Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

BASKO

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2013
Κριτικές
5
Like
210
Πόντοι
6
unnamed-133.jpg
το λοιπον χαχα εδω οπως ειναι απλα την πιανεις και την ξεκωλιαζεις μπροστα σε ολο τον κοσμο της παραλιας

Womanaholic

Ανώτερος
Εγγρ.
21 Φεβ 2008
Κριτικές
86
Like
4.014
Πόντοι
5.015

Συνημμένα

• 62963_katerinastikoudi-nitro_2124_123_1005lo.jpg
    62963_katerinastikoudi-nitro_2124_123_1005lo.jpg
    380,4 KB · Εμφανίσεις: 19

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Σίγουρα είναι πατόμουνο κτλ αλλά ρε μάγκες δεν σας ανάβει περισσότερο η διαδικασία να ρίξετε και να πηδήξετε μια γκόμενα η οποία της κόβει παρά αυτό το πράμα; Μιλάμε η τύπισσα έχει δικιά της μονάδα ηλιθιότητας στο S.I.

Ότι ο καθένας θα την γάμαγε με τα μπούνια όμως και ότι είναι πάτος απόπατος παραμένει γεγονός μην παρεξηγηθώ!  :rockon:

kololatria

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
78
Πόντοι
1
Τωρα αυτο τι σας λεει ?????

Συνημμένα

• stikoudidontia.jpg
    stikoudidontia.jpg
    32,4 KB · Εμφανίσεις: 31
  • stikoudidontia2_h_633_451.jpg
    stikoudidontia2_h_633_451.jpg
    20,7 KB · Εμφανίσεις: 30

kololatria

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
78
Πόντοι
1
απο εγκυρη πηγη αυτος πισω με τα μουσια ο dj ειναι ο γκομενος

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (3).jpg
    αρχείο λήψης (3).jpg
    71,3 KB · Εμφανίσεις: 23

kololatria

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαρ 2013
Like
78
Πόντοι
1
μουναρα !!!!

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    107,3 KB · Εμφανίσεις: 28
  • αρχείο λήψης (5).jpg
    αρχείο λήψης (5).jpg
    106,6 KB · Εμφανίσεις: 23

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
όλη η ελληνική ραπ σκηνή αντιγράφει την αμερικανική όσο και όπως μπορεί (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων όπως ήταν οι ΤΧC)

Ούτε καν ρε φίλε. Καταρχήν αυτό που κάνουν κάτι Νιβο, κάτι Μήδε, κάτι σταβεντο και γενικά όλοι οι εμπορικοί τρεντοκάγκουρες δεν είναι ραπ, είναι χιπ-ποπ ή rnb. Βρώμικος νότος,βόρεια αστέρια,Λόγος απειλή,ραψωδός φιλόλογος,ff.c,txc,razzastar,οι παλιοί νεβμα,οι going through όταν ξεκίναγαν μέχρι και τον δίσκο Συμβόλαιο τιμής,Φιλοκτήτης, phyrosun,Βητα-πεις,Giants, Εξωκοσμικός και καμιά 20αρια ακόμη που βαριέμαι να γράφω δεν αντιγράφαν-αντιγράφουν Αμερικανιές. Βέβαια αυτοί δεν έχουν και λόγο να αντιγράψουν εφόσον λίγο τους ενδιαφέρει το αν θα βγαλουν λεφτά από το χιπχοπ.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
Ούτε καν ρε φίλε. Καταρχήν αυτό που κάνουν κάτι Νιβο, κάτι Μήδε, κάτι σταβεντο και γενικά όλοι οι εμπορικοί τρεντοκάγκουρες δεν είναι ραπ, είναι χιπ-ποπ ή rnb. Βρώμικος νότος,βόρεια αστέρια,Λόγος απειλή,ραψωδός φιλόλογος,ff.c,txc,razzastar,οι παλιοί νεβμα,οι going through όταν ξεκίναγαν μέχρι και τον δίσκο Συμβόλαιο τιμής,Φιλοκτήτης, phyrosun,Βητα-πεις,Giants, Εξωκοσμικός και καμιά 20αρια ακόμη που βαριέμαι να γράφω δεν αντιγράφαν-αντιγράφουν Αμερικανιές. Βέβαια αυτοί δεν έχουν και λόγο να αντιγράψουν εφόσον λίγο τους ενδιαφέρει το αν θα βγαλουν λεφτά από το χιπχοπ.
...βαριέμαι να σου γράφω πολλά, οπότε έχω να σου πω:
1. μάλλον είσαι πιτσιρικάς..
2. χιπ χοπ είναι όλη η φάση, ραπ είναι ο στόιχος, γι αυτό λέμε ραπάρει και δε λέμε χιπχοπάρει  :uglystupid: δεν ειναι κάτι διαφορετικό το ένα απο το άλλο, οπότε μη το διαχορίζεις...
3. το RnB είναι Rhythm & Blues ..άκου λίγο R Kelly και θα καταλάβεις..
4. λες για το Phyro ότι δεν αντιγράφει..δες λίγο Methodman και έλα πες μου..

