Cr9
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 10
- Like
- 408
- Πόντοι
- 96
Εγώ πάντως περνούσα καλά μαζί της.
Αυτό μετρά τύπε! ;)
Εγώ πάντως περνούσα καλά μαζί της.
απο οτι βλεπω εσυ βρισκεις καμια 268 σωστα σημεια πανω της
Δεν είναι αυτό ρε Έκτωρ... Η γκόμενα αυτή μου έκανε "κλικ" από την ώρα που πρωτοείδα φωτογραφίες της. Όταν την πρωτοείδα μου άρεσε περισσότερο. Και μου άρεσε και μετά το πήδημα όταν ψιλοκουβεντιάσαμε και λίγο.
Ο Cristiano λέει πως ήταν μπάζο.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Είναι δυνατόν να μας αρεσουν οι ίδιες γυναίκες;
Μία γκόμενα που θεωρώ εγώ μουνάρα και ξεροχύνω μόνο που την βλέπω, αλλος την λέει μπάζο...
Για μένα καλύτερα... Όταν ερχόταν στην Ελλάδα ήταν πάντα διαθέσιμη όποια ώρα και να ζητούσα.
τυπε εισαι πολυ λαρτζ.δεν εχεις αφησει σιτι τουρ για σιτι τουρ...Δεν είναι αυτό ρε Έκτωρ... Η γκόμενα αυτή μου έκανε "κλικ" από την ώρα που πρωτοείδα φωτογραφίες της. Όταν την πρωτοείδα μου άρεσε περισσότερο. Και μου άρεσε και μετά το πήδημα όταν ψιλοκουβεντιάσαμε και λίγο.
Ο Cristiano λέει πως ήταν μπάζο.
Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.
Είναι δυνατόν να μας αρεσουν οι ίδιες γυναίκες;
Μία γκόμενα που θεωρώ εγώ μουνάρα και ξεροχύνω μόνο που την βλέπω, αλλος την λέει μπάζο...
Για μένα καλύτερα... Όταν ερχόταν στην Ελλάδα ήταν πάντα διαθέσιμη όποια ώρα και να ζητούσα.
ο ποδολαγνος ειναι ο νεος μεγαλος εραστης μετα τον αχαχουχα....
οι γκομενες μολις τον βλεπουν πεφτουν κατω και κτυπιουνται ενω αλλες χυνουν με την μια....
παθαινουν την αρρωστια του οργασμου που χυνουν συνεχως μετα χωρις σταματημο.
Ο ποδολαγνος συγχωρει τα παντα σε μια γυναικα με ωραια ποδια... ακομη και να βρμανε τα ποδια της ποδαριλα....
Που τα ξέρεις όλα αυτά εσύ;
Μήπως είσαι καμμιά κρυφή πουτάνα που χω γαμήσει και δεν θελεις να το παραδεχτείς;
Oχι ρε συ !!! Ειμαι απλα ενας μαθητης σου που διψαει για γνωσεις.... εκανα μερικα απο αυτα που μου ειπες
και εχω φτασει σε σημειο να πηδαω γκομενες και να αγοραζω μετοχες με ενα απλο ανοιγοκλειμα των ματιων μου...
τις προαλλες με μια κινηση πηδηξα κατι μουναρες σε στυλ στικουδης (νταξει ξεπεσμος) αλλα τι να κανεις
βαριομουν και ειπα να το κανω δασκαλε για να δοκιμασω κανα κολπο σου.
Αν πάρεις 100 κοριτσάκια της γειτονιάς και τους βάλεις λιγο μακιγιάζ, να δω αν θα κοιτάξεις τη Στικούδη και την κάθε Στικούδη...Μπάζο.
Οι σούπερ γαμιάδες του φόρουμ γαμάνε καλύτερες
και με λιγότερη κυτταρίτιδα μαύρες στον πλατεία κοτζιά
και γριές στην πλατεία βάθη ...........
Μπάζο.
Οι σούπερ γαμιάδες του φόρουμ γαμάνε καλύτερες
και με λιγότερη κυτταρίτιδα μαύρες στον πλατεία κοτζιά
και γριές στην πλατεία βάθη ...........
Αν πάρεις 100 κοριτσάκια της γειτονιάς και τους βάλεις λιγο μακιγιάζ, να δω αν θα κοιτάξεις τη Στικούδη και την κάθε Στικούδη...
στο μαλιμπου μενεις ρε μεγαλε γιατι στην δικη μου γειτονια ολες πατολες τριχωτες ειναι
Στα Άνω Λιόσα μένεις; Εκει είναι οι τριχωτές πατόλες.... Τις λένε γυφτισσες.
καλα εσυ μεχρι κ η ναγιομι σαρεσε που εχει κατι ποδια σαν του κουλη καραταιδη
καλα εσυ μεχρι κ η ναγιομι σαρεσε που εχει κατι ποδια σαν του κουλη καραταιδη