Νέα

Κατερίνα Μουτσάτσου φωνάζει: «Είμαι Ελληνίδα- OXI ΓREKOS» (vid)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Carnivore
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 249
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Η Κατερίνα Μουτσάτσου είναι ο μελλοντικός νέος Θεοδωράκης?

• Να πάρει θέση ο Απόλυτος

Ψήφοι: 10 37,0%
  • Παράτα μας ρε Σονια με αυτό το παρτσακλό, δεν σε κλείνουν σε ένα τρελάδικο να ησυχάσουμε

Ψήφοι: 8 29,6%
  • Προτυμώ να παιρνάω την ώρα μου στο thread ΣΟΚ:Ρωσίδα 21 ετών με Aids σκορπά το θάνατο

Ψήφοι: 2 7,4%
  • Αντε γαμήσου ρε πούστη και φάτε σκατά ρε μαλάκες όλοι

Ψήφοι: 2 7,4%
  • Αμάν πότε θα έρθουν ξανά τα τανκς?

Ψήφοι: 5 18,5%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    27

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Χαζεψε το κοριτσι, ηθελε λιγη δημοσιοτητα και ειπε να κανει αυτη την μπουρδα βιντεο...

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
πάντως δεν είδα κανέναν άλλον ελληνάρα να κάνει κάτι ;)

Και καλά κάνουν. Πίο κομπλεξίκη κίνηση από αυτή δεν υπάρχει. Να προσπαθώ με βιντεάκια  και όχι με έργα να πείσω (ποιούς ?) ότι εγώ η Χελίν είμαι και γαμώ τους λαούς . :jerking: :jerking:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Και καλά κάνουν. Πίο κομπλεξίκη κίνηση από αυτή δεν υπάρχει. Να προσπαθώ με βιντεάκια  και όχι με έργα να πείσω (ποιούς ?) ότι εγώ η Χελίν είμαι και γαμώ τους λαούς . :jerking: :jerking:
πάντως δεν είδα κανέναν άλλον ελληνάρα να κάνει κάτι ;)

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ναι οκ το είδα το "ελληνάρας" και σου ξαναπαντώ με αυτό που σου είπα πιο πάνω.
κομπλεξισμός είναι να έχεις την πλουσιότερη ιστορία στον κόσμο και να μην υπάρχει ούτε μία προτομή αρχαίου έλληνα στις δύο κεντρικές πλατείες της πρωτεύουσάς σου, έρχεται ο τουρίστας και αντί για αγάλματα βλέπει τα πάκια για να είναι ευχαριστημένοι οι αριστεριστές...χέζω τον αριστερισμό που μας έφερε ως εδώ :shit:

κατά τα άλλα παπαρίτσα το βίντεο αλλά και πάλι αφ'ενός δεν είδα κανέναν ελληνάρα πνευματικό ταγό (μην χέσω) ή και κανέναν ξένο φιλέλληνα (μην χέσω) να κάνει κάτι και αφ'ετέρου ένα βίντεο που ανέβασε κάποια στο youtube είναι, έχουν ανέβει και χειρότερα, πάντως καμία επίπτωση δεν θα έχει και για κανέναν οπότε μην τρελαίνεστε ;)

εντιτ: είμαστε και γαμώ τους λαούς αλλά είστε πολύ κομπλεξάρες για να το καταλάβετε

TAFTAAR

Μέγας
Εγγρ.
25 Ιουλ 2007
Κριτικές
13
Like
202
Πόντοι
4.525
κομπλεξισμός είναι να έχεις την πλουσιότερη ιστορία στον κόσμο και να μην υπάρχει ούτε μία προτομή αρχαίου έλληνα στις δύο κεντρικές πλατείες της πρωτεύουσάς σου, έρχεται ο τουρίστας και αντί για αγάλματα βλέπει τα πάκια για να είναι ευχαριστημένοι οι αριστεριστές...χέζω τον αριστερισμό που μας έφερε ως εδώ :shit:

κατά τα άλλα παπαρίτσα το βίντεο αλλά και πάλι αφ'ενός δεν είδα κανέναν ελληνάρα πνευματικό ταγό (μην χέσω) ή και κανέναν ξένο φιλέλληνα (μην χέσω) να κάνει κάτι και αφ'ετέρου ένα βίντεο που ανέβασε κάποια στο youtube είναι, έχουν ανέβει και χειρότερα, πάντως καμία επίπτωση δεν θα έχει και για κανέναν οπότε μην τρελαίνεστε ;)

εντιτ: είμαστε και γαμώ τους λαούς αλλά είστε πολύ κομπλεξάρες για να το καταλάβετε
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=410183;image[/img[/URL]]
[move]Εδώ λέμε μόνο αλήθειες   :)[/move]

kotobiftekos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2011
Like
4
Πόντοι
16
[size=40pt]σα σιμερα 24 4 1821 σουβλιστικε ο γιγαντας ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ ΔΙΑΚΟΣ  που ιπε

"Εγώ Γραικός γεννήθηκα, Γραικός θε να πεθάνω"

αρε τι μαλακιεσ θα ακουσουμεεεεεεεεεεεεε απο τιν καθε σουβλακοιθοπιο[/size]

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16

Ολα αυτά που είπες παραπάνω για μένα δεν είναι κομπλεξισμός , είναι μαλάκινση. Στο σημείο που αναφέρεις τα Πάκια με μπέρδεψες...δλδ αν έχει και Πάκια και αγάλματα το λύσαμε το πρόβλημά μας? Άμα αντί για πόυτσα μας βάλουν κανά άγαλμα στο κώλο θα πονέσει λιγότερο λές? ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ?

Και ναι επιμένω , είναι τέρμα κομπλεξικό να πρέπει να λογοδοτήσω σε τρίτους ( γιατί δε νομίζω το βιντεάκι με το Αμερικλανοεγγλέζικο να απευθυνόταν σε Έλληνες) , για το αν είμαι γαμάουα λαός ή όχι.

Αλλού πρέπει να κάνω τους απολογισμούς μου.

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Ορμονικο να το πω; νευρολογικο να το πω το προβλημα που έχει η κοπελιτσα.Ισως το προσδιορισει επαρκως ο λαδακης.
Ελπίζω να μην φταιει ο σκηνοθετης, παρε καλη μου τον ρηγα η πεγκυ ζηνα χαζη ητο;

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
Α κι εμένα μου αρέσουν τα αγάλματα , αλλά δεν είναι η λύση.

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
Ολα αυτά που είπες παραπάνω για μένα δεν είναι κομπλεξισμός , είναι μαλάκινση. Στο σημείο που αναφέρεις τα Πάκια με μπέρδεψες...δλδ αν έχει και Πάκια και αγάλματα το λύσαμε το πρόβλημά μας? Άμα αντί για πόυτσα μας βάλουν κανά άγαλμα στο κώλο θα πονέσει λιγότερο λές? ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ?

Και ναι επιμένω , είναι τέρμα κομπλεξικό να πρέπει να λογοδοτήσω σε τρίτους ( γιατί δε νομίζω το βιντεάκι με το Αμερικλανοεγγλέζικο να απευθυνόταν σε Έλληνες) , για το αν είμαι γαμάουα λαός ή όχι.

Αλλού πρέπει να κάνω τους απολογισμούς μου.
εγώ εντοπίζω την αφετηρία του προβλήματος εσύ στέκεσαι στην μοιραία κατάληξή του

για μένα ναι, αν υπήρχαν 15 αρχαία αγάλματα σε κάθε πλατεία (μην στέκεσαι στο παράδειγμα δες το εννοούμενο) δεν θα σε είχαν συρρικνώσει ως άτομο και ως λαό, η κοινωνική συνείδηση και νοοτροπία θα ήταν διαφορετική και τα πράγματα δεν θα είχαν φτάσει ποτέ ως εδώ

Altinho

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Ιουλ 2008
Κριτικές
10
Like
88
Πόντοι
1.992
Πολλοί θεωρούν ότι η λέξη "Γραικός" αποδόθηκε σε μας από τους τούρκους (όπως η λέξη γκιαούρης που σημαίνει άπιστος). Η αλήθεια είναι ότι η λέξη αυτή είναι αρχαιότερη της λέξης "Έλλην" και χρησιμοποιήθηκε σε πολλά κείμενα για να περιγράψει τους έλληνες όπως και άλλες λέξεις (Δαναός, Αχαιός, Ίωνας κοκ) πριν να επικρατήσει τελικά το "Έλλην". Ο πιο διάσημος που την χρησιμοποίησε ήταν ο Αριστοτέλης.

Επί ρωμαικής κατοχής οι ρωμαίοι, οι οποίοι έτρεφαν μεγάλο σεβασμό για τον ελληνικό πολιτισμό αποκαλούσαν υποτιμητικά "γραικύλο" (greculus-μικρό έλληνα) όποιον έλληνα δεν τιμούσε την καταγωγή του και μιμούταν τον πολιτισμό των κατακτητών του.

Όσον αφορά το βίντεο τώρα θα συμφωνήσω με κάποιους προλαλήσαντες ότι το παρτσακλό περισσότερο ρόμπα μας κάνει παρά μας διαφημίζει  :jerking: :jerking:.

CrashTest

Μέλος
Εγγρ.
29 Φεβ 2012
Like
8
Πόντοι
16
εγώ εντοπίζω την αφετηρία του προβλήματος εσύ στέκεσαι στην μοιραία κατάληξή του

για μένα ναι, αν υπήρχαν 15 αρχαία αγάλματα σε κάθε πλατεία (μην στέκεσαι στο παράδειγμα δες το εννοούμενο) δεν θα σε είχαν συρρικνώσει ως άτομο και ως λαό, η κοινωνική συνείδηση και νοοτροπία θα ήταν διαφορετική και τα πράγματα δεν θα είχαν φτάσει ποτέ ως εδώ

έβαλε ο Στεφανόπουλος κάτι αναδυόμενα πόδια στην Ερμού. Αυτά δε μετράνε?  :grin:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Ειχανε βαλει και στην Ομονοια τον γυαλινο δρομεα...τρομαρα τουs

Bastounovlaxos

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουν 2007
Like
21
Πόντοι
16
προς στιγμην νόμισα πως είναι διαφήμιση της ελιν  :sunglasses:

eridon1877

Ανώτατος
Εγγρ.
17 Μαρ 2011
Κριτικές
48
Like
4.484
Πόντοι
10.690
Πολλοί θεωρούν ότι η λέξη "Γραικός" αποδόθηκε σε μας από τους τούρκους (όπως η λέξη γκιαούρης που σημαίνει άπιστος). Η αλήθεια είναι ότι η λέξη αυτή είναι αρχαιότερη της λέξης "Έλλην" και χρησιμοποιήθηκε σε πολλά κείμενα για να περιγράψει τους έλληνες όπως και άλλες λέξεις (Δαναός, Αχαιός, Ίωνας κοκ) πριν να επικρατήσει τελικά το "Έλλην". Ο πιο διάσημος που την χρησιμοποίησε ήταν ο Αριστοτέλης.

Επί ρωμαικής κατοχής οι ρωμαίοι, οι οποίοι έτρεφαν μεγάλο σεβασμό για τον ελληνικό πολιτισμό αποκαλούσαν υποτιμητικά "γραικύλο" (greculus-μικρό έλληνα) όποιον έλληνα δεν τιμούσε την καταγωγή του και μιμούταν τον πολιτισμό των κατακτητών του.

.....

αυτό ακριβώς ετοιμαζόμουν να γράψω. Γκουντ τζαμπ μπαντυ  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866

Λες βλακείες.
Στην γειτονιά μου τα παιδια παίζουν μπάλα στα αρχαία, τα ζευγαρακια ερωτοτροπουν πάνω σε κολωνες και τις κυριακες με καλο καιρο βλεπεις να καθονται παιδια 16 πανω κατω και να καπνιζουν με την παρεα τους διπλα σε αυτα.
Οι συνειδήσεις χρειαζονται παιδεια.Το αρχαιον πνευμα αθανατο μικρε μου κοσνικ παπαλα. Το πηρε η κοκα κολα και το καγιεν και το κανε ατμο..συνελθε και ελα στα συγκαλα σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom