CrashTest
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Φεβ 2012
- Like
- 8
- Πόντοι
- 16
Ειχανε βαλει και στην Ομονοια τον γυαλινο δρομεα...τρομαρα τουs
Προσωπικά εμένα ο γυάλινος δρομέας μου αρέσει. Ντάξει δεν είναι αρχαίος βέβαια , αλλά και πάλι είναι ωραίος.
Ειχανε βαλει και στην Ομονοια τον γυαλινο δρομεα...τρομαρα τουs
Προσωπικά εμένα ο γυάλινος δρομέας μου αρέσει. Ντάξει δεν είναι αρχαίος βέβαια , αλλά και πάλι είναι ωραίος.
Αυτη η μαλακια ειναι ακομα απεναντι απο το Hilton?
Επρεπε να κατσειs απο μια ορισμενη γωνια, μερα που δεν θαχε αντηλια για να καταλαβειs τι ηταν......Αν και πανακριβοs δειχνει φτηνοδουλεια
γιαυτο μονο ορθοδοξια μανχέζω φασιστικά την άποψή σου
δεν κατάλαβες ούτε λέξη απ'όσα έγραψα, το αρχαίο πνεύμα αθάνατο δεν πέθανε το σκότωσαν αυτοί που μας έφεραν στην τωρινή κατάσταση, ρίξε ένα φουλάρι στον λαιμό σου και κατέβα στην επόμενη διαδήλωση για τα καταπατούμενα δικαιώματα της ουκρανικής πέρκας
χέζω φασιστικά την άποψή σου
δεν κατάλαβες ούτε λέξη απ'όσα έγραψα, το αρχαίο πνεύμα αθάνατο δεν πέθανε το σκότωσαν αυτοί που μας έφεραν στην τωρινή κατάσταση, ρίξε ένα φουλάρι στον λαιμό σου και κατέβα στην επόμενη διαδήλωση για τα καταπατούμενα δικαιώματα της ουκρανικής πέρκας
τι έκανα ο μλκς έγραψα πάνω στο προηγούμενο ποστ μουεπίσης το αρχαίο πνεύμα αθάνατο θα ήταν η παιδεία που μας ταίριαζε και δικαιωματικά μας άξιζε αλλά αντί του σωκράτη και των αρχαίων ελλήνων φιλοσόφοφων προτιμήσαμε τις παπαριές του βολταίρου και των λοιπών ευρωπαίων διαφωτιστών, αντί να έχουμε σημαία την Επανάσταση του 21' την αποδομούμε γιατί η γαλλική επανάσταση είναι πιο σημαντικότερη καθ'ότι ταξική, χέζω τον ευρωπαϊκό "διαφωτισμό" και την μασωνική επανάσταση
χέζω την παρέμβαση του χαρτκλώνερΥπαρχει ενα ωραιο βιβλιο αρκετα διαφωτιστικο πανω σε αυτα που λετε, λεγεται "ποιος σκοτωσε τον Ομηρο?" εκδοσεις κακτος. Αναλυει το γιατι ενω κρατησαμε της αξιες ( ελευθερια, δημοκρατια κλπ) χασαμε τον Ελληνικο τροπο σκεψης...
Εσυ θα μεινεις αδαης φορεβαχέζω την παρέμβαση του χαρτκλώνερ
Υποτιθεται οτι αυτο ειναι σοβαρο βιντεο τωρα???
εμανα ουτε ενα Χέσιμο ? :'(χέζω την παρέμβαση του χαρτκλώνερ
σε χάλαγε η θρησκεία μας γούμαν σκατά έχετε στα μάτια σας και δεν βλέπετε ότι πάνε να διαλύσουν τα πάντα, να μην μείνει τίποτα όρθιο που να προσδίδει διαφορετικότητα στους λαούςγιαυτο μονο ορθοδοξια μαν
έχω παραγγείλει το βιβλίο του καραμπελιά συνωστισμένες στο ζάλογγοΕσυ θα μεινεις αδαης φορεβα