Νέα

Κατερίνα Μαραγκού

• Μέλος που άνοιξε το νήμα young4mtr
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 34
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

alkinos32

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Απρ 2010
Κριτικές
14
Like
105
Πόντοι
376
Εμένα πάντως αυτή η Μαραγκού πως την λένε, δεν μου την σηκώνει  :bigdick: με ΤΙΠΟΤΑ ! ! !

OP
OP
Y

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Για να απαντήσω σε όλους όσους σχολίασαν... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!  :rockon:

Cr9

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
10
Like
408
Πόντοι
96
Για να απαντήσω σε όλους όσους σχολίασαν... περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!  :rockon:

Μαζί σου τύπε, αλλά να την έβαζες σε κάνα topic με μπάζα ίσως??? :grin:
Στο "Ελληνίδες διάσημες" την βρίσκουν οι πιρφοροι… :2funny:

URL]]

OP
OP
Y

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Τι να σου κάνω ρε αδερφέ, ας φτιάξει κανάς mod άλλη συλλογή με τίτλο "Ελληνίδες μπαζόλες... ή μήπως όχι;" για να τη μεταφέρω εκεί την κυρία.  :grin:

Μέχρι τότε όμως θα ποστάρω εδώ και ας μπαίνουν μόνο οι μερακλήδες να τη θαυμάζουν.  :tits:

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
νομιζω οτι πρεπει να βαλουμε μια συνδρομη στο σαιτ,ετσι ωστε να φτιαξουμε ενα ταμειο "ασφαλισης". Το ταμειο αυτο θα δινει χρηματα σε καποιο μελος, με σοβαρα συμπτωματα λογω αγαμιας, ετσι ωστε να κανει μια βασικη θεραπεια πηδηματος και να ερχεται στα ισα του.Θα μπορουσαμε να κανουμε και συμβασεις με πουτανες η μασσατζιδικα ετσι ωσε να πετυχουμε και πιο χαμηλες τιμες για τα μελη που χρειαζονται θεραπεια.

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Επειδή είδα σε ένα άλλο thread ότι υπάρχει κάποιο ενδιαφέρον για την κυρία αποφάσισα να δημιουργήσω αυτό εδώ. Θα βάζω όταν μπορώ και έχω κάποιες φωτογραφίες από την εκπομπή της. Είναι συμπαρουσιάστρια στην εκπομπή "Κοινωνία στο Κόκκινο" του Kontra Channel. Μου αρέσει πολύ το ντύσιμο της, είναι κομψή και βγάζει κάτι το ωραίο.

Σοβαρεψου τυπε... :headbang: :headbang:

OP
OP
Y

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1
Επανέρχομαι στον τόπο του εγκλήματος με κίνδυνο να προκαλέσω την οργή των σεβάσμιων μοντελοπνιχτών (τύπου Κούγια) του φόρουμ. Στα μαυροκόκκινα σήμερα το κορίτσι. Εγώ τη βλέπω Μίλαν, οι περισσότεροι μάλλον Παναχαϊκή αλλά δεν πειράζει. Καλή καρδιά να υπάρχει.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Για διαφημιση σε χοιρομερι ειναι καταλληλη

OP
OP
Y

young4mtr

Μέλος
Εγγρ.
10 Φεβ 2010
Like
2
Πόντοι
1

Αυτός ο σκηνοθέτης της κουλτούρας (που λέει κι ο Ραπτόπουλος) πολύ μου τη σπάει. Τι τα βάζεις μπροστά στο κορίτσι αυτά τα γραφικά και δεν μπορούμε να το θαυμάσουμε; Όλη την ώρα εκεί να μας πρήζεις.

Ευτυχώς είχα την υπομονή να περιμένω το τέλος της εκπομπής και έβγαλα αυτή. Κρίμα πάντως, αν δεν είχε το χεράκι στο τραπέζι θα ήταν πολύ καλύτερη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom