαγμένη(γενικά άμα ψάχνεσαι δείχνεις προχώ άτομο)

με τη μουσική που ακούνε όλοι σήμερα, ψαγμένος είσαι αν ακούς τσάμικα
Τέσκα απο Μοναστηράκι Δράμας
Βαγγελίτσα απο Βώλακα Δράμας
ζάραμο και λεβέντικο απο Φλώρινα
Βλάχα Νάξου
κλπ κλπ
είναι άπειρα απλά ανέφερα μερικά αγαπημένα

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Θεοκοντη ειναι δεν το γραφω ετσι. Την εχω πετυχει στο ασανσερ μια φορα και το ειδα μονος μου. Ας οψονται οι τακουναρες
...φίλε μου ή είσαι ο Σακιλ Ονιλ ή είδες άλλη...
δε λέω ότι είναι ντερέκι !!! αλλά είναι άνω του 1,7+ ..ακριβως δεν ξερω, οπότε για γυναικα μια χαρά είναι !!!

Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
30
Like
887
Πόντοι
326
...φίλε μου ή είσαι ο Σακιλ Ονιλ ή είδες άλλη...
δε λέω ότι είναι ντερέκι !!! αλλά είναι άνω του 1,7+ ..ακριβως δεν ξερω, οπότε για γυναικα μια χαρά είναι !!!
  :2funny:
ΟΧι ακριβως Σακιλ Ο Νιλ ! Ουτε καν Νικος Γκαλης!
ενταξει μπορει να μην υπολογισα σωστα αλλα αυτη την εντυπωση ειχα (αλλα περασε ακριβως διπλα μου )
Παντως ειτε πανω απο 1,70 ειτε κατω ειναι ωραιο κομματι

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015
Μια φωτό που ξετρύπωσα σήμερα

Συνημμένα

• IEUI0038.jpg
    IEUI0038.jpg
    260,2 KB · Εμφανίσεις: 75

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
με τη μουσική που ακούνε όλοι σήμερα, ψαγμένος είσαι αν ακούς τσάμικα
Τέσκα απο Μοναστηράκι Δράμας
Βαγγελίτσα απο Βώλακα Δράμας
ζάραμο και λεβέντικο απο Φλώρινα
Βλάχα Νάξου
κλπ κλπ
είναι άπειρα απλά ανέφερα μερικά αγαπημένα

Με την μουσική που ακούν όλοι σήμερα "ψαγμένος" είσαι αν ακούς τα πάντα και μπορείς να ξεχωρίζεις το καλό από το σάπιο. Υπάρχει και καλό σκυλάδικο, υπάρχει και καλό ποπ και καλό χιπχοπ και απ'ολα. Το θέμα είναι τι ακούς σε τι mood το ακούς και που το ακούς. Εγώ προσωπικά σπίτι μου ακούω melodic death metal, metal, softcore punk, rap, Κρητικά,ροκ. Δεν με χαλάει όμως σε afterάκι το σκυλάδικο ή το ελληνάδικο γενικώς. Αρκεί να είναι καλό δεν μπορώ να ακούω Παντελίδη π.χ και να μου ρχονται στίχοι στα αυτιά όπως αυτοί:

Μπορεί να καίγεσαι και στην δική του την ματιά
μπορεί να έχει χιούμορ και άλλα τόσα περιττά
μπορεί να νιώθεις σαν παιδί όταν ξυπνάς μαζί του
μα σε ρωτάω, αυτός μπορεί να δώσει την ζωή του...

Δεν ταιριάζετε σου λέω

:idiot:

Σε όλα τα είδη όμως υπάρχει "καλή" μουσική και στίχος.

Επίσης δεν είναι ανάγκη να ακούς ότι ακούν όλoi σήμερα, υπάρχει ακόμα η παλιά καλή μουσική θρύλων όπως οι pink floyd!  :rockon:

Marie-ann

Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2012
Like
3
Πόντοι
16
Με την μουσική που ακούν όλοι σήμερα "ψαγμένος" είσαι αν ακούς τα πάντα και μπορείς να ξεχωρίζεις το καλό από το σάπιο. Υπάρχει και καλό σκυλάδικο, υπάρχει και καλό ποπ και καλό χιπχοπ και απ'ολα. Το θέμα είναι τι ακούς σε τι mood το ακούς και που το ακούς. Εγώ προσωπικά σπίτι μου ακούω melodic death metal, metal, softcore punk, rap, Κρητικά,ροκ. Δεν με χαλάει όμως σε afterάκι το σκυλάδικο ή το ελληνάδικο γενικώς. Αρκεί να είναι καλό δεν μπορώ να ακούω Παντελίδη π.χ και να μου ρχονται στίχοι στα αυτιά όπως αυτοί:

Δεν ταιριάζετε σου λέω

Επίσης δεν είναι ανάγκη να ακούς ότι ακούν όλoi σήμερα, υπάρχει ακόμα η παλιά καλή μουσική θρύλων όπως οι pink floyd!  :rockon:

καλά ρε παιδάκι μου μια κουβέντα είπα επειδή μου είπε ο άλλος να πω το τσάμικο ελληνικό βαλς για να φανώ ψαγμένη
που πιο πολύ θα ταίριαζε να πω τον μπάλο ελληνικό βαλς γιατί είναι και οι δυο χοροί σε ζευγάρια αλλά τεσπα
δεν θεωρώ πως είμαι ψαγμένη στη μουσική γιατί υπάρχουν είδη που δεν τα ακούω καν και δεν τα αντέχω στα αφτιά μου
προτιμώ Παντελίδη απο house
το να ξεχωρίσεις το καλό απ'το σάπιο δεν είναι αντικειμενικό είναι θέμα γούστου
το τι ανεβάζει τον καθέναν είναι θέμα γούστου
εγώ ανατριχιάζω αν ακούσω Μαρκόπουλο (όχι Μακρόπουλο) αλλά θα κάνω κέφι και με Παντελίδη
τη Πάολα πάλι τη σιχαίνομαι
επίσης δε μ'αρέσει η κλασσική μουσική αλλα το tango που έπαιζε στο αρωμα γυναίκας με τον Al Pacino .... ααααααααχ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!! ΕΞΤΑΣΙΑΖΟΜΑΙ!!!!
Νομίζω η ουσία είναι να είναι καλή η μουσική, όποιο είδος κι αν είναι...

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
καλά ρε παιδάκι μου μια κουβέντα είπα επειδή μου είπε ο άλλος να πω το τσάμικο ελληνικό βαλς για να φανώ ψαγμένη
που πιο πολύ θα ταίριαζε να πω τον μπάλο ελληνικό βαλς γιατί είναι και οι δυο χοροί σε ζευγάρια αλλά τεσπα
δεν θεωρώ πως είμαι ψαγμένη στη μουσική γιατί υπάρχουν είδη που δεν τα ακούω καν και δεν τα αντέχω στα αφτιά μου
προτιμώ Παντελίδη απο house
το να ξεχωρίσεις το καλό απ'το σάπιο δεν είναι αντικειμενικό είναι θέμα γούστου
το τι ανεβάζει τον καθέναν είναι θέμα γούστου
εγώ ανατριχιάζω αν ακούσω Μαρκόπουλο (όχι Μακρόπουλο) αλλά θα κάνω κέφι και με Παντελίδη
τη Πάολα πάλι τη σιχαίνομαι
επίσης δε μ'αρέσει η κλασσική μουσική αλλα το tango που έπαιζε στο αρωμα γυναίκας με τον Al Pacino .... ααααααααχ ΤΡΕΛΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!! ΕΞΤΑΣΙΑΖΟΜΑΙ!!!!
Νομίζω η ουσία είναι να είναι καλή η μουσική, όποιο είδος κι αν είναι...

χυνεις? :grin: :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

Δεν ταιριάζετε σου λέω

:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:

nickpie2008

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Ιουλ 2010
Like
5.303
Πόντοι
1.106
αν το πάμε σε classic rocks ένα ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ

ps1: γιατί δεν μου βγαίνουν τα Youtube links?

ps2:  :offtopic:
Αν θυμαμαι παιζει κατι με αυτα στα  κινητά
Αν στείλεις το link στο mail σου (απο την επιλογη του you ute) το ίδιο link σου βγάζει;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom