Νέα

Κατερίνα Στικούδη

• Μέλος που άνοιξε το νήμα σπατουλας
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 1M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
Ναι ??? Γιατί εγώ που τον ήξερα στο Πεντάγωνο παπάρα  :jerking: τον ανεβάζαμε - παπάρα τον κατεβάζαμε  :jerking: .. Δεν βαριέσαι  :badair: . Έχει και τρομαγμένο ύφος... :2funny:

σειρουλα σου ειναι ο Δημος τυπε?  ;)

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Ειναι τοσο καλη οσο στις φωτο η μουφα απο κοντα τυπε?  :think:

Από κοντά είναι πιο όμορφη. Ψηλή, νταρντάνα, τύπος Μπάρμπι, φανταστικά απαλά μαλλιά, βελούδινη επιδερμίδα, μουνάκι λιγογάμητο και στενό. Δεν είχε πολύ δουλειά όταν ερχόταν στην Ελλάδα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Ετσι κι αλλιώς με βόλευε  εμένα γιατί την εύρισκα εύκαιρη συνέχεια.
   Πολύ καλή πίπα, δεκτική στο 69, πεντακάθαρο μουνί, μοσχοβολούσε πάντα. Κώλο δεν έδινε, αλλά δεν με ένοιαζε. Επίσης τραβιόταν στο δαχτύλιασμα στην αρχή, μετά από κάνα δυο συνεδρίες όμως μαζί, δεν είχε πρόβλημα. Βυζιά σιλικόνη αλλά καλή δουλειά, και απαλά στη αφή.
  Το δυνατό της σημείο το στήσιμο στα 4 με θέα την πανεμορφη κωλάρα της. Δεκτική στην ποδολαγνεία, με περιποιημένα πατουσάκια και ωραία δαχτυλάκια για γλείψιμο.

Ίχνος κυτταρίτιδας, πόδια ατελείωτα, ύψος 1,75 χωρίς τακούνια. Από τις ωραιότερες πουτάνες που έχω πάρει. Ουγγαρέζα

Με τα δικά μου κριτήρια ίσως η ομορφότερη σαν σύνολο εξωτερικής εμφάνισης.

Σαν συμμετοχή θα προτιμούσα την Λίντι από το ίδιο γραφείο. Αλλά σαν εμφάνιση η Σαρον ήταν ΤΟΠ.

Gun Club 181

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2012
Like
103
Πόντοι
166
 Από κοντά είναι πιο όμορφη. Ψηλή, νταρντάνα, τύπος Μπάρμπι, φανταστικά απαλά μαλλιά, βελούδινη επιδερμίδα, μουνάκι λιγογάμητο και στενό. Δεν είχε πολύ δουλειά όταν ερχόταν στην Ελλάδα και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί. Ετσι κι αλλιώς με βόλευε  εμένα γιατί την εύρισκα εύκαιρη συνέχεια.
   Πολύ καλή πίπα, δεκτική στο 69, πεντακάθαρο μουνί, μοσχοβολούσε πάντα. Κώλο δεν έδινε, αλλά δεν με ένοιαζε. Επίσης τραβιόταν στο δαχτύλιασμα στην αρχή, μετά από κάνα δυο συνεδρίες όμως μαζί, δεν είχε πρόβλημα. Βυζιά σιλικόνη αλλά καλή δουλειά, και απαλά στη αφή.
  Το δυνατό της σημείο το στήσιμο στα 4 με θέα την πανεμορφη κωλάρα της. Δεκτική στην ποδολαγνεία, με περιποιημένα πατουσάκια και ωραία δαχτυλάκια για γλείψιμο.

Ίχνος κυτταρίτιδας, πόδια ατελείωτα, ύψος 1,75 χωρίς τακούνια. Από τις ωραιότερες πουτάνες που έχω πάρει. Ουγγαρέζα

Σαν συμμετοχή θα προτιμούσα την Λίντι από το ίδιο γραφείο. Αλλά σαν εμφάνιση η Σαρον ήταν ΤΟΠ.

Κατατοπιστικοτατος τυπε ευχαριστω  :thumbsup:
Αν και εγω προτιμω τις μελαχρινες φανατικα  :cool2:

nick9x

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2007
Κριτικές
14
Like
3.692
Πόντοι
6.495
Όχι και σειρά μου... είμαι κατά πολύ νεώτερός του. Τέλος πάντων.. τι μου θύμησες ... περσυνά ξυνά σταφύλια.... Άπλώς  μου έκανε εντύπωση που ξαναείδα τη φάτσα του τρομολάγνου, καταστροφολόγου.... Άστο, βγαίνουμε off topic.  Πάμε για άλλα..

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Μήπως διότι ήταν υπέρβαρη κομοδινάρα με ωραία μάτια; ;)

όχι ρε giannevan. Το κορίτσι ήταν πολύ εντάξει. OK GFE κατάσταση περισσότερο, αλλά κομοδίνο δεν την έλεγες.

Και συμμετοχή καλή είχε στο σεξ.

Αυτό με λίγωνε περισσότερο ήταν η πίπα της. Κοιτώντας με στα μάτια... να βλέπεις αυτό το θείο πλάσμα να σε πιπώνει.... μεγάλο πράγμα.

gianevan

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2009
Like
5.784
Πόντοι
1.206
Παίχτη κουμάντο στα γούστα σου δεν προσπαθώ να κάνω, αλλά δεν έχεις μόνο εσύ άποψη! ;)
Τέλος πάντων...

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
Παίχτη κουμάντο στα γούστα σου δεν προσπαθώ να κάνω, αλλά δεν έχεις μόνο εσύ άποψη! ;)
Τέλος πάντων...

Δεν προσπαθώ να την επιβάλω. Δεκτή και η αντίθετη άποψη.

Πάντως υπέρβαρη δεν ήταν... Μπαμπάτσικη ναι. Τον τελευταίο καιρό είχε πάρει κιλάκια, κι όλο έλεγε πως ήθελε να τα ρίξει.

Μετά έκλεισε και το Τσουζάνα κι έχασα τα ίχνη της.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

ποσα παιζει στον παγκο ξερουμε?

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
  όχι ρε giannevan. Το κορίτσι ήταν πολύ εντάξει. OK GFE κατάσταση περισσότερο, αλλά κομοδίνο δεν την έλεγες.

Και συμμετοχή καλή είχε στο σεξ.

Αυτό με λίγωνε περισσότερο ήταν η πίπα της. Κοιτώντας με στα μάτια... να βλέπεις αυτό το θείο πλάσμα να σε πιπώνει.... μεγάλο πράγμα.

Λυπάμαι τύπε αλλά η Sharon ήταν top μπάζο με επιρροές κομοδίνου! :-

Εγγρ.
26 Απρ 2012
Κριτικές
8
Like
46
Πόντοι
16
βαλανε στοιχημα μπραντεφερ και εχασε ο ποδολαγνος. λογικο κατα τα φαινομενα.

Η αλήθεια είναι πως είμαι και λίγο αδυνατούλης.... Εχω αδυναμία και στις λίγο γεματούλες στα σωστά σημεία....

Εχω πολλά πάθη ο καριόλης!

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
 Η αλήθεια είναι πως είμαι και λίγο αδυνατούλης.... Εχω αδυναμία και στις λίγο γεματούλες στα σωστά σημεία....

Εχω πολλά πάθη ο καριόλης!

απο οτι βλεπω εσυ βρισκεις καμια 268 σωστα σημεια πανω της

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom