Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
απο οτι βλεπω εσυ βρισκεις καμια 268 σωστα σημεια πανω της

Δεν είναι αυτό ρε Έκτωρ...  Η γκόμενα αυτή μου έκανε "κλικ" από την ώρα που πρωτοείδα φωτογραφίες της. Όταν την πρωτοείδα μου άρεσε περισσότερο. Και μου άρεσε και μετά το πήδημα όταν ψιλοκουβεντιάσαμε και λίγο.

Ο Cristiano λέει πως ήταν μπάζο.

Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα.

Είναι δυνατόν να μας αρεσουν οι ίδιες γυναίκες;

Μία γκόμενα που θεωρώ εγώ μουνάρα και ξεροχύνω μόνο που την βλέπω, αλλος την λέει μπάζο...

Για μένα καλύτερα... Όταν ερχόταν στην Ελλάδα ήταν πάντα διαθέσιμη όποια ώρα και να ζητούσα.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 Δεν είναι αυτό ρε Έκτωρ...  Η γκόμενα αυτή μου έκανε "κλικ" από την ώρα που πρωτοείδα φωτογραφίες της. Όταν την πρωτοείδα μου άρεσε περισσότερο. Και μου άρεσε και μετά το πήδημα όταν ψιλοκουβεντιάσαμε και λίγο.

Μία γκόμενα που θεωρώ εγώ μουνάρα και ξεροχύνω μόνο που την βλέπω, αλλος την λέει μπάζο...

Για μένα καλύτερα... Όταν ερχόταν στην Ελλάδα ήταν πάντα διαθέσιμη όποια ώρα και να ζητούσα.

γουστο σου και καπελο σου φυσικα. αλλα να μη κανουμε μπουγιο στην κουβεντα? να το κλεισουμε το σαιτ αν ειναι.

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366

τυπε εισαι πολυ λαρτζ.δεν εχεις αφησει σιτι τουρ για σιτι τουρ... :grin:
η αγγελικουλα τι κανει ρε.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
ο ποδολαγνος ειναι ο νεος μεγαλος εραστης μετα τον αχαχουχα....

οι γκομενες μολις τον βλεπουν πεφτουν κατω και κτυπιουνται ενω αλλες χυνουν με την μια....

παθαινουν την αρρωστια του οργασμου που χυνουν συνεχως μετα χωρις σταματημο.

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Ο ποδολαγνος συγχωρει τα παντα σε μια γυναικα με ωραια ποδια... ακομη και να βρμανε τα ποδια της ποδαριλα....

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
ο ποδολαγνος ειναι ο νεος μεγαλος εραστης μετα τον αχαχουχα....

οι γκομενες μολις τον βλεπουν πεφτουν κατω και κτυπιουνται ενω αλλες χυνουν με την μια....

παθαινουν την αρρωστια του οργασμου που χυνουν συνεχως μετα χωρις σταματημο.

Που τα ξέρεις όλα αυτά εσύ;

Μήπως είσαι καμμιά κρυφή πουτάνα που χω γαμήσει και δεν θελεις να το παραδεχτείς;

:dancing:

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
 Που τα ξέρεις όλα αυτά εσύ;

Μήπως είσαι καμμιά κρυφή πουτάνα που χω γαμήσει και δεν θελεις να το παραδεχτείς;

:dancing:

Oχι ρε συ !!! Ειμαι απλα ενας μαθητης σου που διψαει για γνωσεις.... εκανα μερικα απο αυτα που μου ειπες
και εχω φτασει σε σημειο να πηδαω γκομενες και να αγοραζω μετοχες με ενα απλο ανοιγοκλειμα των ματιων μου...

τις προαλλες με μια κινηση πηδηξα κατι μουναρες σε στυλ στικουδης (νταξει ξεπεσμος) αλλα τι να κανεις
βαριομουν και ειπα να το κανω δασκαλε για να δοκιμασω κανα κολπο σου.

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Oχι ρε συ !!! Ειμαι απλα ενας μαθητης σου που διψαει για γνωσεις.... εκανα μερικα απο αυτα που μου ειπες
και εχω φτασει σε σημειο να πηδαω γκομενες και να αγοραζω μετοχες με ενα απλο ανοιγοκλειμα των ματιων μου...

τις προαλλες με μια κινηση πηδηξα κατι μουναρες σε στυλ στικουδης (νταξει ξεπεσμος) αλλα τι να κανεις
βαριομουν και ειπα να το κανω δασκαλε για να δοκιμασω κανα κολπο σου.

Δεν παίζω μετοχές... Οι μετοχές δεν παίζονται. Ή αγοράζονται ή πωλούνται.

Δεν ασχολούμαι με μετοχές.

Πήδηξες μουνάρες; Εσύ παραπονιέσαι συνεχώς πως βγαίνεις συνεχώς με ψωλαρίες στην πλατεία κι αν δεν φέρουν γκόμενες οι άλλοι δεν πας κι εσύ καμμία...

Δεν έχω πει κανένα από τα κόλπα μου...

Δεν είμαι δάσκαλος.

Αν διψάς, σάλτα πιες νερό στη βρύση.

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Οχι μην πειςςςς ακομη τα κολπα σου
περιμενε να φερω χαρτι και μολυβι!!!!!!!

περιμενε αυνανολαγνε.... έρχομαι σε λιγο παω να φερω μια γοβα
για να εχεις εμπνευση... μην παρασυρθεις και την φορεσεις μονο και αρχισεις και κουνιεσαι

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
:rockon: :rockon: :rockon:                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           
STIKOUDI-SIRINA%20-2.jpg

Επισκέπτης
Μπάζο.
Οι σούπερ γαμιάδες του φόρουμ γαμάνε καλύτερες
και με λιγότερη κυτταρίτιδα μαύρες στον πλατεία κοτζιά
και γριές στην πλατεία βάθη ...........

Quasimodo

Ανώτερος
Εγγρ.
31 Δεκ 2005
Κριτικές
48
Like
1.969
Πόντοι
6.955
Μπάζο.
Αν πάρεις 100 κοριτσάκια της γειτονιάς και τους βάλεις λιγο μακιγιάζ, να δω αν θα κοιτάξεις τη Στικούδη και την κάθε Στικούδη...

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μπάζο.

Για ποιον λες τωρα ρε τυπε  :grin:

Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4
Πόντοι
66
Αν πάρεις 100 κοριτσάκια της γειτονιάς και τους βάλεις λιγο μακιγιάζ, να δω αν θα κοιτάξεις τη Στικούδη και την κάθε Στικούδη...

στο μαλιμπου μενεις ρε μεγαλε γιατι στην δικη μου γειτονια ολες πατολες τριχωτες ειναι

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Εγγρ.
28 Αυγ 2011
Like
4