αυτα τα λίγα, φιλικά, για να μη λετε μαλακίες αμα δε ξέρετε !!!  :grin:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
...βαριέμαι να σου γράφω πολλά, οπότε έχω να σου πω:
1. μάλλον είσαι πιτσιρικάς..
2. χιπ χοπ είναι όλη η φάση, ραπ είναι ο στόιχος, γι αυτό λέμε ραπάρει και δε λέμε χιπχοπάρει  :uglystupid: δεν ειναι κάτι διαφορετικό το ένα απο το άλλο, οπότε μη το διαχορίζεις...
3. το RnB είναι Rhythm & Blues ..άκου λίγο R Kelly και θα καταλάβεις..
4. λες για το Phyro ότι δεν αντιγράφει..δες λίγο Methodman και έλα πες μου..

αυτα τα λίγα, φιλικά, για να μη λετε μαλακίες αμα δε ξέρετε !!!  :grin:

25 χρονών είμαι.

Άλλο έχω επιρροές άλλο αντιγράφω (όσον αφορά τον phyro).
Επίσης όταν λέμε για αντιγραφή στο thread αυτό, μιλάμε για αντιγραφή (εμφανισιακά αλλά και attitude) όπως η swagilα που πουλάνε κ.τ.λ. Καθώς απάντησα στον παραπάνω συναγωνιστή.
Τέλος που ακριβώς λέω μαλακίες; Οτι ο nivo, ο Μηδε (τουλάχιστον αυτά που κάνουν τώρα) δεν είναι ραπ? Ε δεν είναι ραπ, καταρχάς η μουσική τους δεν είναι χιπχοπ μουσική. Συνεργασίες σε beatάκια ποπ κάνουν. Α και δεν ξέρω από ορισμούς αλλά όταν λες ραπ εννοείς ότι κάνεις το μουσικό κομμάτι του χιπχοπ (όπως λες) ΝΑΙ δεν λεω, αλλά εκείνο το κομμάτι που αφορά κοινωνικο-οικονομικά-πολιτικά και γενικα σοβαρότερα ζητήματα. Γι'αυτό το ραπ έχει διαχωριστεί σε battle rap e.t.c.

Btw το rappaρει μόνο στην Ελλάδα το λένε.

TheGame

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2010
Κριτικές
5
Like
652
Πόντοι
96
25 χρονών είμαι.

Άλλο έχω επιρροές άλλο αντιγράφω (όσον αφορά τον phyro).
Επίσης όταν λέμε για αντιγραφή στο thread αυτό, μιλάμε για αντιγραφή (εμφανισιακά αλλά και attitude) όπως η swagilα που πουλάνε κ.τ.λ. Καθώς απάντησα στον παραπάνω συναγωνιστή.
Τέλος που ακριβώς λέω μαλακίες; Οτι ο nivo, ο Μηδε (τουλάχιστον αυτά που κάνουν τώρα) δεν είναι ραπ? Ε δεν είναι ραπ, καταρχάς η μουσική τους δεν είναι χιπχοπ μουσική. Συνεργασίες σε beatάκια ποπ κάνουν. Α και δεν ξέρω από ορισμούς αλλά όταν λες ραπ εννοείς ότι κάνεις το μουσικό κομμάτι του χιπχοπ (όπως λες) ΝΑΙ δεν λεω, αλλά εκείνο το κομμάτι που αφορά κοινωνικο-οικονομικά-πολιτικά και γενικα σοβαρότερα ζητήματα. Γι'αυτό το ραπ έχει διαχωριστεί σε battle rap e.t.c.

Btw το rappaρει μόνο στην Ελλάδα το λένε.
..δεν αντιγράφει εμανησιακά ο phyro το  method ?  :cheesy:
ο Νιβο και ο Μήδε κάνουν το "ραπ" σε ποπ κομμάτια..όπως και πολλοί ράπερς του εξωτερικού..
το να αντιγράφεις το ξένο..δεν ειναι απαραίτητα κακό, γιατι μη ξεχάνς, όπως και να το κάνουμε στην αμερική γεννήθικε και εμείς το αντιγράψαμε, αλλιως θα ακούγαμε τσάμικα.. συμφωνώ όμως ότι μερικοί είναι σα να βάλεις τον αμερικάνο να πει τσάμικα..  :grin: και όπως και να το κάνουμε υπάρχουν καλοι και κακοί και εδω και έξω...και αυτοι που μιλούν πολιτικά και αυτοι που λένε για μουνιά και κώλους.. :grin: η μουσική δεν έχει όρια..οτι μας αρέσει το ακούμε :)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom