Νέα

Κατερίνα Μουτσάτσου φωνάζει: «Είμαι Ελληνίδα- OXI ΓREKOS» (vid)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carnivore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Η Κατερίνα Μουτσάτσου είναι ο μελλοντικός νέος Θεοδωράκης?

• Να πάρει θέση ο Απόλυτος

Ψήφοι: 10 37,0%
  • Παράτα μας ρε Σονια με αυτό το παρτσακλό, δεν σε κλείνουν σε ένα τρελάδικο να ησυχάσουμε

Ψήφοι: 8 29,6%
  • Προτυμώ να παιρνάω την ώρα μου στο thread ΣΟΚ:Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

Ψήφοι: 2 7,4%
  • Αντε γαμήσου ρε πούστη και φάτε σκατά ρε μαλάκες όλοι

Ψήφοι: 2 7,4%
  • Αμάν πότε θα έρθουν ξανά τα τανκς?

Ψήφοι: 5 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    27

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Ειχανε βαλει και στην Ομονοια τον γυαλινο δρομεα...τρομαρα τουs

Προσωπικά εμένα ο γυάλινος δρομέας μου αρέσει. Ντάξει δεν είναι αρχαίος  βέβαια , αλλά και πάλι είναι ωραίος.

foufoutos_30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2009
Like
34
Πόντοι
166
τι φωναζει η καργιολα

για σφαλιαρες ειναι

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Προσωπικά εμένα ο γυάλινος δρομέας μου αρέσει. Ντάξει δεν είναι αρχαίος  βέβαια , αλλά και πάλι είναι ωραίος.

Επρεπε να κατσειs απο μια ορισμενη γωνια, μερα που δεν θαχε αντηλια για να καταλαβειs τι ηταν......Αν και πανακριβοs δειχνει  φτηνοδουλεια

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Επρεπε να κατσειs απο μια ορισμενη γωνια, μερα που δεν θαχε αντηλια για να καταλαβειs τι ηταν......Αν και πανακριβοs δειχνει  φτηνοδουλεια

Τι στο διάολο , μόνο εγώ κατάλαβα μόλις τον είδα τι είναι και ότι το γυαλί που κάνει μύτες στην ουσία παρουσιάζει την κίνηση?

ΕΜΕΝΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ , ΧΑΡΙΣΤΕ ΜΟΥ ΤΟΝ!

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
επίσης το αρχαίο πνεύμα αθάνατο θα ήταν η παιδεία που μας ταίριαζε και δικαιωματικά μας άξιζε αλλά αντί του σωκράτη και των αρχαίων ελλήνων φιλοσόφοφων προτιμήσαμε τις παπαριές του βολταίρου και των λοιπών ευρωπαίων διαφωτιστών, αντί να έχουμε σημαία την Επανάσταση του 21' την αποδομούμε γιατί η γαλλική επανάσταση είναι πιο σημαντικότερη καθ'ότι ταξική, χέζω τον ευρωπαϊκό "διαφωτισμό" και την μασωνική επανάσταση :shit:

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
χέζω φασιστικά την άποψή σου :shit:

δεν κατάλαβες ούτε λέξη απ'όσα έγραψα, το αρχαίο πνεύμα αθάνατο δεν πέθανε το σκότωσαν αυτοί που μας έφεραν στην τωρινή κατάσταση, ρίξε ένα φουλάρι στον λαιμό σου και κατέβα στην επόμενη διαδήλωση για τα καταπατούμενα δικαιώματα της ουκρανικής πέρκας :thefinge:
γιαυτο μονο ορθοδοξια μαν  :thumbsup:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
90
Πόντοι
866
χέζω φασιστικά την άποψή σου :shit:

δεν κατάλαβες ούτε λέξη απ'όσα έγραψα, το αρχαίο πνεύμα αθάνατο δεν πέθανε το σκότωσαν αυτοί που μας έφεραν στην τωρινή κατάσταση, ρίξε ένα φουλάρι στον λαιμό σου και κατέβα στην επόμενη διαδήλωση για τα καταπατούμενα δικαιώματα της ουκρανικής πέρκας :thefinge:

Είναι που έχεις υψηλό επίπεδο διανόησης και δεν τα πιανω η έρμη :tooth:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Υπαρχει ενα ωραιο βιβλιο αρκετα διαφωτιστικο πανω σε αυτα που λετε, λεγεται "ποιος σκοτωσε τον Ομηρο?" εκδοσεις κακτος. Αναλυει το γιατι ενω κρατησαμε της αξιες ( ελευθερια, δημοκρατια κλπ) χασαμε τον Ελληνικο τροπο σκεψης...

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
επίσης το αρχαίο πνεύμα αθάνατο θα ήταν η παιδεία που μας ταίριαζε και δικαιωματικά μας άξιζε αλλά αντί του σωκράτη και των αρχαίων ελλήνων φιλοσόφοφων προτιμήσαμε τις παπαριές του βολταίρου και των λοιπών ευρωπαίων διαφωτιστών, αντί να έχουμε σημαία την Επανάσταση του 21' την αποδομούμε γιατί η γαλλική επανάσταση είναι πιο σημαντικότερη καθ'ότι ταξική, χέζω τον ευρωπαϊκό "διαφωτισμό" και την μασωνική επανάσταση :shit:
τι έκανα ο μλκς έγραψα πάνω στο προηγούμενο ποστ μου :tooth: :headbang:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Υπαρχει ενα ωραιο βιβλιο αρκετα διαφωτιστικο πανω σε αυτα που λετε, λεγεται "ποιος σκοτωσε τον Ομηρο?" εκδοσεις κακτος. Αναλυει το γιατι ενω κρατησαμε της αξιες ( ελευθερια, δημοκρατια κλπ) χασαμε τον Ελληνικο τροπο σκεψης...
χέζω την παρέμβαση του χαρτκλώνερ :shit: :birdman:

panoskliros

Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2012
Like
491
Πόντοι
36
Ελεος μια καργιολα που φωναζει σαν υστερικη και λεει τι κανανε καποιοι πριν χιλιαδες χρονια...Αυτη τι κανει?παιζει σε τουρκικα σιριαλ φοβερο επιτευγμα
Προσκυνηστε την σαπιομουρα που μοιαζει με τον Οζι Οσμπορν

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
γιαυτο μονο ορθοδοξια μαν   :thumbsup:
σε χάλαγε η θρησκεία μας γούμαν :birdman: σκατά έχετε στα μάτια σας και δεν βλέπετε ότι πάνε να διαλύσουν τα πάντα, να μην μείνει τίποτα όρθιο που να προσδίδει διαφορετικότητα στους λαούς :uglystupid:

Heartbreaker83

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαΐ 2011
Like
12
Πόντοι
16
Επισης, γιατι διαβαζα για τα αγαλματα πιο πισω, αυτη η πλατεια απεναντι απο το δημαρχειο της αθηνας ειναι γεματη προτομες αρχαιων. Δεν ειδα καναν πακη η καμμια μαυρη πουτανα να εντρυφησει στον πλατωνα μια και τις βλεπουν ολη μερα :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom