kosnik26
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2009
- Like
- 20
- Πόντοι
- 366
δε σε χάλασε μαν βγες να εκτεθείς κι εσύ στην χλεύη του μπουρδελονεοέλληνα και μετά μίλαναι ναι καλα.Λευτερια στην μυκονο που λεει καποιος....
δε σε χάλασε μαν βγες να εκτεθείς κι εσύ στην χλεύη του μπουρδελονεοέλληνα και μετά μίλαναι ναι καλα.Λευτερια στην μυκονο που λεει καποιος....
πάντως δεν είδα κανέναν άλλον ελληνάρα να κάνει κάτι ;)
πάντως δεν είδα κανέναν άλλον ελληνάρα να κάνει κάτι ;)Και καλά κάνουν. Πίο κομπλεξίκη κίνηση από αυτή δεν υπάρχει. Να προσπαθώ με βιντεάκια και όχι με έργα να πείσω (ποιούς ?) ότι εγώ η Χελίν είμαι και γαμώ τους λαούς .
πάντως δεν είδα κανέναν άλλον ελληνάρα να κάνει κάτι ;)
κομπλεξισμός είναι να έχεις την πλουσιότερη ιστορία στον κόσμο και να μην υπάρχει ούτε μία προτομή αρχαίου έλληνα στις δύο κεντρικές πλατείες της πρωτεύουσάς σου, έρχεται ο τουρίστας και αντί για αγάλματα βλέπει τα πάκια για να είναι ευχαριστημένοι οι αριστεριστές...χέζω τον αριστερισμό που μας έφερε ως εδώΝαι οκ το είδα το "ελληνάρας" και σου ξαναπαντώ με αυτό που σου είπα πιο πάνω.
http://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=3738.0;attach=410183;image[/img[/URL]]κομπλεξισμός είναι να έχεις την πλουσιότερη ιστορία στον κόσμο και να μην υπάρχει ούτε μία προτομή αρχαίου έλληνα στις δύο κεντρικές πλατείες της πρωτεύουσάς σου, έρχεται ο τουρίστας και αντί για αγάλματα βλέπει τα πάκια για να είναι ευχαριστημένοι οι αριστεριστές...χέζω τον αριστερισμό που μας έφερε ως εδώ
κατά τα άλλα παπαρίτσα το βίντεο αλλά και πάλι αφ'ενός δεν είδα κανέναν ελληνάρα πνευματικό ταγό (μην χέσω) ή και κανέναν ξένο φιλέλληνα (μην χέσω) να κάνει κάτι και αφ'ετέρου ένα βίντεο που ανέβασε κάποια στο youtube είναι, έχουν ανέβει και χειρότερα, πάντως καμία επίπτωση δεν θα έχει και για κανέναν οπότε μην τρελαίνεστε ;)
εντιτ: είμαστε και γαμώ τους λαούς αλλά είστε πολύ κομπλεξάρες για να το καταλάβετε
Σε καταλαβαινω....αλλακομπλεξισμός είναι να έχεις την πλουσιότερη ιστορία στον κόσμο και να μην υπάρχει.............
κομπλεξισμός είναι να έχεις την πλουσιότερη ιστορία στον κόσμο και να μην υπάρχει ούτε μία προτομή αρχαίου έλληνα στις δύο κεντρικές πλατείες της πρωτεύουσάς σου, έρχεται ο τουρίστας και αντί για αγάλματα βλέπει τα πάκια για να είναι ευχαριστημένοι οι αριστεριστές...χέζω τον αριστερισμό που μας έφερε ως εδώ
κατά τα άλλα παπαρίτσα το βίντεο αλλά και πάλι αφ'ενός δεν είδα κανέναν ελληνάρα πνευματικό ταγό (μην χέσω) ή και κανέναν ξένο φιλέλληνα (μην χέσω) να κάνει κάτι και αφ'ετέρου ένα βίντεο που ανέβασε κάποια στο youtube είναι, έχουν ανέβει και χειρότερα, πάντως καμία επίπτωση δεν θα έχει και για κανέναν οπότε μην τρελαίνεστε ;)
εντιτ: είμαστε και γαμώ τους λαούς αλλά είστε πολύ κομπλεξάρες για να το καταλάβετε
εγώ εντοπίζω την αφετηρία του προβλήματος εσύ στέκεσαι στην μοιραία κατάληξή τουΟλα αυτά που είπες παραπάνω για μένα δεν είναι κομπλεξισμός , είναι μαλάκινση. Στο σημείο που αναφέρεις τα Πάκια με μπέρδεψες...δλδ αν έχει και Πάκια και αγάλματα το λύσαμε το πρόβλημά μας? Άμα αντί για πόυτσα μας βάλουν κανά άγαλμα στο κώλο θα πονέσει λιγότερο λές? ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ ?
Και ναι επιμένω , είναι τέρμα κομπλεξικό να πρέπει να λογοδοτήσω σε τρίτους ( γιατί δε νομίζω το βιντεάκι με το Αμερικλανοεγγλέζικο να απευθυνόταν σε Έλληνες) , για το αν είμαι γαμάουα λαός ή όχι.
Αλλού πρέπει να κάνω τους απολογισμούς μου.
εγώ εντοπίζω την αφετηρία του προβλήματος εσύ στέκεσαι στην μοιραία κατάληξή του
για μένα ναι, αν υπήρχαν 15 αρχαία αγάλματα σε κάθε πλατεία (μην στέκεσαι στο παράδειγμα δες το εννοούμενο) δεν θα σε είχαν συρρικνώσει ως άτομο και ως λαό, η κοινωνική συνείδηση και νοοτροπία θα ήταν διαφορετική και τα πράγματα δεν θα είχαν φτάσει ποτέ ως εδώ
προς στιγμην νόμισα πως είναι διαφήμιση της ελιν
Πολλοί θεωρούν ότι η λέξη "Γραικός" αποδόθηκε σε μας από τους τούρκους (όπως η λέξη γκιαούρης που σημαίνει άπιστος). Η αλήθεια είναι ότι η λέξη αυτή είναι αρχαιότερη της λέξης "Έλλην" και χρησιμοποιήθηκε σε πολλά κείμενα για να περιγράψει τους έλληνες όπως και άλλες λέξεις (Δαναός, Αχαιός, Ίωνας κοκ) πριν να επικρατήσει τελικά το "Έλλην". Ο πιο διάσημος που την χρησιμοποίησε ήταν ο Αριστοτέλης.
Επί ρωμαικής κατοχής οι ρωμαίοι, οι οποίοι έτρεφαν μεγάλο σεβασμό για τον ελληνικό πολιτισμό αποκαλούσαν υποτιμητικά "γραικύλο" (greculus-μικρό έλληνα) όποιον έλληνα δεν τιμούσε την καταγωγή του και μιμούταν τον πολιτισμό των κατακτητών του.
.....
εγώ εντοπίζω την αφετηρία του προβλήματος εσύ στέκεσαι στην μοιραία κατάληξή του
για μένα ναι, αν υπήρχαν 15 αρχαία αγάλματα σε κάθε πλατεία (μην στέκεσαι στο παράδειγμα δες το εννοούμενο) δεν θα σε είχαν συρρικνώσει ως άτομο και ως λαό, η κοινωνική συνείδηση και νοοτροπία θα ήταν διαφορετική και τα πράγματα δεν θα είχαν φτάσει ποτέ ως εδώ