Επισκέπτης
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Και πως την έψησες ρε μπαγάσα??
Ναι ??? Γιατί εγώ που τον ήξερα στο Πεντάγωνο παπάρα τον ανεβάζαμε - παπάρα τον κατεβάζαμε .. Δεν βαριέσαι . Έχει και τρομαγμένο ύφος...
Ειναι τοσο καλη οσο στις φωτο η μουφα απο κοντα τυπε?
Από κοντά είναι πιο όμορφη. Ψηλή, νταρντάνα, τύπος Μπάρμπι, φανταστικά απαλά μαλλιά, βελούδινη επιδερμίδα, μουνάκι λιγογάμητο και στενό. Δεν είχε πολύ δουλειά όταν ερχόταν στην Ελλάδα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Ετσι κι αλλιώς με βόλευε εμένα γιατί την εύρισκα εύκαιρη συνέχεια.
Πολύ καλή πίπα, δεκτική στο 69, πεντακάθαρο μουνί, μοσχοβολούσε πάντα. Κώλο δεν έδινε, αλλά δεν με ένοιαζε. Επίσης τραβιόταν στο δαχτύλιασμα στην αρχή, μετά από κάνα δυο συνεδρίες όμως μαζί, δεν είχε πρόβλημα. Βυζιά σιλικόνη αλλά καλή δουλειά, και απαλά στη αφή.
Το δυνατό της σημείο το στήσιμο στα 4 με θέα την πανεμορφη κωλάρα της. Δεκτική στην ποδολαγνεία, με περιποιημένα πατουσάκια και ωραία δαχτυλάκια για γλείψιμο.
Ίχνος κυτταρίτιδας, πόδια ατελείωτα, ύψος 1,75 χωρίς τακούνια. Από τις ωραιότερες πουτάνες που έχω πάρει. Ουγγαρέζα
Με τα δικά μου κριτήρια ίσως η ομορφότερη σαν σύνολο εξωτερικής εμφάνισης.
Σαν συμμετοχή θα προτιμούσα την Λίντι από το ίδιο γραφείο. Αλλά σαν εμφάνιση η Σαρον ήταν ΤΟΠ.
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Με 250 ευρώ.
Καλά, πες της πως αν δώσει άλλα τόσα, μπορεί να της τον δώσω για πίπα..
Καλά, πες της πως αν δώσει άλλα τόσα, μπορεί να της τον δώσω για πίπα..
Δεν είχε πολύ δουλειά όταν ερχόταν στην Ελλάδα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί.
Μήπως διότι ήταν υπέρβαρη κομοδινάρα με ωραία μάτια; ;)
Παίχτη κουμάντο στα γούστα σου δεν προσπαθώ να κάνω, αλλά δεν έχεις μόνο εσύ άποψη! ;)
Τέλος πάντων...
Πςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς
Από κοντά είναι πιο όμορφη. Ψηλή, νταρντάνα, τύπος Μπάρμπι, φανταστικά απαλά μαλλιά, βελούδινη επιδερμίδα, μουνάκι λιγογάμητο και στενό. Δεν είχε πολύ δουλειά όταν ερχόταν στην Ελλάδα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Ετσι κι αλλιώς με βόλευε εμένα γιατί την εύρισκα εύκαιρη συνέχεια.
Πολύ καλή πίπα, δεκτική στο 69, πεντακάθαρο μουνί, μοσχοβολούσε πάντα. Κώλο δεν έδινε, αλλά δεν με ένοιαζε. Επίσης τραβιόταν στο δαχτύλιασμα στην αρχή, μετά από κάνα δυο συνεδρίες όμως μαζί, δεν είχε πρόβλημα. Βυζιά σιλικόνη αλλά καλή δουλειά, και απαλά στη αφή.
Το δυνατό της σημείο το στήσιμο στα 4 με θέα την πανεμορφη κωλάρα της. Δεκτική στην ποδολαγνεία, με περιποιημένα πατουσάκια και ωραία δαχτυλάκια για γλείψιμο.
Ίχνος κυτταρίτιδας, πόδια ατελείωτα, ύψος 1,75 χωρίς τακούνια. Από τις ωραιότερες πουτάνες που έχω πάρει. Ουγγαρέζα
Με τα δικά μου κριτήρια ίσως η ομορφότερη σαν σύνολο εξωτερικής εμφάνισης.
Σαν συμμετοχή θα προτιμούσα την Λίντι από το ίδιο γραφείο. Αλλά σαν εμφάνιση η Σαρον ήταν ΤΟΠ.
όχι ρε giannevan. Το κορίτσι ήταν πολύ εντάξει. OK GFE κατάσταση περισσότερο, αλλά κομοδίνο δεν την έλεγες.
Και συμμετοχή καλή είχε στο σεξ.
Αυτό με λίγωνε περισσότερο ήταν η πίπα της. Κοιτώντας με στα μάτια... να βλέπεις αυτό το θείο πλάσμα να σε πιπώνει.... μεγάλο πράγμα.
βαλανε στοιχημα μπραντεφερ και εχασε ο ποδολαγνος. λογικο κατα τα φαινομενα.
Η αλήθεια είναι πως είμαι και λίγο αδυνατούλης.... Εχω αδυναμία και στις λίγο γεματούλες στα σωστά σημεία....
Εχω πολλά πάθη ο καριόλης!
Λυπάμαι τύπε αλλά η Sharon ήταν top μπάζο με επιρροές κομοδίνου! :-
ποσα παιζει στον παγκο ξερουμε?